Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף סוף בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל המתחסדים , אין קשר בין עבודה עצמית על פחחות וצבע וכסף ואייכות העבודה , לא חסר אנשים בלי שום רקע מקדים שפשוט ישבו ללמוד וחקרו והשקיעו זמן ועבודה והגיעו לתוצאות מרשימות ,עם רכבים במצב הרבה יותר גרוע .אז או שאומרים את האמת , או שפשוט מעודדים בלי הבנה (אין לכם עניים ? ) או שאתם צבועים

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 116
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קובי עזוב אותך מי לדבר שטיות.

"צבועים שמצבועים". מה הוא חבר שלי?

אני מעריך אותו על הביצוע! וניראת עבודה סיברה+ שדורשת תיקונים.

לפי דעתי צריך לראות במציאות לפני שנדבר.

עוד פעם כל הכבוד על הביצוע. הרכב ניראה הרבה יותר טוב מלפניכן.

בפעם הבאה ישקעה יותר או שאיתן לבעל מיקצוע את העבודה.

כל הכבוד ובהצלחה.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

עם כל הכבוד ראשית לא משפשפים את הצבע עם פלופי של נייר שיוף!

שנית צובעים יסוד על ברזל חשוף(מבלי להכנס לאיזה ולמה) אח"כ חומר, מה שפה לא נעשה.

גם אם הצבע נראה יפה תוך פחות משנה הוא יתנפח ויחשוף מתחתיו את החלודה (החדשה) שנוצרה.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
גדר של בית חלודה יכולה לראות יותר יפה עם צבע גועש עליה

זו בדיוק הנקודה.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

הרכב מהמם צריך לראות בשביל לדבר צילמתי את הרכב בלילה בתוך המחסן

כנראה שהתמונות לא משהו בכל מקרה כל מי שראה את הרכב נדלק

ושוב פעם הצבע יצא מהמםםםם ולא כמו שכולכם חושבים

צבעתי אותו ברמה הכי מעולה שיכולה להיות קילפתי את כל הרכב עד לרמה של הפח

ואחריי זה עשיתי יסוד לרכב (פעמיים) ועליו עשיתי את הצבע היפה שאתם רואים ובסוף בסוף עשיתי לקה

את כל החומרים הנלווים קניתי בחנות צבעים בתל אביב מיוחדת לצבעי רכב שעלה לי קרוב ל 1600 שקל

וכן חברים כן עשיתי יסוד לרכב ולא כמו שכמה מימכם חושבים שצבעתי בלי

אז שיהיה לכם שבת שלום.... ותודה רבה לכולם שלום

פורסם
הרכב מהמם צריך לראות בשביל לדבר צילמתי את הרכב בלילה בתוך המחסן

כנראה שהתמונות לא משהו בכל מקרה כל מי שראה את הרכב נדלק

ושוב פעם הצבע יצא מהמםםםם ולא כמו שכולכם חושבים

צבעתי אותו ברמה הכי מעולה שיכולה להיות קילפתי את כל הרכב עד לרמה של הפח

ואחריי זה עשיתי יסוד לרכב (פעמיים) ועליו עשיתי את הצבע היפה שאתם רואים ובסוף בסוף עשיתי לקה

את כל החומרים הנלווים קניתי בחנות צבעים בתל אביב מיוחדת לצבעי רכב שעלה לי קרוב ל 1600 שקל

וכן חברים כן עשיתי יסוד לרכב ולא כמו שכמה מימכם חושבים שצבעתי בלי

אז שיהיה לכם שבת שלום.... ותודה רבה לכולם שלום

כל הכבוד. ממליץ לך לא להתייחס לכל הקנאים.

בהצלחה.

פורסם

לבעל הרכב היקר,

התחבטתי רבות אם להעלות תגובה מכיוון שאני מפחד מכך שהעניין הופך ישר לזירת התנגחויות במקום לדיון בונה ותורם.

אבל בכל זאת בחרתי להשמיע דעתי מתוך הנחה שמישהו שמעלה שרשור שיפוץ עם תמונות של עבודתו - מן הסתם עושה זאת ע"מ לקבל תגובות.

אני לא פחח מדופלם וגם לא מתיימר, אבל כמו לכל ישראלי יש לי דעה. אינני מכיר אותך ודעתי מבוססת על התמונות שהעלת בלבד (אולי במציאות זה אחרת אבל אני בספק) לכן אני מקווה שתיקח את דברי למקום טוב ובונה.

ואחרי ההקדמה המפרכת אומר כי - בתערוכות רכב נהוג להציג רכבים תחת נורות ניאון מוארכות. הסיבה לכך היא שקווי האור החוזר (Highlight) ע"ג מתאר הרכב מדגישים את המשטחים, הקימורים והחיטובים וכך קופץ החוצה העיצוב. עכשיו תביט בתמונות שהצגת, ובאור שחוזר ממתאר הרכב שלך, ותראה כמה שהאור שבור, לא רציף, מגורען (לא חלק) ולא אחיד. זהו סימן היכר לעבודת פחחות וצבע שהיא לא באיכות טובה.  

אין לי ספק שהשקעת מאמץ רב ואני הראשון להעריך את זה אבל האמת לדעתי חייבת להיאמר. נכון, כל אחד צריך לשפץ הרכב ע"פ יכולתו וכיסו אבל סטנדרט של שיפוץ לא משתנה בהתאם, ואנשים בוחנים על פי רוב (ובצדק) רק את התוצאה, לכן אתה תמיד תימדד בהתאם- ולכן יש כאן ביקורת. אלו החיים.

בכל מקרה בהצלחה ותתחדש.

אורן

פורסם

מה קשור קנאים אני לא מבין? אני לא מקנא בבעל הרכב ושיהיה לו לבריאות, להפך אני שמח שמישהו הביא לארץ עוד רכב נדיר אבל הצבע יצא זוועה ורואים את זה מהתמונות, נקודה.

פורסם
זו בדיוק הנקודה.

נכון גושי חלודה לא ישרים ומתפוררים עם שיכבת צבע עלובה

ומה יקרה שיפתחו הממטרות ?

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

גם אני חשבתי אם להגיב בשרשור הזה או לא.

גם אני לא משקיע בפחחות הרבה כסף.

גם אני מנסה להגיע לתוצאה הכי טובה שאפשר.

גם אני הבנתי שעדיף פחח זול על עבודה עצמית ללא הבנה.

בתמונות ניראה שיש לתקן הרבה פאקים, על פניו ניתן לצמצם את הנזק.

אבל תן לבעל מקצוע לעשות זאת, אפשר שמישהו יגיע אליך ויעזור לך.

אם תרצה טלפון של אחד כזה שלח הודעה פרטית.

צודקים כל המגיבים וגם אתה כי כל אחד נותן דעתו מנקודת מבטו.

יש אחד שמעדיף שהרכב יישאר כך עד לשיפוץ.

יש אחד שמשפץ רק הכי טוב.

ויש את אלו שעושים ברכב שלהם מה שהם רוצים.

פורסם

כמה נמוך אפשר לרדת? לא נראה לכם יפה לא חייב להגיב. אבל אם כבר להגיב אפשר בצורה יפה יותר. למה לבאס ככה בנאדם שעבד קשה וניסה? אני רוצה לראות אותכם עושים פחחות וצבע לבד? בנאדם בא לשתף אותכם בעבודה שלו ככה לרדת עליו? כל זה רק מראה כמה שלא שווה לשתף פה אנשים!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

אבי אתה מגזים.

כל מי שמעלה נושא יודע שהוא יקבל תגובות לכאן ולשם.

מי שרוצה רק תגובות חיוביות שיעלה תמונות ערוכית בלבד או נושאים משמחים.

צריך לקבל את הביקורת ולנסות לתקן אם אפשר.

הרי זה מטרת השרשור.

פורסם
אבי אתה מגזים.

כל מי שמעלה נושא יודע שהוא יקבל תגובות לכאן ולשם.

מי שרוצה רק תגובות חיוביות שיעלה תמונות ערוכית בלבד או נושאים משמחים.

צריך לקבל את הביקורת ולנסות לתקן אם אפשר.

הרי זה מטרת השרשור.

אולי קצת נסחפתי. אבל אנשים פה מתייחסים כאילו הבנאדם פשע. אז הפחחות לא יצאה 100% אנשים פה עשו מי זה כזה סיפור כאילו לא יודע מה קרה. לי אישית לא אכפת לקבל ביקורת עד גבול הטעם הטוב. ומה שניהיה פה לדעתי זה כבר עבר כל גבול.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

עבודה יפה היא בעיני המתבוננן,

סיפור אמיתי, יש לי דוד (שלא מבין) שקנה קפריס ישנה במצב כמעט תצוגה,

הוא החליט לעשות על האוטו ציורים, הבחור שעשה לו ציורים על האוטו חירבש לו את כל האוטו ברמת צבע שלא היתה מביישת צביעה במברשת, שלא לדבר על צביעת המושבים וכל פנים הרכב שנעשתה ע"י הפיסטולט עם צבע רגיל, וללא הגנה על חלקים אחרים,

דוד שלי חושב שעשו לו עבודה מדהימה והוא ממש מרוצה, אני חושב שהאוטו שווה את משקלו לברזל.

אם אני אפרסם תמונות מעניין מה יהיו התגובות, אבל בעצם מה זה משנה, הרי דוד שלי מרוצה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...