Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לטוס חודש הבא לשבועיים וחצי

מישהו היה שם שיכול לתת לי טיפים איפה שווה לבקר?

התיכנון הוא לנחות ביוהנסבורג להשכיר רכב ולנסוע לקרוגר פארק,לחזור ליוהנסבורג ולטוס לקייפ טאון

להשכיר רכב ולנסוע עד פורט אליזבת,

כמובן שבדרך יש כל מיני אטרקציות שחייבים לעשות כגון צלילה עם כרישים לבנים!!

הבאנג'י הכי גבוה בעולם מגשר,

מחפש טיפים להתנהלות שם,

תודה

Vw Polo GTI

פורסם

השטח של קרוגר פארק דומה בגודלו לשטחה של מדינת ישראל ועל מנת ליהנות ממנו ולמצות את האפשרויות הוא מחייב שהות ארוכה יותר מאשר יומיים שלושה. אני ממליץ לך להסתפק בפארק מדהים לא פחות שנקרא פילנסברג, והוא קרוב יחסית ליוהנסבורג. תהיה שם שלושה ימים ותוכל לראות בספארי יום ולילה את כל החיות, לרבות אריות, פילים, קרנפים, היפופותמים, נמרים (אם יתמזל מזלך) ועוד. קרוגר פארק מתאים לשהות של שבוע וצפונה מכך.

אתה מוזמן לצפות בתמונות מתוך טיול לדרא"פ בלינק המצורף.

http://www.jeeptrip.co.il/listPictures.asp?galleryKey=8849

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני גם הייתי מוותר על קרוגר. פילנסברג קרוב ליוהנסבורג ונהדר.

אתה יכול לישון בסאן סיטי שהיא גם מומלצת לביקור וגם קרובה.

ביוהנסבור אני יכול להמליץ על מלון בלליקה המצויין באיזור סאנטון.

טיפ שימושי, אל תיקח את הברייטלינג איתך, יש הרבה פשע בדרום אפריקה. :oops:

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מסוכן, מסוכן, מסוכן.

לא הייתי שם מעולם, אבל משני זוגות שנסעו בהפרש של 5 שנים, שמעתי את אותו הדבר: אחרי שעה מסוימת בערב לא מסתובבים בחוץ נקודה. הכוונה כמובן בערים ואין להם מושג לגבי החוץ/טבע. כמובן שיש רובעים או מקומות שלא מסתובבים בהם בכל שעות היום, אפילו לא עוברים ביעף עם רכב.

תשים לב לאזהרות המקומיים (מדריך? פקיד קבלה במלון?) ותתייחס לזה ברצינות. רשום לפני הנסיעה (ולא רק בנייד שלך) מספרי טלפון רלוונטיים כגון תחנות המשטרה הקרובות, שגרירות וכו'.

תתנהג בזהירות (אפילו מוגזמת) ותחזור בשלום.

פורסם

האזהרה של ירחמיאל היא כמובן במקום, ומומלץ שתיקח אותה ברצינות. זו לא מדינה אירופאית שבה אתה יכול לקחת אוטו ולהסתובב חופשי בלי לדאוג.

כשהייתי שם, מונית מהמלון למרכז קניות (שמוקף במעגלי אבטחה שנתב"ג נראה לידם גן ילדים) היינו מזמינים מהלובי, ויוצאים למונית רק בליווי של איש מהלובי. בשום אופן לא לוקחים מונית מזדמנת. תברר היטב על סידורי האבטחה.

סאן סיטי כיפית מאוד, אבל בשביל מלון עם בריכות, מפואר ככל שיהיה אתה יכול לנסוע לאילת. בפילנסברג יש בקתות עץ כיפיות שקשה לתאר, והמקום ממוקם בלב השמורה, מגודר ומסודר, וממנו יוצאים סיורי הדרכה.

בשמורה אל תוותר על מדריך מקומי. נסיעה בשמורה ללא הבנה לאן לנסוע, ובאיזה שעות נמצאות החיות בכל מקום היא נסיעה "על עיוור". המדריכים יודעים איפה בורות המים אליהם מגיעות החיות, איפה שבילי האריות וכד'. אגב, לשמוע שאגה של אריה, שהיא יותר גרגור עמוק מכל V8 ללא אגזוז, זו חוויה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

הברייטלינג ישאר בארץ :-P אל תדאג חח

ובקשר לאזהרות קראתי רבות על כך,ואני מודע לסיכונים שיש בדרום אפריקה

אני גם ככה צריך לעבור תדריך אצל הקב"ט בעבודה

אני בטוח שהוא יתן לי גם כל מיני דגשים,

אבל תודה על הערות אני ארשום הכל

נאמר לי שמספיק בין 4 ל-5 יום בקרוגר פארק,

יש למישהו דברים מיוחדים באיזורים של קייפ טאון ופורט אליזבת??

Vw Polo GTI

פורסם

באיזור קייפטאון: דרך צ'פמן (צ'פמן רואד), איזור היקבים, וכמובן כף התקוה הטובה.

לשעבר:

פורסם

שבועיים וחצי לא יספיקו למסלול שאתה רוצה.

הקרוגר יפה ושווה, נדרשים כ-3 ימים, מינימום. קח בחשבון שהוא כ-400 ק"מ מיוהנסבורג, ויותר אם תצפין בו לבלייד ריבר ומעבר לו. חייבים להזמין מראש מקומות לינה בתוך הפארק, אם יש כוונה כזו, אלו לוג'ים (צריפי עץ, טובים) של הרשות המקומית ואין בהם הרבה מקום.

צריך כ-3-4 ימים ליוהנסבורג ואתריה.

סאן סיטי זו חוויה שווה במיוחד, ולא, היא ממש לא כמו אילת. גן עדן באמצע שומקום במדבר, עם ים, מפלים, ג'ונגל וכייף חיים.

אגב, היא נבנתה ע"י סול-משהו, יהודי טוב, שרצה להרים פרוייקט דומה ליד אילת, על חשבונו, וסורב ע"י מ.י.

קייפטאון וסביבתה מצריכות 4-5 ימים מלאים.

בין כייף-טאון לPE יש דרכי נוף נהדרות, מערות קנגו(נטיפים), שמורת ציציקמה, מה שקראנו נהר קוקה קולה (אולי האזור נקרא שמורת הרוחות, כבר איני זוכר) - שב-וו שמהיר אתה צריך 3 ימים מלאים לקטע הזה.

קח בחשבון שנוהגים שם בצד שמאל, אולי תצטרך הסתגלות.

הייתי שם מזמן, לא הרגשתי רע מבחינת בטחון. דווקא הנערה הדרום אפריקאית שהיתה צמודה אלי חששה מידי פעם במקומות שרציתי לבקר בהם, ונוכחה שכלום לא קורה. גם מאלו שהיו בשנה שעברה במונדיאל לא שמעתי סיפורי זוועה על בעיות בטחון אישי. נכון שיש מקומות שלא מומלץ להסתובב בהם, יש מקומות שלבן ממש לא רצוי בהם, אבל ממילא לא תגיע לשם אלא אם אתה נשלח ע"י ארגון סעד כלשהו.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...