Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם למחשבים ישנו מסך crt והילדים יכולים להיות מאחוריו אז זה משהוא שצריך למנוע

כנל לגבי טליויזיות ישנות, לא בריא להיות מאחוריהם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הכל עניין של כמה האנטנה של הראוטר מתאמצת, כלומר עד כמה רחוקים כרטיסי הרשת האלחוטיים שמקבלים ממנה שירות.

בדיוק כמו אנטנה סלוללרית , עדיפות 10 קטנות מאחת גדולה מכיוון שכל היא מוציאה פחות קרינה "קרי" פחות מתאמצת.

בכל מצב , אפשר לכוונן את העוצמה בתוך ההגדרות של הראוטר ואף מומלץ מאוד על מנת להקטין את עוצמתה שלה ותוך כדי את טווח הקליטה שלה.

פורסם

מה הבעיה עם מסכי טלוויזיה/מחשב מסוג CRT מבחינת קרינה? מה גורם לקרינה מאחורי המכשיר?

נשמע מעניין הדבר הזה בתור אחד שיש לו 4 מכשירי טלוויזיה ועוד 2 מסכי מחשב מסוג CRT בבית.

פורסם

שברדיוס קרוב לחלקו האחורי של המכשיר נמדדו רמות קרינה גבוהות מידי לילדים

תמיד אמרו לילדים לא ללכת הטלויזיה לא רק בגלל חוטי החשמל או שלא יתלשו שם איזה כבל אלא בגלל קרינה

הייתי מביא לך רפרנס אם היה לי נח לעשות זאת דרך הנייד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה לחלוטין יסביר מדוע אני יכול להרגיש כשטלויזייה עובדת. בלי סאונד ואפילו על מסך שחור. אני פשוט מרגיש אותה. לא הרגשה נעימה, אגב. ולזנב שלי יש רגליים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז - טלויזיות CRT פולטות גלי קול בתדר גבוה (נובעות מתדרי הסריקה). יתכן שאתה שומע קולות אלה בגבול יכולת השמיעה שלך וזה מה שאתה מרגיש. בעצם זה יותר סביר מתחושה של קרינה אלקטומגנטית - אנשים חשים קרינה כזו רק בתחום צר מאוד של הספקטרום (האור הנראה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני תמיד הרגשתי שמכשיר טלוויזיה CRT עובד על מסך שחור (נניח כיבו רק את הממיר). הייתי מרגיש את זה גם כשהדלת של אותו החדר היתה סגורה, תמיד הייתי נכנס ושואל את אחותי "למה הטלוויזיה עובדת ורק הממיר כבוי", היא תמיד היתה עונה לי: "כיביתי, הנה היא לא עובדת..."

הגעתי למצב שהטלוויזיה היתה עובדת לילות שלמים עד ששיחקתי עם ההגדרות והגדרתי שבהיעדר אות יופיע מסך כחול וכך היא תרגיש ותבצע כיבוי מסודר למכשיר.

איך אני מרגיש את זה? אני שומע ציפצופים ורעשים מוזרים שקשה להסביר אותם עד שמכבים את הטלוויזיה, עכשיו אני רואה שאני לא לבד :shock:

פורסם

איזה תיאוריות צצות פה, הצילו...

אתם לא מרגישים שום דבר כשיש טלוויזיה,

אתם בסך הכול שומעים צפצוף בתדר מאוד גבוה, וזה מעצבן.

(ומרוב שהוא גבוה, לא כולם שומעים את התדר - צעירים או ילדים שלא קדחו לעצמם את האוזניים

עם אוזניות מסוגלים לשמוע טוב יותר תדרים באזור ה-18-20 קילוהרץ מאשר מבוגרים).

קצת כמו משרוקית לכלבים.

עבדתי תקופה ארוכה עם טכנאי / עורך ישיש שלא שמע בכלל את הצפצופים של המסכים

ולא הבין למה אני ועוד כמה צעירים בחברה משתגעים מאיזה מסך דולק מקולקל...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

stio,אתה לא לבד.:lol:

טלוויזיה CRT פולטת רעש בתדר גבוה שאנשים בדר"כ מעל גיל מסויים לא שומעים.

קרא לי כמה פעמים שהערתי להורים שלי שהטלוויזה בחדר שלהם עובדת והממיר כבוי,הם כמובן לא הבינו מה אני רוצה כי לא שמעו אותה,הסברתי להם שאני שומע אותה ורק כאשר כיביתי אותה מולם הם הבינו שהיא באמת עבדה.:-D

Renault Clio TCe 120 EDC

• תוכן חדש...