Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בבקשה, רק מי שבאמת יודע: כמה חזקה הקרינה שמפיק ראוטר ביתי ממוצע? האם יש לחשוש שילדים קטנים נמצאים יום יום בקרבת הראוטר?

תודה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עבדתי בחברת תקשורת (פיתוח כרטיסי wifi)

מעל כל ראש של עובד היו 5 ראוטרים, ובממוצע במשרד היו כ 20

מידי חודש היו מגיעים צוותי בדיקות קרינה לבצע בדיקות

הנתונים היו זניחים בהחלט והקרינ של הסלולרים של אנשי המשרד היתה יותר גבוהה באופן קיצוני

חשוב לציין שלרוב החומרה שעבדנו איתה היא בשלבי פיתוח ועוצמות השידור היו גבוהות משמעותית מהתקן של מוצר מדף

מעבר לזה שהזנב קצת מפריע שדורכים לי עליו אבל מאוד עוזר לי בשיווי משקל לא נצפו תופעות לוואי מהתקופה שעבדתי שם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רק למען השקט הנפשי, יש היום מתאמי רשת על רשת החשמל. המחיר שלהם שווה לכל נפש.

אם יש חשש בלבבך, קנה אחד שכזה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שים לב שהתחום פרוץ לחלוטין וב-800 ש"ח יכול לבקר אצלך נוכל שלא יסתפק ב-800 ש"ח על הבדיקה (או "הבדיקה") ויגבה ממך עוד כסף על "אטימת" המיקרוגל שלך שדולף קרינה בצורה מסוכנת ושאר שטויות.

:turn-l:
פורסם

למען השקט הנפשי תקפידו למזער חשיפה לעשן סיגריות ולאור השמש, שני מסרטנים ידועים ומוכחים.

קרינה בלתי-מייננת עדיין לא הוכחה כמסרטן, ועם כמות המחקר העצומה שהושקעה בנושא, ללא תוצאות מפלילות חד משמעיות, נראה שכנראה לא מזיקה.

סולל הדרך - למה להשתמש במתאמים המעפנים האלו? אם כבר רוצים להעיף את הרשת האלחוטית (ויש סיבות אמיתיות - ממ"דים למשל...) אז הכי טוב הכי מהיר והכי זול זה פשוט כבל רשת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ומה תעשה עם תוצאות המדידה? האם אתה יודע מה גבול "רמת הקרינה" (מה זה בכלל?) המסוכנת? יותר מזה - האם אתה יודע בודאות שיש סכנה בקרינה לא מייננת בהספקים לא גבוהים מאוד?

והערה ל-Wil - אני מסכים אתך ב-100% לגבי הקרינה (לא ראיתי את הפוסט שלך לפני שפרסמתי את שלי כיון שקטעו אותי באמצע הכתיבה). מצד שני - כבל רשת הוא פתרון מוגבל מאוד - רק לצורך חיבור שני מחבים הסמוכים זה לזה. ברגע שצריך מכשיר נוסף או חיבור למרשתת אין ברירה אלא להתקין גם נתב ואז כל הסיפור הופך להיות יותר מורכב.

אישית אני משתמש היום בנתב אלחוטי אשר מבחינתי מחבר מודם, 6 מחשבים ו-4 טחלפונים ניידים (ולעתים מאחר גם אורחים). ברגע שלא מדובר במחשבים קבועים בלבד פתרון הרשת הקוית אינו מספק.

לפני שהיתה לי רשת אלחוטית - ובימים בהם המחשבים פעלו תחת XP - השתמשתי בטכנולוגית hPNA אשר מרשתת את הבית על בסיס קוי הטלפון הקיימים, בשימוש בחיבור ADSL. איני מכיר רישות דומה על בסיס הכבלים, וכן המערכת שהיתה לי לא תמכה בויסטה או 7. אם פותח השרשור מחובר ב-ADSL ומעוניין ברשת כזו כדאי לבדוק ב"בזק" אם הציוד עדיין נמכר על ידה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
למען השקט הנפשי תקפידו למזער חשיפה לעשן סיגריות ולאור השמש, שני מסרטנים ידועים ומוכחים.

קרינה בלתי-מייננת עדיין לא הוכחה כמסרטן (...)

צודק, כמובן, אבל חבל לבלבל את העולם עם עובדות.

הרוב מעדיפים שקרים בסגנון של "קמח מלא לא משמין"

או "חיסונים גורמים לאוטיזם".

- - - -

בפעם המיליון: "קרינה" היא מילה חסרת משמעות.

חום זה קרינה, אור זה קרינה, המון דברים מתאימים לקטגוריה "קרינה".

קרינה בלתי-מייננת בהספקים נמוכים לא גורמת לשינוי במולקולות וגם לא באטומים.

(קשה להאמין לעובדות, הא?)

למה כן המציאו חוקים ותקנות בנוגע לקרינה בלתי מייננת?

כי המחוקקים עושים לפעמים את מה שהציבור דורש,

או ליתר דיוק, את מה שחלק קטן וצווחני בציבור דורש.

אם תקום קבוצה צווחנית מספיק ותכריז שחייבים לחוקק חוק נגד צפרדעים כתומות עם קרניים סגולות, הוא יתקבל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל: לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.

סוף סוף יצא לי לומר את המופיע בחתימתך!

תגיד, לזנב יש גם כוסות יניקה או שזה חלק ופרוותי?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

נוצות! והוא לא סיפר על הקרום בין אצבעות הרגליים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איפה הבחור עם השכנים האתיופים שמפעילים מיקרוגלים בכל הבית שלו ?

אני זוכר שהוא יודע דבר או 2 לגבי קרינה.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

• תוכן חדש...