Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלאפון VS פלאפון - מסקנה סופית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל להגיד שהסוכן שעשה לי עסקה שקרן על זה שנפלתי בין הכיסאות באורנג'? הדרך כל כך רחוקה ולא הגיונית שלא הייתי מעלה את זה על דעתי, מה הקשר בין מחט לתחת???

לא כל כך הבנתי את המשפט הזה.

אני מלין על חברת פלאפון כולה, לא רק על סוכן ספציפי.

יש דווקא אנשים שאני אפילו מסמפט שם, בזבאלהפון. לדוגמא, אחת הפקידות שאצלה ישבתי כשהחלפתי לסמארטפון שלי. מקצועית, ממוקדת, הסבירה הכל היטב- מספר פעמים. כמו שצריך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

להלין על פלאפון או כל חברה אחרת זה בסדר, אבל מפה ועד לקרוא לסוכן שיצא הכי גבר,אמין ומתחשב שקרן ללא הסבר ולהרוס את שמו הטוב זה משהו אחר.

שים לב שיש בהודעה של ניק 2 נושאים, אחד זה פלאפון בכלליות שלשם לא נכנסתי לרגע, ויש את ההשמצות ללא סיבה שאני חטפתי באופן אישי ועל זה אני מגיב.

פורסם
אני חייב רק לתקן אותך על הדבר הקטן הזה שרשמת על השירות הטלפוני.

אתה טועה ומטעה - השירות של אורנג' לפחות הוא בוודאות מוחלטת וחד משמעית של חברת אורנג', לא חברה חיצונית ולא כלום, עובדים של חברת אורנג', שהעבודה שלהם זה המוקד הטלפוני.

ואתה יכול לסמוך על המילה שלי בנושא הזה, אני מכיר את הנושא "קצת" מקרוב.

כשאנחנו התלבטנו אם להוציא את שירות הלקוחות החוצה או לא, פנינו לבזקאונליין וכל יכול.

שניהן ציינו בפנינו שהן מפעילות את שרות הלקוחות של פלאפון/סלקום ואורנג' כמו גם בזק ועוד כמה עשרות חברות.

יתכן שהמידע שמסרו לנו מוטעה.

בכל אופן לגבי סלקום ופלאפון אני יודע שזה נכון.

פורסם

החברות כולן... אותה גברת בשינוי אדרת.

אני הייתי לקוחת אורנג במשך מעל 10 שנים, האינטרנט שלהם זוועתי , פשוט כלל לא זז! אפילו כשהקליטה כמעט מלאה...

(מתוך 1 ג'יגה של גלישה ניצלתי אפילו לא קרוב לרבע.)

השירות שלהם עד לפני כחצי שנה היה בסדר גמור, אלא שאז החלו המון בעיות בחשבוניות. כל פעם אחרי אין ספור טעויות ושלל נציגים נאמר שיזכו אותי חודש לאחר מכן, וכמובן שחודש לאחר מכן שוב היו טעויות ו"חריגות" למיניהן - כשבפועל עקבתי בדרך קבע על ניצול הדקות שיחה ולא הייתה כלל חריגה...

אחרי שלל הבטחות והתנצלויות שחזרו על עצמן, עברתי לפלאפון ועד כה מרוצה, העיקר האינטרנט מהיר וקליטה מעולה

8)
פורסם
כשאנחנו התלבטנו אם להוציא את שירות הלקוחות החוצה או לא, פנינו לבזקאונליין וכל יכול.

שניהן ציינו בפנינו שהן מפעילות את שרות הלקוחות של פלאפון/סלקום ואורנג' כמו גם בזק ועוד כמה עשרות חברות.

לא יודע לגבי החברות האחרות ולכן גם לא אמרתי לגביהן כלום, אבל השירות הטלפוני של אורנג' הוא של אורנג' ולא של מפעילה חיצונית.

אם זה ככה בחברות האחרות כמו שאתה אומר אז זה גרוע מאוד!

כי אז מה שאתה אומר זה באמת נכון, ול"נציג שירות" לא באמת אכפת מה אתה אומר ומה הבעיות שלך, כי הוא אפילו לא עובד של החברה.

פורסם

הרשת לעצמך להכפיש את שמי מול קהילה עצומה, ללא שום סיבה וביסוס\פירוט\הסבר לדבריך (ההיפך הוא הנכון, קיבלת מעל ומעבר ושום לקוח סטאנדרטי לא היה מקבל הסבר כל כך מקיף וזוכה להבלגה על החוצפה של להביא אדם לביתו ביום חופש ולא להיות בבית)

שוב אני מבקש לצורך החזרת שמי הטוב, פרט על מה בדיוק קראת לי שקרן, אנא הגב על דברי במידה ואתה חולק עליהם ועקב כך שאין שום ביסוס לדבריך על ההסבר שלי הודה בפה מלא, פרסם היתנצלות פומבית וראויה והחזר את שמי הטוב שאותו הרווחתי בצדק ובעמל רב!

המשפט שהדגשתי לא מוציא אותך כל כך טוב.

אם זה לא חבר פורום/אדם שיודע לפרסם את מה שנעשה לו אז מותר להטעות אותו ולמכור לו חבילה בלי שוידאת שהוא מבין מה הוא עושה?

תסלח לי אבל זו בדיוק הגישה שמוציאה שם רע למקצוע המכירות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

פיש תלמד,אל תעשה טוב שלא יהיה לך רע!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
שלום חברים,

את השרשור הזה פתחתי בעקבות השרשור הקודם שלי שנקרא "פלאפון VS סלקום", שבו בקשתי חוות דעת על חברת "פלאפון" ואני אביע את דעתי הסופית בנושא:

1. הסוכנים של פלאפון שקרנים. נתקלתי באחד, שהוא גם חבר בפורום הזה והכינוי שלו הוא FISH. הוא פתח לי קו חדש בפלאפון, אך "שכח" להביא לי את כרטיס ה-SIM במשך שבוע והייתי צריך לרדוף אחריו כדי שיבוא אלי (בסוף זה לא קרה).

2. השירות והייחס של חברת פלאפון כלפי הלקוחות הקיימים והפוטנציאליים הוא מתחת לכל ביקורת והוא יחס משפיל, שנתקלתי בכזה רק במשרדי הממשלה.

3. אחרי בדיקה של דואר אלקטרוני, נתקלתי במקרה בחשבוניות של פלאפון ולהפתעתי גיליתי בהם, שלמרות שאני לא לקוח שלהם (הייתי בעבר עד לפני 4 שנים וניתקתי את הקוים), הם עדיין ממשיכים לחייב אותי על שירותים. פניתי אליהם בבקשה שיזכו אותי על ההחיובים ונענתי שהם לא יזכו אותי, כי:

א. אני לפי דעתם לא ניתקתי את הקווים.

ב. לא שמתי לב לחיובים כל השנים הללו, לכן זה אומר שזה בסדר מבחינתם והם לא חייבים כלום.

4. היום הייתי בנקודת שירות הלקוחות של פלאפון באזה"ת בנתניה וניסיתי לנתק את הקווים שעדיין נחשבים לפעילים. נאמר לי בנקודת השירות, שאת הניתוק של הקווים הם לא עושים, כי הם נקודת שירות "אקספרס" ואלי להתקשר לשירות לקוחות של פלאפון ושם יבצעו לי את הניתוק. שמעתם פעם על דבר כזה?

5. תוך כדי הששייה שלי בנקודת שירות לקוחות, ראיתי שאנשים שמגיעים אליהם לקבל תיקון או מכשיר חליפי, לא יכולים לעשות זאת מהסיבה שאין בנק' שירות לקוחות תקשורת מחשבים. וכששאלו את הנציגים מה עליהם לעשות, נאמר להם שהם יצטרכו לחכות ליום ראשון, כשהמערכת תחזור לעבוד או שהם יסעו לנקודת השירות הכי קרובה, שנמצאות בחדרה או ברעננה (ומה עושים אותם אנשים, שלא יכולים לחכות ליום ראשון או לא יכולים להגיע לחדרה או רעננה? שישבו בלי טלפון כל השבת?)

בקיצור, חברים, אני הבנתי מה זה חברת "פלאפון" וטוב שיצא כך שהכל התפקשש על ההתחלה שלי איתם. ניתקתי את כל הקווים בסופו של דבר וככל הנראה אני הולך לתבוע את החברה על החיובים הלא חוקיים שבוצעו.

אני בחום לא ממליץ לאף אחד אפילו להתקרב אל פלאפון, אלא אם כן אתם מזוכיסטים, שאוהבים לסבול ולבזבז את זמנכם על המתנה של שעות למענה של שירות הלקוחות.

מאחל לכולם חג שמח ושבת שלום!

קרה לאימי בדיוק אותו מקרה, היא לא עוכבת אחרי חיובי האשראי שלה, ורק לפני חודשיים בערך, עלינו על זה שפלאפון מחייבים אותנו , 30-40 ש"ח בחודש, כבר 9-10 שנים. ואנחנו לא לקוחות שלהם כבר מספר זהה של שנים.

הם טוענים שאם אכן ביקשנו להתנתק עלינו להציג לפניהם אישור ניתוק, ומיכוון שאין בידנו כזה, כי ביקשנו להתנתק דרך הטלפון, והם לא רואים תיעוד על זה במחשבים שלהם. הם לא מוכנים לזכות בשום סכום.

אני רק אציין, שגם אני הלכתי לסניף, והם סירבו לתת לי מידע, בטענה שרק בטלפון מתעסקים בדברים הללו. כשהתקשרתי לשירות לקוחות הם ביקשו ממנו קוד סודי, וכמובן שאין לי כזה, אחרי טרטורים, הם ביטלו את החיובים העתידיים. והפלא ופלא, חודש אחד באמת הופסק החיוב, וחודש אחריו החיוב חזר, התקשרתי אליהם שוב, נחשו מה? דרשו קוד סודי שוב. פשוט מייאש, עוד לא הצלחתי למצוא זמן לגשת למרכז שירות שוב.

פורסם

גם בסלקום הנציגים הם עובדים של החברה ולא מועסקים ע"י חברה חיצונית.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
המשפט שהדגשתי לא מוציא אותך כל כך טוב.

אם זה לא חבר פורום/אדם שיודע לפרסם את מה שנעשה לו אז מותר להטעות אותו ולמכור לו חבילה בלי שוידאת שהוא מבין מה הוא עושה?

תסלח לי אבל זו בדיוק הגישה שמוציאה שם רע למקצוע המכירות.

נו באמת, אתה רוצה להגיד לי שממה שרשמתי הבנת שאני מטעה לקוחות שהם לא חברי פורום? :roll:

בוא וניכנס לפרופורציות, אני משקיע בכל לקוח שלי את כולי אבל יש לקחות שאני נותן עוד אקסטרה מאמץ, אני לא רואה בזה שום בושה.

הנתונים שלי עומדים על פחות מ3% ביטולים (שהממוצע הוא באיזור ה12%) מה שאומר שאין אצלי לקוח שלא מבין בפרטי פרטים את העסקה.

פיש תלמד,אל תעשה טוב שלא יהיה לך רע!

זה בדיוק מה ששכן שלי ואישתי אמרו כשסיפרתי להם על זה, אני לא מסכים עם זה והייתי נוהג בדיוק אותו דבר גם אם הייתי רואה את העתיד לבוא במקרה הנ"ל.

בכל זאת נחמד לדעת שיש לא מעט חברי פורום (שלא בהרכח מכירים אותי אישית) שתמכו בה"פ וגם ביקשו הצעות מחיר (וחלקם כבר היתניידו לפלאפון) אז תודה אישית לכל התומכים והמבינים שאמנם אפשר ללכלך בלי סיבה אבל במבחן המציאות זה לא תופס בשורה התחתונה!

• תוכן חדש...