Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלאפון VS פלאפון - מסקנה סופית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

את השרשור הזה פתחתי בעקבות השרשור הקודם שלי שנקרא "פלאפון VS סלקום", שבו בקשתי חוות דעת על חברת "פלאפון" ואני אביע את דעתי הסופית בנושא:

1. הסוכנים של פלאפון שקרנים. נתקלתי באחד, שהוא גם חבר בפורום הזה והכינוי שלו הוא FISH. הוא פתח לי קו חדש בפלאפון, אך "שכח" להביא לי את כרטיס ה-SIM במשך שבוע והייתי צריך לרדוף אחריו כדי שיבוא אלי (בסוף זה לא קרה).

2. השירות והייחס של חברת פלאפון כלפי הלקוחות הקיימים והפוטנציאליים הוא מתחת לכל ביקורת והוא יחס משפיל, שנתקלתי בכזה רק במשרדי הממשלה.

3. אחרי בדיקה של דואר אלקטרוני, נתקלתי במקרה בחשבוניות של פלאפון ולהפתעתי גיליתי בהם, שלמרות שאני לא לקוח שלהם (הייתי בעבר עד לפני 4 שנים וניתקתי את הקוים), הם עדיין ממשיכים לחייב אותי על שירותים. פניתי אליהם בבקשה שיזכו אותי על ההחיובים ונענתי שהם לא יזכו אותי, כי:

א. אני לפי דעתם לא ניתקתי את הקווים.

ב. לא שמתי לב לחיובים כל השנים הללו, לכן זה אומר שזה בסדר מבחינתם והם לא חייבים כלום.

4. היום הייתי בנקודת שירות הלקוחות של פלאפון באזה"ת בנתניה וניסיתי לנתק את הקווים שעדיין נחשבים לפעילים. נאמר לי בנקודת השירות, שאת הניתוק של הקווים הם לא עושים, כי הם נקודת שירות "אקספרס" ואלי להתקשר לשירות לקוחות של פלאפון ושם יבצעו לי את הניתוק. שמעתם פעם על דבר כזה?

5. תוך כדי הששייה שלי בנקודת שירות לקוחות, ראיתי שאנשים שמגיעים אליהם לקבל תיקון או מכשיר חליפי, לא יכולים לעשות זאת מהסיבה שאין בנק' שירות לקוחות תקשורת מחשבים. וכששאלו את הנציגים מה עליהם לעשות, נאמר להם שהם יצטרכו לחכות ליום ראשון, כשהמערכת תחזור לעבוד או שהם יסעו לנקודת השירות הכי קרובה, שנמצאות בחדרה או ברעננה (ומה עושים אותם אנשים, שלא יכולים לחכות ליום ראשון או לא יכולים להגיע לחדרה או רעננה? שישבו בלי טלפון כל השבת?)

בקיצור, חברים, אני הבנתי מה זה חברת "פלאפון" וטוב שיצא כך שהכל התפקשש על ההתחלה שלי איתם. ניתקתי את כל הקווים בסופו של דבר וככל הנראה אני הולך לתבוע את החברה על החיובים הלא חוקיים שבוצעו.

אני בחום לא ממליץ לאף אחד אפילו להתקרב אל פלאפון, אלא אם כן אתם מזוכיסטים, שאוהבים לסבול ולבזבז את זמנכם על המתנה של שעות למענה של שירות הלקוחות.

מאחל לכולם חג שמח ושבת שלום!

פורסם

אני מתאר לעצמי שהכל נכון. רק מה שמוזר לי מה שאמרת על fish(שאני מכיר אותו אישית והוא אחלה גבר). כנראה התבלבלת עם סוכן אחר.

Stay Dirty

פורסם

למען האמת אחרי 4 חודשים שהייתי מנוי ברשת פלאפון ושזה גם היה יותר מדי

כל מה שהוא אומר זה נכון, ואפילו יש לי עוד מליון תוספות גם בתור לקוח עסקי.

פשוט בושה של חברה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מסכים. יש לנו 7 קווים באורנג'. מרכזנית נחמדה של פלאפון הציעה לי להפגש עם סוכן שלהם והסכמתי. שלחו חובבן חסר ידע ונימוסים. וזה עוד ללקוח עסקי...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

פלאפון השמינו והסריחו.

ע"ע שופרסל.

כמות כח האדם המיותר שם פשוט מדהימה.

אנשים יושבים על תקן עציצים וכשאתה מדבר איתם אתה מבין פתאום שלמעשה אין להם שמץ של מושג מה הם צריכים לעשות.

לרוב יפנו אותך ל20 אנשים אחרים, כל אחד אחראי על X ועל X בלבד.

אם אתה צריך לעשות X+Y אתה חייב 5 אנשים (אחראי על X, אחראי על Y, מנהל מחלקה, אחראי פרוייקט ואחד שמביא שתיה ורושם.)

בקיצור, אם הם לא יתעוררו, הם יעלמו והם כבר בדרך.

אגב שירות לקוחות, השירות הטלפוני לא נעשה בפלאפון (או סלקום/אורנג לצורך העניין).

יש חברות מענה טלפוני יעודיות לצורך העניין. ככה שלא ממש מעניין אותם מי אתם, מה אתם רוצים ולמה אתם בכלל מבלבלים להם את המוח. רק תנו להם להעביר את המשמרת בשקט.

פורסם
אני מתאר לעצמי שהכל נכון. רק מה שמוזר לי מה שאמרת על אופק (שאני מכיר אותו אישית והוא אחלה גבר). כנראה התבלבלת עם סוכן אחר.

אני לא יודע על איזה אופק אתה מדבר, אבל אופק שאני מכיר, יכול להיות והוא גבר, אבל לא אחלה. אחד שאין לו מילה ולא יכול לקחת אחריות על דברים שמבטיח, לא יכול להיות אחלה. נקודה!

פורסם

פלאפון חברה גרועה .

השירות שלהם מתחת לכל ביקורת ואני לא לקוח שלהם ובחיים לא הייתי .

רכשתי סלולרי שהוא בחברת פלאפון שהייתי צריך תיקון הם התנערו, ושראיתי את השירות שלהם שם , ממש מגעיל .

פורסם
פלאפון השמינו והסריחו.

ע"ע שופרסל.

כמות כח האדם המיותר שם פשוט מדהימה.

אנשים יושבים על תקן עציצים וכשאתה מדבר איתם אתה מבין פתאום שלמעשה אין להם שמץ של מושג מה הם צריכים לעשות.

לרוב יפנו אותך ל20 אנשים אחרים, כל אחד אחראי על X ועל X בלבד.

אם אתה צריך לעשות X+Y אתה חייב 5 אנשים (אחראי על X, אחראי על Y, מנהל מחלקה, אחראי פרוייקט ואחד שמביא שתיה ורושם.)

בקיצור, אם הם לא יתעוררו, הם יעלמו והם כבר בדרך.

אגב שירות לקוחות, השירות הטלפוני לא נעשה בפלאפון (או סלקום/אורנג לצורך העניין).

יש חברות מענה טלפוני יעודיות לצורך העניין. ככה שלא ממש מעניין אותם מי אתם, מה אתם רוצים ולמה אתם בכלל מבלבלים להם את המוח. רק תנו להם להעביר את המשמרת בשקט.

אני חייב רק לתקן אותך על הדבר הקטן הזה שרשמת על השירות הטלפוני.

אתה טועה ומטעה - השירות של אורנג' לפחות הוא בוודאות מוחלטת וחד משמעית של חברת אורנג', לא חברה חיצונית ולא כלום, עובדים של חברת אורנג', שהעבודה שלהם זה המוקד הטלפוני.

ואתה יכול לסמוך על המילה שלי בנושא הזה, אני מכיר את הנושא "קצת" מקרוב.

פורסם
מוזר לי מה שאמרת על אופק (שאני מכיר אותו אישית והוא אחלה גבר).

עבודה במכירות מוציאה את הרע ביותר מאנשים. לא חובה לקחת חלק פעיל בהתנהגות הפסולה של המעסיק,

לפעמים מספיק לעשות עבודה טובה ו"לקחת צעד אחורה" כשללקוח יש בעיות. סוכן מכירות - תפקידו למכור,

מה שקורה אח"כ זה בעיה של השירות, וככה זה עובד בכל תחום.

לגבי פלאפון באופן כללי, הייתה לי התקשרות מאד מוצלחת איתם בתקופת הצבא (2004-2007). בשלב מסויים

היו לי שם 3 קווים עם מספרים נחמדים ותנאים מעולים, אפילו השירות היה מצויין אז. עם המעבר לספרד סגרתי

את כל הקווים, גם במרכז השירות של נתניה, ואפילו אז לא עשו בעיות. חבל ועצוב לקרוא שהם הדרדרו במידה

כזאת בתקופה כה קצרה.

פורסם
שלום חברים,

את השרשור הזה פתחתי בעקבות השרשור הקודם שלי שנקרא "פלאפון VS סלקום", שבו בקשתי חוות דעת על חברת "פלאפון" ואני אביע את דעתי הסופית בנושא:

1. הסוכנים של פלאפון שקרנים. נתקלתי באחד, שהוא גם חבר בפורום הזה והכינוי שלו הוא FISH. הוא פתח לי קו חדש בפלאפון, אך "שכח" להביא לי את כרטיס ה-SIM במשך שבוע והייתי צריך לרדוף אחריו כדי שיבוא אלי (בסוף זה לא קרה).

2. השירות והייחס של חברת פלאפון כלפי הלקוחות הקיימים והפוטנציאליים הוא מתחת לכל ביקורת והוא יחס משפיל, שנתקלתי בכזה רק במשרדי הממשלה.

3. אחרי בדיקה של דואר אלקטרוני, נתקלתי במקרה בחשבוניות של פלאפון ולהפתעתי גיליתי בהם, שלמרות שאני לא לקוח שלהם (הייתי בעבר עד לפני 4 שנים וניתקתי את הקוים), הם עדיין ממשיכים לחייב אותי על שירותים. פניתי אליהם בבקשה שיזכו אותי על ההחיובים ונענתי שהם לא יזכו אותי, כי:

א. אני לפי דעתם לא ניתקתי את הקווים.

ב. לא שמתי לב לחיובים כל השנים הללו, לכן זה אומר שזה בסדר מבחינתם והם לא חייבים כלום.

4. היום הייתי בנקודת שירות הלקוחות של פלאפון באזה"ת בנתניה וניסיתי לנתק את הקווים שעדיין נחשבים לפעילים. נאמר לי בנקודת השירות, שאת הניתוק של הקווים הם לא עושים, כי הם נקודת שירות "אקספרס" ואלי להתקשר לשירות לקוחות של פלאפון ושם יבצעו לי את הניתוק. שמעתם פעם על דבר כזה?

5. תוך כדי הששייה שלי בנקודת שירות לקוחות, ראיתי שאנשים שמגיעים אליהם לקבל תיקון או מכשיר חליפי, לא יכולים לעשות זאת מהסיבה שאין בנק' שירות לקוחות תקשורת מחשבים. וכששאלו את הנציגים מה עליהם לעשות, נאמר להם שהם יצטרכו לחכות ליום ראשון, כשהמערכת תחזור לעבוד או שהם יסעו לנקודת השירות הכי קרובה, שנמצאות בחדרה או ברעננה (ומה עושים אותם אנשים, שלא יכולים לחכות ליום ראשון או לא יכולים להגיע לחדרה או רעננה? שישבו בלי טלפון כל השבת?)

בקיצור, חברים, אני הבנתי מה זה חברת "פלאפון" וטוב שיצא כך שהכל התפקשש על ההתחלה שלי איתם. ניתקתי את כל הקווים בסופו של דבר וככל הנראה אני הולך לתבוע את החברה על החיובים הלא חוקיים שבוצעו.

אני בחום לא ממליץ לאף אחד אפילו להתקרב אל פלאפון, אלא אם כן אתם מזוכיסטים, שאוהבים לסבול ולבזבז את זמנכם על המתנה של שעות למענה של שירות הלקוחות.

מאחל לכולם חג שמח ושבת שלום!

אחרי כשעה שאני מנסה להירגע כדי להגיב על ההודעה בצורה נאותה ולא בצורה אמונציאלית אני יחדד את דבריך (וממליץ לך לבקש את עריכת ההנהלה על השטויות שכתבת פה על שמי הטוב)

ברשותך אני יגיב פה רק על הפסקה הראשונה בפוסט הנ"ל שנוגעת אלי ואל התהליך שעברתי איתך ולא לכל מה שיש לך מול פלאפון עקב כך שאני לא שירות לקוחות ולא מכיר את הסיפור הנ"ל.

לחברי הפורום שלא מכירים אותי אני יציג את עצמי בקצרה, אני ראש צוות של סוכני שטח פלאפון ואחראי על היתנהלות הסוכנים ותקינות העסקאות.

ניק היקר:

למרות הצהרותיך שאני שקרן (ולא רשמת במה בדיוק שיקרתי כי לא רק שלא שיקרתי בכלום וההיפך הוא הנכון, אפילו הסברתי לך את כל האותיות הקטנות וכל פרט ופרט בעסקה עד לרמת הבורג)

בוא נשים את הדברים על השולחן, לא רק שאני לא "שכחתי" להביא לך את הכרטיס סים, אני עשיתי מעל ומעבר כדי לספק לך את הכרטיס סים, לצערי לא היסתדר שתקבל את הסים ביום רביעי בלילה\יום חמישי ולכן אני באופן אישי נסעתי עד לנתניה בשישי בבוקר כדי לתת לך אותו (אחרי תיאום איתך של כתובת ושעה מדוייקת) להזכירך, אתה לא היית בבית (נסעת לחדרה!) וביקשת שאני יבוא שוב עד אליך ביום ראשון.

ספגתי את ביזבוז הזמן והזילזול והסכמתי.

החל מיום ראשון אתה לא ענית, למרות עשרות שיחות, 2 הודעות בתא הקולי ועוד 3 SMS (הכל כמובן מגובה ומי שמעוניין מוזמן להיווכח)

כולל היתקשרות למס' הישן שלך שהחזרת לעבודה לבדוק האם אולי תענה לי שם.

אחרי שלא הצלחתי לתפוס אותך במשך 5 ימים אני אישית ביטלתי את הקו כדי שלא תיכנס לתקופת היתחייבות ושפלאפון לא יגבו ממך כסף על העסקה (שלא תקבל קנס מפלאפון במידה ותחליט להיתנתק וכדי שלא יירדו ממך חיובים קבועים על העסקה) מיותר לציין שגם אז לא הצלחתי לתפוס אותך ועשיתי את זה על דעת עצמי תוך כדי היתחשבות אך ורק בך, אם הייתי חושב על עצמי בסיפור, הייתי מחכה 14 יום, מקבל את העמלה שלי (מה שמגיע לי אחרי כל העבודה שהשקעתי עליך) ונותן לך להיתמודד מול פלאפון עם הקנס יציאה וחיובים על תוכנית שאתה הסכמת עליה...

כל מה שרשמת בכלל לא הגיוני, איזה אינטרס יש לי לא לספק לך סים???? הרי כשאתה מבטל עסקה אני לא מקבל עמלה.

על מה בדיוק אתה קורה לי שקרן? בוא בבקשה וספר לחברי הפורום הניכבדים במה בדיוק שיקרתי!

הרשת לעצמך להכפיש את שמי מול קהילה עצומה, ללא שום סיבה וביסוס\פירוט\הסבר לדבריך (ההיפך הוא הנכון, קיבלת מעל ומעבר ושום לקוח סטאנדרטי לא היה מקבל הסבר כל כך מקיף וזוכה להבלגה על החוצפה של להביא אדם לביתו ביום חופש ולא להיות בבית)

שוב אני מבקש לצורך החזרת שמי הטוב, פרט על מה בדיוק קראת לי שקרן, אנא הגב על דברי במידה ואתה חולק עליהם ועקב כך שאין שום ביסוס לדבריך על ההסבר שלי הודה בפה מלא, פרסם היתנצלות פומבית וראויה והחזר את שמי הטוב שאותו הרווחתי בצדק ובעמל רב!

פורסם
עבודה במכירות מוציאה את הרע ביותר מאנשים. לא חובה לקחת חלק פעיל בהתנהגות הפסולה של המעסיק,

לפעמים מספיק לעשות עבודה טובה ו"לקחת צעד אחורה" כשללקוח יש בעיות. סוכן מכירות - תפקידו למכור,

מה שקורה אח"כ זה בעיה של השירות, וככה זה עובד בכל תחום.

לגבי פלאפון באופן כללי, הייתה לי התקשרות מאד מוצלחת איתם בתקופת הצבא (2004-2007). בשלב מסויים

היו לי שם 3 קווים עם מספרים נחמדים ותנאים מעולים, אפילו השירות היה מצויין אז. עם המעבר לספרד סגרתי

את כל הקווים, גם במרכז השירות של נתניה, ואפילו אז לא עשו בעיות. חבל ועצוב לקרוא שהם הדרדרו במידה

כזאת בתקופה כה קצרה.

מסכים ברמה הכללית אבל זה לא המקרה שהיה פה.

ניק קיבל את כל הפריבילגיות שהיה יכול לקבל ומעבר לכך.

כמו שרשמתי בהודעה למעלה לאחר שניק לא ענה לי במשך 5 ימים אני על דעת עצמי בלבד ביטלתי את העסקה שלו כדי שלא יחייבו אותו וויתרתי על הבונוס מה שלדעתי מראה מי הוגן ומי לא!

ניק היקר אפילו לא טרח להרים טלפון לבטל עסקה לאחר "שירות לקוי" (במרכאות לצורך הבהרה שזה בציניות כמובן) וגם לא להחזיר לי טלפון לאחר שביטלתי לו את העסקה כדי שלא ייגרם לו נזק כספי.

בניגוד לסוכני מכירות אחרים, אני לא "לוקח צעד אחד אחורה" ומשאיר את הטיפול לאנשי שירות הלקוחות כמו שרשמת אלא מגדיל ראש ומוכן לוותר על השכר האישי שלי רק כדי לצאת הוגן ולהשאיר את שמי הטוב!

אני הראשון שמאמין ש"עדיף שם טוב מאשר שמן טוב", מצפה בקוצר רוח לתגובה של ניק על מה בדיוק שיקרתי ובמה "זכיתי" לפירסום כל כך שלילי ושיקרי!

נ.ב- איזה אינטרס יש לי לא לתת ללקוח כרטיס סים? :roll: זה לא נישמע תמוה לאף אחד????

פורסם

פיש, אני עם זבאלהפון כבר כ-15 שנה. לנסות ולהגן על שמו הטוב (גם אם הוא שלך) של מישהו משם, זה כמו וויכוח בין 2 חברים, לגבי האם יש דגי זהב שמעניקים משאלות והם עוד בתולים, אז כדי לא להפסיד החבר הולך לדפוק כל דג זהב שהוא רק מסוגל.

לא היה לי ניסיון איתך אישית, כך שאני לא נוקט פה בשום צד.

באופן עקרוני, השירות בחברה הזו נהיה מחפיר, ואף יותר גרוע מכך. כולל חיובים על דברים שלא ביקשתי, הבטחות לזיכויים שלא מגיעים לעולם, וכולי. כל שיחה שלי עם השקרנים האלה מוקלטת מאז שהבנתי שזו הדרך היחידה איתם להגן על עצמי.

ואם תשאלו אותי, עצם הצורך בשימוש במילים "הגנה עצמית" מול חברה שהיא בסופו של יום "חברה למתן שירות", זה דבר מאד מאד עצוב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אדון ברווז היקר, אין קשר בין מחט לתחת.

שים לב שלא הגנתי על פלאפון ואף ציינתי בפירוש שאני לא נכנס למקרה הספציפי שלו מול פלאפון אלא מול המקרה הספציפי שלי מולו והדיבה שהבחור החליט שהוא מוציא עלי ללא שום סיבה וחמור מכך שהיא בכלל לא פירוט!

אני לא בא להגן על פלאפון, זה לא תפקידי, לא מעניין אותי ובטח לא שווה בין נבלה לבין טרפה (כולן אותו חרא)

את מי פלאפון דפקה ואת מי לא זה ממש לא מעניין אותי, אותי אורנג' דפקה, סלקום זיינה ואני בטוח שאם כיום הייתי לקוח של חברה סלולארית כלשהי גם היא הייתה מאכזבת אותי.

להגן על השם הטוב שלך (בייחוד כשאתה יודע שאתה צודק ב100%) זה יותר מלגיטימי!

אולי אני לא מספיק אינטילגנט אבל לפי מה שאני מבין מהכתוב בחלק הראשון של ההודעה שלך זה שאין טעם להגן על עובד מסויים בחברה שבא עובדים אלפי אנשים כי אתה לא מרוצה מהשירות ובעצם כל מי שעובד בחברה הנ"ל נוכל\שקרן\סתם בן אדם רע :roll:

ואם הבנתי נכון את כוונתך אז תיסלח לי אבל מהרושם שהיה לי עד עכשיו אליך שאתה בחור אינטיליגנט, כישרוני ויצירתי ירדת לתחתית הטבלה בצורה דראסטית.

אם לא הבנתי נכון אני יותא ממצטער ולוקח את אשר כתבתי בנושא בחזרה.

אגב, ובאמת מעניין אותי, אם אתה כל כך סובל בפלאפון כבר 15 שנה למה אתה לא עוזב אותם?

פורסם

פיש- הצלחת להבין את כוונתי הכי הפוך שאפשר.

וודאי שזה לגיטימי, ואפילו נחוץ להגן על שימך הטוב.

אבל, תחשוב איך רואה את זה מי שנפגע מהמערכת. אותו זה ממש לא מעניין, שהנציג הפך עולמות בשבילו- המחשבה היא "המערכת דפקה אותי בעזרת נציג X". הנציג נהיה הפנים של המערכת המושחתת.

לכן כתבתי את הדוגמא על הדגי זהב- אתה חייב לנסות, אבל קשה לי מאד מאד להאמין שזה יועיל, לא שאני אומר שאין טעם. תמיד יש את היוצאים מן הכלל, שגם ידעו להעריך מה עשו עבורם, אבל הם כל כך מעטים ורחוקים זמ"ז...

מה שכתבתי כוון עקרונית עבור כל חברת סלולר, ונכון גם עבור מרבית נותני השירות במדינה, בין אם זה ביטוח לאומי ("חיכיתי שעה שלמה בתור! כי הפקידה דיברה בסלולארי"), עמדה מספר 1 של הרכבים ("חיכיתי שעתיים בתור כי הפקידה דיברה בסלולארי!"), וכולי וכולי וכולי. ואז אנחנו מתלוננים שפקידה X היא הדבר הגרוע ביותר שקרה לגוף Y, גם אם היה לה מקרה חירום, או אפילו ניסיון שלה לדבר עם מישהו לטובת עזרה ללקוח שעמד אצלה בתור באותו הרגע ("דברי עם הבוס שלי-זה הרכב שלו") או משהו אחר שבגינו היא דיברה בטלפון, ואז מתפתח שירשור שלם עם 7 עמודים על הצורך בהפרטה, וכולי וכולי וכולי.

כך שלחלוטין לא הבנת את כוונתי.

למה אני לא עוזב אותם?

כי כל דגי הזהב האחרים בארץ כבר לא בתולים, הם יכולים רק להבטיח לך 3 משאלות, אבל בפועל הם דופקים אותך.

אני מחכה למפעילות החדשות. אולי הן יאהבו לקוחות, בצורה אפלטונית, בלי לרצות לדפוק אותם.

וטיפה יותר פרטני, כמעט עזבתי את זבאלהפון בינואר. כ-מ-ע-ט. אבל אחראית קישרי לקוחות הציעה לי הצעה ש"לא אוכל לסרב לה". אם רק הייתי יודע, בשלב הזה, שכל מה שביקשתי לקבל עם המכשיר הקודם זכה להתעלמות בוטה, הייתי אומר לה, שתיקח את ההצעה, תרשום אותה על מסמך וורד, תעביר אותה לפלאפון האישי שלה, תפעיל אותו על רטט, ותדחוף אותו. כמעט יצאתי באמצע ביום שבו החלפתי את המכשיר לגלאקסי שלי, בגלל מה שגיליתי על המכשיר הקודם, ומה שהם עשו לי איתו (רמז, מה שהם רצו, תוך התעלמות גורפת וחד משמעית ממה שביקשתי כ-5 פעמים).

אם כשתיגמר לי ההתחייבות יצאו המפעילות החדשות, דיינו, אנסה אותם.

אם לא, אני עובר לירבוע הכתום. לחבר ילדות ולאישתי יש קוים שם ושניהם יחסית מרוצים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הבחור שהכפיש את שמי הוא השקרן, לא רק שהוא לא היתקשר אלי אפילו לא פעם אחת אלא היתעלם ממני וסינן אותי!

אגב, אם הבחור חסר מינימום אינטליגנציה שבזה שפלאפון עשתה לו עוול (או לא, אין לי מושג) על עסקה מלפני כמה שנים והוא מאשים אותי בזה ועוד מעז לפרסם בפורום פתוח בעל קהילה של עשרות אלפי אנשים שאני באופן אישי שקרן שיישא בתוצאות שהוא בעצמו בנה, עשה וכיוון אליהן במלוא הכח.

אגב, בוא ואני אספר לך משהו מבתוך המערכת רק כדי שיבינו שאני צודק, אם תוך שבעה ימים מרגע ביצוע העסקה הוא מנייד את הקו לפלאפון הוא לא מקבל הטבת ניוד בשווי עשרות שקלים כל חודש והמחיר בסופו של דבר לתשלום החודשי ייצא גבוה הרבה יותר ממה שהיה יכול לשלם אז איפה בדיוק האינטרס שלי לא לתת לו סים? שתגיע החשבונית והוא יבטל לי עסקה????

ובוא אני יספר לך משהו על אורנג', לפני שבועיים קיבלתי מהם מכתב דרישה לתשלום ע"י עו"ד לפני תביעה על קו שנותק לפני כמה שנים ולא היו עליו שום חובות או מכשירים לתשלום, יש לי מעל 4 מס' פניה שבהם מצויין שהבתיעה תבוטל לאלתר ואין להם שום דרישה כלפי.

מיותר לציין שעד היום העו"ד לא קיבל שום עידכון לגבי ביטול הדרישה לתשלום והתביעה בפתח :evil:

אבל להגיד שהסוכן שעשה לי עסקה שקרן על זה שנפלתי בין הכיסאות באורנג'? הדרך כל כך רחוקה ולא הגיונית שלא הייתי מעלה את זה על דעתי, מה הקשר בין מחט לתחת???

• תוכן חדש...