Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש חברה? תפנק אותה - למה לא?

בכל מקרה לא משנה כמה תרוויח בחיים שלך - תמיד יהיה לך על מה לבזבז - לדעת לחסוך צריך בכל שלב בחיים - הכל יחסי.

אני מנסה לחשוב איזו עצה לתת לך שתהיה הכי נכונה ואני לא בטוח שלתת לך הצעה שקשורה לתחום היא זו שתהיה הנכונה - לווא דווקא המקצועית אלא יותר האישית.

אם לחשוב באמת לעומק ולתת לך עיצה שאולי תחסוך לך המון כסף ותיקח אותך למקום - כי נתת לי תשובה של אדם נבון אז להקשיב ולקרוא - אתה יודע.

העיצה שלי תהיה להגיע למפגש מערכות לרכב בהקדם אפשרי ולשמוע כמה מערכות בכדי להבין לאן אתה רוצה לכוון - זה יותר מכל דבר, הקבלת כוון הזו - תעזור לך הכי הרבה לדעת מה היעדים שלך וכמה באמת אתה צריך לחסוך.

טיפ קטן לחסכון בחיים - תשים סכום קטן של כסף בצד ותשכח שהוא קיים - לא משנה מה קורה.

תודה רבה לך על העצה אני יבוא למפגש הראשון שאני יוכל!

אני לא בן אדם ששיקנה משהו ב 4000 אלף ויבין שהוא קנה משהו שלא שווה 1000

אני מעדיף לבוא לראות מה אני מעדיף ולקנות את התמורה הכי טובה לכסף ויש גם כסף בצד :wink:

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

יכול להיות שאתה תגיע למסקנה שכרגע זה לא מה שאתה מחפש ומערכת עם מקור מונחת תספק אותך - יכול להיות שאתה תבין שאתה מכוון הרבה יותר גבוה ומערכת פשוטה לא תעשה לך כלום.

מה שבטוח - אחרי המפגש החידק יתקוף אותך ברמה כזו או אחרת - החיים משתנים אחרי זה :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

החיידק טרף אותי במחשב כבר ישלי מערכת טובה (Z-5500) ידוע לי שהאיכות ברמה טובה אך לא מספקת לכן יש לי קבל אופטי.

ואתה צודק אני יהיה חייב להגיע למפגש הראשון שאני יוכל כדי לשמוע ולהתעניין!

השאלה היא האם יש שם מכל הסוגים זאת אומרת:

רדיו דיסק מובנה עם מערכת טובה?

רדיו דיסק שיש את המקורי והחליפו פאנל?

רדיו דיסק מקורי שבנו התאמה לרדיו דיסק לא מקורי כמו באיזור תא הכפפות?

כל אלה אני גם רוצה לראות (מקווה שהבנת למה אני מתכוון) :)

פורסם

לא תמיד.

תלוי מי מגיע ועם איזה רכב - מערכת מונחתת כרגע, לדעתי איתמר הוא היחיד שמשתמש בשיטה הזו שאני זוכר מאזור המרכז.

מה שאני מנסה לאמר זה שאם אחרי מפגש אתה תגיע למסקנה שרוב המערכות ששמעת הן כרגע יותר מ-מספיק עבורך - כנראה שגם מנחת יספק אותך.

זו בכל זאת אינדיקציה לא רעה ובנוסף לכך תהיה לך יכולת התייעצות חופשית עם חברי הפורום שהם כבר בעלי נסיון רב בתחום הזה וזה שווה הרבה מאוד כסף שאתה לא תזרוק לפח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא תמיד.

תלוי מי מגיע ועם איזה רכב - מערכת מונחתת כרגע, לדעתי איתמר הוא היחיד שמשתמש בשיטה הזו שאני זוכר מאזור המרכז.

מה שאני מנסה לאמר זה שאם אחרי מפגש אתה תגיע למסקנה שרוב המערכות ששמעת הן כרגע יותר מ-מספיק עבורך - כנראה שגם מנחת יספק אותך.

זו בכל זאת אינדיקציה לא רעה ובנוסף לכך תהיה לך יכולת התייעצות חופשית עם חברי הפורום שהם כבר בעלי נסיון רב בתחום הזה וזה שווה הרבה מאוד כסף שאתה לא תזרוק לפח.

אני מקווה שיגיעו אנשים שמוגברים רק בעזרת מנחתים ולא פרוססורים כדי לשמוע אם איכות המנחת מספקת או לא :)

אגב מתי יש מפגשים במרכז ובאיזה מקומות זה מתבצע?

לא רק איתמר אדי,גם אני!

כמובן שזה רק בשביל לשמוע רדיו.

אתה מוגבר גם עם פרוססור או רק מנחת איכותי?

פורסם

אוקי עכשיו הבנתי :)

וכמה זה צריך לעלות כזה דבר (פרוססור כמו שלך ומנחת כמו שלך)?

פורסם

רק פרוססור ומנחת?!זה מחיר דיי מטורף תכננתי להשקיע ככה על כל מערכת (בין 3000-4000)

אני מקווה שיהיה לפחות אחד שבא רק עם מנחתים ואולי פרוססור אבל לא במחיר כזה!

• תוכן חדש...