Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית לא מדובר בפרוססור ומנחת

אלא במנחת שהוא גם פרוססור בילד אין שיכול גם לעמוד עצמאית

גם כאינטגרציה למערכות OEM {מקוריות} וגם כשיפור למערכות אפטרמרקט

בקטגוריה הזו אתה יכול למצוא את ה-3SIXTY\BIT1\MS8

זו האופציה היקרה ביותר.

אופציה זולה יותר היא מנחת שהוא גם פרוססור שמבצע אקולצייה באופן פסיבי\אוטומטי

הוא משמעותית זול יותר {חצי מחיר =1500 שח }

אני ממליץ בקטגוריה הזו על : Alpine PXE-H660

אם עדיין המחיר יקר לך -תשתדל לפחות לרכוש מנחת איכותי רגיל.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ראשית לא מדובר בפרוססור ומנחת

אלא במנחת שהוא גם פרוססור בילד אין שיכול גם לעמוד עצמאית

גם כאינטגרציה למערכות OEM {מקוריות} וגם כשיפור למערכות אפטרמרקט

בקטגוריה הזו אתה יכול למצוא את ה-3SIXTY\BIT1\MS8

זו האופציה היקרה ביותר.

אופציה זולה יותר היא מנחת שהוא גם פרוססור שמבצע אקולצייה באופן פסיבי\אוטומטי

הוא משמעותית זול יותר {חצי מחיר =1500 שח }

אני ממליץ בקטגוריה הזו על : Alpine PXE-H660

אם עדיין המחיר יקר לך -תשתדל לפחות לרכוש מנחת איכותי רגיל.

יד 2 נראה לי פתרון דיי טוב ויש הבדלים גדולים בינהם (בין האליפיין לבין ה3SIXTY)באיכות שלהם?

ועדיין אותה שאלה מתי ואיפה המפגשים במרכז מתקיימים?

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

המנחת של רוקפורד ה3sixty הוא מנחת מעולה

יש לו בקרת קליפינג וrta פנימי שעושים עבודה מצויינת.

תחפש שרשיר שפתחתי על התקנה שבוצעה בקידומה 2008 שהיתה בזמנו אצל אבא שלי

התוצאה היתה מפתיעה לטובה בכל מובן וזו עוד היתה הגרסא הפשוטה יותר שאין בה TC או אקולייזר מורחב.

בהחלט מערכת פשוטה וטובה שמאוד אהבתי

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני יסתכל ולאבא שלך גם היהי רדיו מובנה וזה שיפר את הצליל?

פורסם

התקנתי בשבוע שעבר מערכת יחסית פשוטה, בלי להחליף HU. שמתי מנחת 4 ערוצים של אודיסון. לדעתי שומעים מעולה, אבל כמובן שזה סובייקטיבי.

אם מעניין אותך לשמוע, ויוצא לך להגיע לאיזור חיפה והקריות, דבר איתי.

פורסם
אני יסתכל ולאבא שלך גם היהי רדיו מובנה וזה שיפר את הצליל?

המערכת המקורית וזה שיפר את הצליל בצורה מובהקת.

בקורולה נוספת במשפחה שגם היתה של אבא שלי :-D שנת 2001 התקנו שני מנחתים על המערכת המקורית

לקח לנו קצת זמן עד שהגענו לגיין הרצוי מהמגברים מבלי לקבל היסס מורגש מהטוויטרים והמערכת פשוטה ככל שתהיה - סאב פשוט של באזוקה 10 אינטש, מוראל טמפו ורדיו מקורי - התוצאה היתה סבירה מינוס ולא יותר

והיה מדובר במנחתים לא רעים בכלל של רוקפורד שעולה סביבות ה250 שקלים ושל סטינגר.

הסטינגר הצליח לבודד היטב רעשים של מחשבי רכב.

הרוקפורד - נאלצנו להעתיק את מקומו למקום שבו היה יותר פגיע ואכן זה התנקם בנו כאשר הוא כנראה חטף בעיטה והתחיל לעשות רשרושים הודות לבעיות מגעים.

אחרי שתיקנו את המנחת והלחמנו לו את החיבורים מחדש הוא שוב התפגר וגיסי שמחזיק ברכב עד היום פשוט התייאש והתקין מערכת אפטר מרקט במקום המקורית והיום הוא מבסוט וההבדל בהחלט מורגש לטובה.

אבל אתה צריך לקחת בחשבון שאני כותב את ההודעה הזו ואני לא בדיוק שפוי כשזה מגיע לאיכות של מערכת צליל ברכב.

אם הייתי מרכיב את אותה המערכת עשר שנים אחורה - הייתי אומר לך שזה נשמע פצצה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לDionysius תודה אבל לא נראה לי שאני יגיע לאזור הזה בקרוב :)

ולlanosforce האמת שלא הבנתי במשפט הזה:

"אבל אתה צריך לקחת בחשבון שאני כותב את ההודעה הזו ואני לא בדיוק שפוי כשזה מגיע לאיכות של מערכת צליל ברכב.

אם הייתי מרכיב את אותה המערכת עשר שנים אחורה - הייתי אומר לך שזה נשמע פצצה."

אתה אוהב איכות גבוהה מאוד?כאילו אם אין רכיבים הכי טובים אתה אומר שזה לא איכותי או בדיוק ההפך? :)

ולגבי מערכת אחי שם 1000 שקל ככה שנשאר לי כסף למגבר סאב וקומפוננטים (3000 אלף)

פורסם

תראה - כדי לענות לך על השאלה הזו אני אצטרך לספר לך קצת את ההיסטוריה שלי.

אני משנת 99 בתחביב הזה שזה אומר נכון - קרוב ל13 שנה.

למדתי ה-מ-ו-ן על התחום הזה, בעיקר על סאונד בזמן ה"קצר" הזה והספקתי לטעום מגוון אדיר של מערכות ושל רכיבים ותצורות מערכת ומה לא.

בוא נאמר שהתחלתי במערכות מונחתות והגעתי עד למפלצת שיש לי למטה בחתימה

משם לכאן ומכאן בחזרה לשם אני יכול לאמר שאני מחזיק היום שני רכבים - האחד מייצג את כל השגעונות שלי והשני מייצג את הנסיון לחזור חזרה לשפיות.

באחד יש מערכת אקטיבית שלושה חלקים שהם מהסדרות הגבוהות ביותר של אחד היצרנים שאני הכי אוהב עם הגברה אקטבית של 7 ערוצים, פרוססור שלא מבייש מעבד צליל אולפני ויחידת ראש שהיא בעצם מחשב רכב מבוסס חלונות XP עם יציאה אופטית.

ברכב השני יש לי מערכת הרבה יותר "פשוטה" וצנועה שמתבססת על היכולת שלי להוציא מקסימום תוצאה במינימום עלות - עם חלקים שאני בניתי בעצמי והתקנה שביצעתי בעצמי (למעט עבודת הבידוד שפשוט לא היה לי כוח לעשות אותה בעצמי).

היום אני בהחלט יכול לאמר שהמערכת הפשוטה יותר מספקת אותי והיה אפשר לעצור כבר שם - אבל אני פשוט משוגע על התחביב ואם אני יכול... אז למה לא?

בגלל שהייתי, ראיתי, עשיתי וכו' וכו' אני יכול לאמר לך שגם עם מערכת על מנחתים אפשר להוציא תוצאה טובה מאוד אם עושים את הדברים נכון.

Pioneer TS-X150

פורסם

שמע זה מחלה והיא נדבקה אצלי אני יודע גם למה כל שאר הבני 17

מחפשים עוצמה וקונים חברות לא טובות כמו הסאבים של פיוניר שלא הכי מומלצים אבל חזקים אין ספק!

אבל זה לא מה שאני מחפש אני מחפש איכות ועוצמה ומוכן להקיע בשביל זה :)

ואצלך המחלה תפסה חזק! ולמה אתה יותר מרוצה מהמערכת ה"פשוטה"?

ואהבתי את המשפט:

"להוציא מקסימום תוצאה במינימום עלות" (תימני אמיתי אין מה לעשות ;)

פורסם

המערכת הפשוטה נותנת לי יותר סיפוק במובן של ממיוש פוטנציאל כי עם מספר רכיבים מועט יחסית ורכיבים פשוטים יחסים הצלחתי להוציא תוצאה שלא נופלת בהרבה ממערכות טובות יותר שהיו לי בעבר וזה מראה לי שהתקדמתי והצלחתי להבין ולעשות משהו נכון.

אז מן הסתם כשאתה מרגיש שהצלחת לעשות משהו כזה - תחושת הסיפוק היא פשוט מטורפת ואתה מתחבר למערכת הזאת בצורה שהיא כבר רגשית ואז שוב מתרחש איזה קסם שאם הזמן התחביב הזה הורג -

אתה חוזר להנות ממוזיקה כמוזיקה ומפסיק לשפוט כל הזמן אם העומק תקין או הפוקוס טוב או אם רחב לך מספיק או אם אתה בטוח שככה צריך להשמע צ'לו מעאפן וכו' וכו' - אתה פשוט חוזר להנות ממוזיקה כמו ילד, כי זה נשמע טוב והרבה יותר מזה - זה מרגיש טוב.

המערכת השניה היא איזשהו סוג של וואו מבחינתי ואני נהנה מהיכולת ומהעובדה שהצלחתי להגיע כל כך רחוק - שוב, מבחינתי בלבד.

במערכת הפשוטה עשיתי ממש פרוייקט DIY על קרוס פסיבי ואני עדיין נדהם כל פעם מחדש כשזה נשמע לי "וואללה, זה טוב".

את אותה התחושה היתה לי אחרי שסיימתי לכוון את המערכת בקורולה של אבא שלי - אני מניח שהמערכת הזו היתה נקודת תפנית בשבילי רק שבאותו השלב רדפתי אחרי יעד אחר לגמרי.

בקיצור אני מנסה לעזור לך מנקודת מבט של איך הייתי במקומך - עשר שנים אחורה אבל עם הנסיון שיש לי היום - או במילים אחרות אני מנסה להיות כנה איתך.

Pioneer TS-X150

פורסם

הכי חשוב זה להנות מהמוזיקה כמובן שאיכות היא גורם עיקרי לכך!

ואתה באמת אדם בעל נסיון עשיר מאוד אני רק חייב לדעת למה ישלך שתי מכוניות?

סיבה רגילה כמו שלכולם יש או בשביל המערכת?

ואיפה אני יכול לראות מתי יש מפגש ואיפה?

פורסם

יש לי שתי מכוניות כי יש לי גם דבר מוזר כזה שנקרא "אשה" וטבעת על האצבע ביד שמאל.

ואנחנו גרים במקום שלהסתדר בו עם תחבורה ציבורית זה פשוט סיוט וגם מבחינתי - לא בא בחשבון עם בני הדודים האהובים עלינו כל כך שפשוט אוהבים את האוטובוסים שלנו בצורה קטלנית.

תאריכים המפגשים והמיקומים שלהם מתפרסמים בדביק - תאריכי המפגש בדביק, בסמוך למפגש הקרוב, בערך שבוע לפני יהיה שרשיר לאותו מפגש בלבד בדביק גם כן.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...