Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ג'יפ ? זה רכב ספורט ? או רחמנא ליצלן זה הוא עיצוב-ספק-סיני-ספק-ניאנדרטלי של משהו שדומה למשהו אחר.

כאילו מיני ערס בכיתה ז' עיצב אותו בזמן הברזה משיעור לשון.

הבוז לך.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לכל מעצבי העל שנתנו כאן ביקורת "בונה", עם כל הכבוד, אתם, שאפילו עם מקל ניקוי אזניים, מברשת שיניים משומשת, או אפילו מברשת לניקוי אסלה לא הייתם נוגעים ברכב הזה, פשוט...

איך נאמר זאת במילים עדינות:

מקנאים!

פשוט תחזרו למשפחתומטית שלכם!!!

הרכב הזה יפה, מיוחד, שונה ובולט בגובהו.

כל אחד פה היה שמח שתהיה לו אחת כזו בחנייה!

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

יש'ך מניות בחברה שאתה כ"כ להוט עליה?

חלק אחורי מזכיר X6, חזית מזכירה ניסאן, ובאופן כללי זה נראה כאילו הכניסו מספר עיצובים לבלנדר, הפעילו על מהירות מקסימלית ו-voila- יש אוטו חדש.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זה נראה כמו שילוב מראה של מיצובישי איבו ומזדה 2 ארוכה עם יוקרה של קאדילאק רק מכוער.

הם ניסו יותר מידי להעמיס על האוטו בנפרד ולא חשבו איך זה יצא בסופו של דבר...

מחפש אנשים עם הפולו החדשה למפגשים (:

פורסם

אני אמנם חושב שהעיצוב מחריד ביותר והוא בסגנון של מה שהייתי מצפה מהיפנים (מישהו אמר סובארו חסרת פרופורציות?), אבל אני לא חושב שזה דווקא דבר רע.

מצד שני, אני אוהב אטוס, מאטיז, טווינגו וולוואים מרובעים ואני חושב שהסיטרואן BX היא אחת מהיצירות הכי יפות של עולם הרכב, אז אני לא בדיוק האדם שצריך לחוות דעה :lol:

פורסם
לכל מעצבי העל שנתנו כאן ביקורת "בונה", עם כל הכבוד, אתם, שאפילו עם מקל ניקוי אזניים, מברשת שיניים משומשת, או אפילו מברשת לניקוי אסלה לא הייתם נוגעים ברכב הזה, פשוט...

איך נאמר זאת במילים עדינות:

מקנאים!

פשוט תחזרו למשפחתומטית שלכם!!!

כל אחד פה היה שמח שתהיה לו אחת כזו בחנייה!

מתנגד לא הייתי,אך מיצרן איטלקי הייתי מצפה לעיצוב מרשים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

"לא מלהיב" זה האנדרסטייסמנט של השנה. התועבה הזאת נראית כמו רכב קונספט סיני שעיצב תלמיד שנה ב' במכללת שיאנג-הו.

גם המפרט לא נשמע מרשים, ואין סיכוי שיימצאו לזה 150 קונים. איך הם מתביישים להוציא דבר כזה מאיטליה - באמת שאין לי מושג.

זה מזכיר קצת בקונספט את ה-fornasari RR600 שקולגות שלי מ"אוטו" נהגו עליו לפני שלוש שנים - מין SUV יוקרתי וייחודי. רק ששם הביצוע היה די עלוב מהרבה בחינות. מעניין איך יהיה פה.

fornasari-rr600-1.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אכן ידוע שהעין האנושית אוהבת רכבים "בולטים בגובהם" במכונית ספורט!:-D:drinking:

Insane things comes from insanely people.

פורסם

מה הקשר צרי עין? בגלל שאנחנו אומרים שמשהו מכוער הוא מכוער? תפתחו את העיניים. הדבר הזה מגוחך פי 10 מב.מ.וו X6 שהוכלא עם סאנגיונג אקטיון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה stille italiano בערך כמו שקוראים לי ברלוסקוני.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כניראה הם לא היו בטוחים בעיצוב הבלתי שיגרתי, ובצדק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...