Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעליים ליום יום!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר המלצה לנעליים נוחות! ליום יום..... (אני לא רץ לא ספורטאי ולא מחפש נעלי עבודה)

רוצה נעליים נוחות מאוד!

כמובן לא אכפת לי שהם יהיו נעלי ספורט רק שיהיו נוחות.

כבר אמרתי נוחות כן? רק רציתי לוודא. אז שיהיו נוחות!

תודה 8)

נ.ב.

אפשר לוותר על קרוקס ומשפחתו ותקציב לא חשוב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

New balance 933

new-balance-992-993-comparison-1.jpg

הכי נוחות שאני מכיר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם נעל ספורט אלגנט מתאימה לך אז אני ממליץ בחום על GEOX ועל ECCO, ל-2 החברות נעליים מצויינות ומאוד נוחות.

גם בקטגוריית הנעליים האלגנטיות אני שוב אמליץ על החברות האלה ובייחוד GEOX שכל פעם מדהימות אותי מחדש (אני הולך בעבודה רק עם אלגנט, ואני הולך המון ולא מרגיש כאבי רגליים ובכלל הודות לנעליים שלהם).

אם סניקרס יכולות להתאים לך אז לאחרונה קניתי סניקרס של ALDO והן היו סופר נוחות למרות הסוליה הדקה, כל כך נוחות שהספיק לי 4 חודשים לשחוק את הנעליים יופי (כשאני לא עובד אני לרוב נועל אותן).

מה עוד ?

אדידס מאוד מפתיעים אותי עם הסניקרס שלהם שמאוד נוחות, אני מאוד אהבתי את סדרת ה-GOODYEAR שלהם, גם היה להם לוק שאני אוהב וגם היו נוחות והחזיקו לי הרבה זמן (כמה הרבה ? 3 שנים של הליכה יומיומית לזוג אחד מספיק טוב?...כן, אני מאוד שומר על נעליים).

מעבר לזה אני לא זוכר משהו שהיה נוח בצורה יוצאת דופן לאורך זמן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
א אני מאוד אהבתי את סדרת ה-GOODYEAR שלהם, גם היה להם לוק שאני אוהב וגם היו נוחות

אתה כנראה אז רגיל לנעליים די לא נוחות ולא סופגות זעזועים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני הולך עם אסיקס ג'ל.

993מבוגר לטעמי.

אני יכול לארגן לך הנחה באליטל בבני ציון אם אתה עובר שם.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

נעליים זה דבר מאוד אינדוידואלי, לכל אחד מבנה רגל אחר - מה שנוח לי לאו דווקא יהיה נוח גם לך.

בכל מקרה, לדעתי הנעליים הכי נוחות לעבודה-ליום יום הן של MERRELL, הם מייצרים נעליים פשוט נוחות בטירוף ומאוד עמידות. ניתן ללכת איתן כל היום בלי שיתפתח לך שום כאב .

ממליץ על דגם ה Encore Moc Pro, מאוד נוחות.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

ליביו

ידעתי שמישהו יכתוב את זה, אבל תתפלא, אני משקיע המון כסף בנעליים איכותיות (הנעליים שלי של העבודה עולות מעל 1000 שקלים פה בהונג קונג) וקרה לי לא פעם שקניתי נעל בלא מעט כסף ואחרי פעם אחת שהלכתי איתה (הליכה יומיומית, לא מדידה בחנות) גיליתי שהיא לא נוחה לי ומיד שלחתי אותה לאחד האחים שלי שישתמש בה במקום שאזרוק נעל חדשה ויקרה כי אני הולך המון וחייב נעליים נוחות, גם בעבודה וגם מחוץ לשעות העבודה, אבל יש סניקרס מאוד מאוד נוחות היום וגם לסדרת ה-GOOD YEAR יש כמה נעליים מאוד מוצלחות (לא כולן מוצלחות), אבל צריך לבדוק ולנסות.

בסניקרס של פומה למשל אני לא נוגע יותר לאחר שפעמיים אהבתי נעל, קניתי אותה וכעבור שבוע שלחתי אותה חדשה בקופסא למשפחה בארץ בגלל שהן היו זוועה להליכה (עבורי), אפילו ברמת ה-10 דקות הליכה.

גם ל-GEOX יש נעליים שמאוד נוחות ואחרות שפחות נוחות לכן צריך לנסות כמה דגמים שונים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא הגדרת את צרכיך.

אישית, לרות שאני אמור להתלבש בצורה יחסית ייצוגית (אבל לא רשמית), אני מעדיף נעליים בסגנון ספורטיבי, מאידך בכל זאת לא יכול להשתמש מול קהל בנעליים המשמשות אותי בחדר הכושר. מאידך יש לי מבנה כף רגל די בעייתי - כף רגל שטוחה ורחבה יחסית. בשנים האחרונות נעלתי נעליים משל יצרנים שונים, העדיפים עלי ליום-יום הם New Balance ו-Nike. בוחר בדגמים לא צעקניים, עם סמל החברה שאינו בולט מידי (צבע דומה לצבע הרקע).

נעליים שאינן מתאימות היטב לרגל, אינן תומכות בה וחסרות בולמי זעזועים איכותיים בד"כ לא נוחות לי עד כדי כאב בכפות הרגליים ואני מוותר עליהן מהר מאוד.

יש עוד דבר חשוב, במיוחד אם אתה מרבה ללכת: בולמי הזעזועים של הנעליים נשחקים, גם כאשר הגפה והסוליה עדיין נראות טוב. לגבי נעלי ספורט יש כלל אצבע האומר כי יש להחליפן מדי 700-800 ק"מ. איני יודע מה הכלל לגבי נעלי יום-יום, אבל העקרון דומה, החלף אותן כאשר הן מתחילות להראות סימני תפקוד לא אופטימלי.

ל-SloeRide - אין ספק שה-993 מעולות, אבל אני לא בטוח שהן מצדיקות את מחירן. יש נעליים מצויינות של אותו יצרן ומתחריו שעולות חצי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מכיוון שאני רוב היום על הרגליים אני הולך עם סקוני, הורדתי את הנעל לקרוא saucony excursion TR5.

יש לי כמה דגמים שונים של החברה ובכולם יש תמיכה מצויינת לקרסול. הן קלות מאוד.

GEOX נוחות אבל העיצוב שלהם לא לטעמי, כנ"ל MERRELL, יש לי נעל בסגנון אבל של חברה אחרת ושכחתי את השם אני אבדוק בבית.

יש לריבוק את הנעל הזאת עם ה2 בלוטות על הסולייה, הן היו לי ממש נוחות אבל אני לא יכול לנעול נעליים עם כריות אוויר כי אני דורך על מסמרים על בסיס יומי וכבר היו לי פנצ'רים :)

haters will hate

פורסם

ניו באלנס זו הנעל שהכי התאכזבתי ממנה

בכלל לא נוחה

בכללי נעלי ריצה נוחות לריצה וכאלה אבל לא ממש נוחה להיות דבוקה לרגל כל היום בכל פעילות

נעל נוחה זו נעל שהעקב אינו מוגבהה והסוליה יחסית שטוחה

ממליץ על קרוס טריינינג של אדידס יש מבחר גדול בהתאם לתקציב רובם נוחות עם דגש על נוחות 

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עידן - אני מדבר מניסיון עם 2 דגמים שונים מהסידרה.

נוחות הן לא ממש, במיוחד אם אתה הולך על משטח לא מושלם.

ניסית פעם נעלי סקייט או סניקרס בסגנון של מה שהעלתי של DC (של ואנס לדוגמא לא מגיעות לרבע מהרמה - גם בדגמים הכי גבוהים והפרו שלהם)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו

לצערי אני נאלץ להסכים עם ליביו - היו לי כאלה ופשוט סבלתי.

לאחרונה עברתי ל-Asics והרגליים / גב אומרים תודה עשרות פעמים ביום. אומנם הולך עם הדגמי רטרו (ולא ריצה), אבל הן מאוד נוחות - גם בהליכה / עמידה ממושכת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...