Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שזה ירתיע אנשים מלשתות ולנהוג. קצת קשה להמנע מזה עקב זה שבכל מקום בילוי בערב כמעט אז דוחפים לך אלכוהול, אבל זה מנהג מגונה שחייבים להמנע ממנו ולהוקיע אותו.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החוק קובע שלילה של שנתיים מינימום.

רף האכיפה הינו 290 מק"ג ( היה 400 לתקופה קצרצרה עד שבית המשפט המחוזי ביטל את פסק דינו של בית המשפט לתעבורה הזה )

ודרך אגב החוק קובע 240 מק"ג , וה 290 בא להבטיח כל מיני אי דיוקים אפשריים בקריאת הינשוף.

כמו שבממל"ז מורידים 5 קמ"ש מהקריאה ועל המהירות המופחתת אתה מחוייב.

ולגבי נהגים צעירים ומקצועיים הרף הוא 50 מק"ג

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
החוק קובע שלילה של שנתיים מינימום.

רף האכיפה הינו 290 מק"ג ( היה 400 לתקופה קצרצרה עד שבית המשפט המחוזי ביטל את פסק דינו של בית המשפט לתעבורה הזה )

ודרך אגב החוק קובע 240 מק"ג , וה 290 בא להבטיח כל מיני אי דיוקים אפשריים בקריאת הינשוף.

כמו שבממל"ז מורידים 5 קמ"ש מהקריאה ועל המהירות המופחתת אתה מחוייב.

ולגבי נהגים צעירים ומקצועיים הרף הוא 50 מק"ג

אתה בטוח שזה ע"פ החוק? כי קראתי לא מזמן שאף שוטר לא מיישם את זה בגלל הבעייתיות שבו(שאין לי מושג למה הכוונה)

פורסם

מאחל לך שיעבור לך מהר העונש ואני בטוח שלמדת לקח ..

אבל תיקון קטן,

אל תשתו ותנהגו לא בגלל שזה יגרום לכם להתרוצץ בין בתי משפט אלא בגלל שפשוט לא שותים ונוהגים !

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם
אתה בטוח שזה ע"פ החוק? כי קראתי לא מזמן שאף שוטר לא מיישם את זה בגלל הבעייתיות שבו(שאין לי מושג למה הכוונה)

"שיכור" - אחד מאלה:

(3א) אחד המנויים להלן שלפידגימת נשיפה, בגופו מצוי אלכוהול בריכוז העולה על 50 מיקרוגרם אלכוהול בליטר אווירנשוף, או לפי דגימת דם - בריכוז העולה על 10 מיליגרם אלכוהול ב–100 מיליליטר דם:

(א) נוהגחדש;

(ב) נהגשטרם מלאו לו 24 שנים;

(ג) נהגבעת נהיגה ברכב מסחרי או ברכב עבודה שמשקלם הכולל המותר לפי רישיון הרכב עולה על3,500 קילוגרם;

(ד) נהגבעת נהיגה ברכב ציבורי;

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ככה או ככה היום אני חושב שכל שופט הגיוני שנופל עליו נהג שנהג וביצע עבירה תחת שכרות, יקבל ממנו בראש...בלי שום קשר לעבר הטעויות שלך עבירות וכו', כי ככה זה מחשבה וגם שלי..אני יודע נכון, שזה כואב אבל סוף מעשה במחשבת תחילה...

כשהוצאתי רשיון בגיל 18 זכור לי פעם או פעמיים שנהגתי תחת השפעה של אלכוהול, אמנם קטנה ובטח כמו שהיתה שלך, ונשבעתי שזה לא יקרה שוב, ההרגשה שאתה על ההגה מסטול ואתה לא מגיב כמו שצריך היא רעה, מזל שזה כביש דימונה ב"ש וזה קצר.

כמו שאמרתי, לא נוהג שוב תחת שתיה, אפילו לא צ'ייסר, אני יחכה חצי שעה שעה ואז יסע ליתר בטיחות שלא יתפוס אותי שוטר דווקא באותו הרגע.

משתתף בצערך בכל מקרה, שנה וחצי ללא רשיון זה סיוט.

Opel Adam S 2017

פורסם

ג'וקר, מבאס לשמוע.. קיבלת עונש רציני ביותר.

אתם בטוחים ש-50 מק"ג זה קנה מידה לנהגים צעירים? זה אומר שאי אפשר לשתות כלום בעיקרון.

עצרו חברים שלי על נהיגה בשכרות כשהם מתחת לגיל 24, השוטרים התייחסו לגבול של 290-300 מק"ג ולא 50 מק"ג

לפי מה שזכור לי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לפותח הנושא, הדבר הזה שנאמר צריך להבהיר לך טוב טוב כמה בזול יצאת:

אתה צריך להודות לאלוהים שתפסו אותך, אם את אח שלי היו תופסים, הוא היה היום בחיים.
פורסם

התיקון של 50 מק"ג הוא יחסית חדש , פחות משנה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

משתתף בצערך, שנתיים וחצי זה לא צחוק בכלל ועוד אחרי טרטורים כה רבים, מה שמוזר לי זה שגם לי יש חברים שנתפסו פה ושם וקיבלו עם עורך דין על כמות הרבה יותר גדולה עונשים מצחיקים בניגוד למה שאתה קיבלת.

אני אישית יש לי המון עבירות תנועה,רובם עבירות חרטה כמו התדרדרות בעצור,כמה עבירות מהירות של משהו באיזור הגג 20 מעל המותר שזה גם בולשיט אבל אלכוהול ונהיגה אני לא מערבב בחיים.

בכל מקרה מקווה שחברי הפורום שקראו את השרשור ילמדו מהסיפור שלך ושידעו שעדיף לקחת מונית או לחכות גם עד 7 בבוקר בשביל לנסוע הבית.

לא מזמן אני זוכר יצאנו לנמל ושתינו כמו חמורים,לרגע אחד לא חשבתי לעצמי שאני אסע עם הרכב הביתה וכשסיימנו את המסיבה ולאכול השעה כבר הייתה 4 ומן הסתם הייתי הרבה יותר סחי אבל עדיין לא רציתי לקחת את הסיכון והעדפתי לשלם 100+ שקל בשביל לא להגיע למצב כמו שלך.

תלמדו אנשים,החוק פה נוקשה בנוגע לאלכוהול ונהיגה.

פורסם

משהו שלא שאלתי בעבר ואולי למישהו יש תשובה, האם לאחר שלילה ושינוי החוק - האם ניתן לקבל זיכוי ?

לדוג' - נניח שבית משפט השלום או המחוזי או העליון יוצאים בתקדים כלשהו לגבי פסיקה שקובעת שהרף החדש הוא מעל הרף שניתפסתי.

האם יש אפשרות לקבלת זיכוי ? - ע"י בקשת דיון מחדש בתיק לאחר הרשעה ?

חג שמח לכולם! :)

פורסם

מאוד מצער לשמוע, אבל אני מאמין שהלקח נלמד.

אני בד"כ לא שותה ונוהג, אבל היה לי מקרה אחד יוצא דופן שבו הינשוף יצא דווקא לטובתי, אחרי מסיבת פורים לפני שנה וחצי שבה שתיתי כמו חזיר על בטן ריקה (טעות מס' 1) וערבבתי בירה עם אלכוהול חזק יותר (טעות מס' 2), חזרתי הביתה בשעה 3:00 לפנות בוקר עם חבר, ואחרי פחות מ5 שעות קמתי עם האנגובר לא נורמלי אבל הייתי חייב להגיע לעבודה. השוטרת שעצרה אותי ממש לפני העלייה לחניון של העבודה הייתה נחמדה ולמרות שהסרחתי מאלכוהול היא ביקשה ממני להיבדק, אפילו פעמיים, התוצאות היו באזור ה200 מ"ג. תהרגו אותי, אבל אין לי מושג איך המכשיר הזה עובד :x יכול להיות שנפלתי על אחד מקולקל והיה לי הרבה מזל, בכל מקרה אני לא שותה ונוהג מאז. הפעם המזל שיחק לי, פעם הבאה זה לא יקרה. :roll:

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם
משהו שלא שאלתי בעבר ואולי למישהו יש תשובה, האם לאחר שלילה ושינוי החוק - האם ניתן לקבל זיכוי ?

לדוג' - נניח שבית משפט השלום או המחוזי או העליון יוצאים בתקדים כלשהו לגבי פסיקה שקובעת שהרף החדש הוא מעל הרף שניתפסתי.

האם יש אפשרות לקבלת זיכוי ? - ע"י בקשת דיון מחדש בתיק לאחר הרשעה ?

חג שמח לכולם! :)

התשובה היא לא. אתה נשפט לפי המצב החוקי ביום ביצוע העבירה אבל... אם במהלך המשפט חל שינוי הוא יחול גם עליך אבל ברגע שניתן גזר הדין , ולא עירערת , לא ניתן לשנותו בגלל שינוי בחוק.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...