Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

***f אני לא מאמין שאני הולך להמליץ על מכשיר סיני.

לגבי ה-meizu-m1-note .

שווה לבדוק אותו מול ה- elephone-p7000.

החומרה זהה לחלוטין למעט היתרונות לפיל פון מצלמה של סוני imx214 המוכרת והמפורסמת שטובה BY FAR מזו של סמסונג.

קורא טיבעת אצבע, 3GB RAM, והכי חשוב אפשרות להחרבת זיכרון , סוללה חזקה יותר ,מגיע עם לוליפופ 5.0 מהקופסה.

והקרם של הקרם דלפה שמועה שב-25 לאפריל יהיה מחיר מבצע של תחזיקו חזק של 160$

פורסם
M1 הרגיל כרגע זמין רק בגירסה סינית לסין, יקח עוד מס' חודשים עד שישחררו גירסה בינלאומית עם תמיכה בתדרים שלנו אז בינתיים הNOTE מאוד מרשים.

ואם אתה לא מיתכוון לצלם כל היום סירטוני FHD ועשרות תמונות סלפי אז ה16GB יספיק לך ותמיד אתה יכול ליקנות את הכרטיסי זיכרון פלאש שיש להם חיבור מיקרו USB ולהכניס למכשיר ולגבות מה שאתה רוצה- מהיר יותר מענן :-).

999 שקל למכשיר שנותן אותם הביצועים של מכשירי הדגל העכשווים זה לא צחוק- וכאן לא מדובר בצעצוע סיני חסר שם שמחר המסך שלו יתפרק (עיין ערך INEW V3) :-).

הכי טוב תיגש לחנות ותשחק איתו- הם רשמו בפייס שהוא זמין בסניפים- תעשה טלפון לסניף הקרוב ותוודא שיש בתצוגה ותיגש ליבחון אותו ולהרגיש איך הוא יד ואיך האיכות שלו וחווית השימוש בפועל.

בהצלחה ואל תישכח לפנק אותנו בחוות הדעת שלך :-).

חזרתי לעדכן:

הייתי בסניף באג בצומת ירקונים. החזקתי את המכשיר (מהתצוגה), עבדתי איתו קצת - מרשים ביותר ביחס למחיר.

קניתי אחד בצבע לבן :D

המסך - 5.5" - תענוג. האמת ? חששתי ממנו... לשמחתי - התבדתי. באמת שאין ממה לחשוש. המכשיר דק מאוד, נוח לאחיזה ביד. לא מפריע בכיס הקדמי (לא הולך עם הטלפון בכיס אחורי אף פעם).

הטאצ' - מעולה. מדוייק מאוד, מגיב היטב (מהבחינה הזו הוא יותר טוב מהפאבלט של CUBE שרכשתי שנה שעברה). אין תלונות בכלל.

איכות המסך - מרשימה ! שוב, לא להאמין שזה המחיר של המכשיר.

ביצועים - אין ספק שמדובר במכשיר נעים מאוד לעבודה. המכשיר (עם כל האפליקציות הסטנדרטיות - פייסבוק, וואטצאפ ועוד כל מיני קטנות) עדיין נשאר זריז.

הסוללה - מן הסתם עדיין בבדיקה (יקח כמה ימים \ שבוע-שבועיים לחוות דיעה). עושה רושם שבשימוש HARDCORE היא תחזיק בקלות יום (מהבוקר עד הלילה), בשימוש סביר היא תחזיק יותר אבל שוב, זו רק השערה. מידע מדוייק בהמשך.

ביצועי ANTUTU - אצלי יצא 36,654 - לא רע ב-כ-ל-ל למכשיר של 999 שח.

מערכת הפעלה ואפליקציות:

המכשיר מגיע דיי נקי (עם מעט מאוד דברים עליו) - וטוב שכך.

מערכת ההפעלה מבוססת האנדרואיד "Flyme" מצריכה מעט הסתגלות. אני באופן אישי עדיין לא רגיל אליה אבל זה רק עניין של זמן. אין הרבה פיצ'רים (לפחות ממה שראיתי עד כה, אולי אני טועה) אבל שוב, תענוג לעבוד עם מכשיר כזה ולא להאמין שזה מחירו.

מערכת ה DUAL SIM - אצלי עובדת היטב. שמתי 2 סימים, אחד של פלאפון והשני של גולן - הכל עובד.

אני עדיין בדילמה מה לעשות כי אי אפשר להחזיק 2 וואצסאפים על המכשיר הזה, רק אחד שמחובר למספר ספציפי.

מבחינת הגדרות: הגדרתי APN-ים לשני הקווים עבור אינטרנט ו MMS והכל טס.

הייתי היום ברמת גן והיתה קליטת 4G ברשת פלאפון (סים מספר 1 שהוא דור 3-4 בלבד).

למרבה ה"פלא", הכיסוי של פלאפון (שנתמך במכשיר הזה רק בתדר אחד) עובד אצלי, לפחות מהניסיון עימו היום, כראוי.

WAZE - הבעיה עם וויז זה שהאייקונים של המשתמשים מסביבך, על המפה, נראים כריבועים לבנים. בכל מקום אפשרי כבר נכתב שזה עניין של תאימות מול המעבד הגראפי, אבל בשורה התחתונה הוויז עובד - לא מושלם אבל ניתן לעבוד איתו. אין לי ספק שזה יפתר. ה GPS עובד יפה אבל נראה לי שמצריך איפוס הגדרות בשביל לקבל חיווי יותר מדוייק.

מצלמה - האיכות של המצלמה בהחלט טובה. אולי לא הכי הכי אבל רק לפני כמה דקות גיליתי שיש עוד לחצן הנושא את הכיתוב "HDR" שלא היה מופעל, ונראה שהמצלמה מצלמת תמונות יפות מאוד (הרבה יותר טובות מכל מכשיר סיני בטווח מחירים הזה שהכרנו עד היום. בכל המכשירים שראינו עד היום איכות הצילומים היתה גרועה, כאן היא טובה !)

עדכוני תוכנה: הנציג בחנות הסביר לי שבאתר של באג נתמכים המכשירים שהם מוכרים ובינהם זה. הנציג הראה לי לאן להיכנס באתר ואת העידכונים הקיימים למכשיר.

באג כבר הוציא למכשיר עדכון לפני יומיים ב 15 לאפריל, עדכון של 664 מגה ! הורדתי את הקובץ אבל טרם ביצעתי את העדכון בשביל לדווח מה השתנה. זה הלינק לאיזור העדכונים שלהם: http://www.bug.co.il/page.asp?id=2811

לסיכום - המכשיר הזה הוא הפתעת השנה. מסך גדול נוח ואיכותי, מהיר, דואל סים, תומך LTE, מצלמה סבבה לגמרי, סוללה חזקה... מה עוד צריך ? במחיר הזה אין דברים כאלה. ברשת באג ניתן לרכוש אותו ב 999 שח (ואפשר אפילו עד 10 תשלומים ללא ריבית והצמדה).

כמו שאמרתי, בנוגע לסוללה אדווח בהמשך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא רוצה לבאס, אבל גם המייזו MX4 אמרו שהוא מכשיר מעולה, ובמחיר שלו אין משהו שמתקרב אליו.

אבל מאז זה, אני ראיתי המון אנשים שמוכרים אותו ביד 2 אחרי שבועיים של שימוש, ולא מעט תלונות על ממשק עם הרבה באגים שמרגיש חצי אפוי. מפרט זה לא תמיד מדד. אני הייתי חושב פעמיים לפני שאני קונה מכשיר שלהם

פורסם

לכל מכשיר יש את החסרונות שלו. כבר אמרתי, גם כאן מערכת ההפעלה מרגישה יחסית בסיסית ולא מפוצצת פיצ'רים... אבל, וזה אבל גדול, למכשיר יש תמיכה של היצרן ועדכוני תוכנה, יש קהילה ומערכת פורומים בהרבה מקומות בעולם, לא מעט רומים טובים ובכלל - המכשיר עצמו - מציג שילוב מצויין של חומרה ומחיר שאין כמותו. צריך באמת לעבוד עם המכשיר בשביל להבין במה מדובר, ולא לשכוח את התמורה למחיר.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק תיתחדש :-), שמח שאהבת.

אכן תמורה מעולה למחיר ומדובר בחברה רצינית והמוצר איכותי.

אם תוכנה לא בשלה הייתה אמורה לימנוע קניית המכשיר אזי הLG G3 היה צריך לרדת מהמדפים- המון בעיות בעת ההשקה של מכשירים שמיתחממים, מיתכבים, ועוד ועוד עד שלבסוף פתרו את העניין בעידכונים חדשים, כל עוד מדובר בבאג תוכנה והמכשיר עצמו מעולה אז לדעתי אין מניעה בקניה, כל עוד זה לא בעיה חומרתית.

איציק בזכותך ראיתי היום שגם לMX4 יצא עידכון- עידכנתי את שתי המכשירים במישפחה ובשבוע הקרוב אעדכן אם הבעיות ניפתרו :-).

שבוע מבורך!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני גם ביצעתי את העדכון לאחר שוידאתי שבאתר היצרן מופיע אותו העדכון 1:1. הוא פותר כמה באגים שחלקם לא קשורים אלינו בכלל וביתר טרם נתקלתי לשמחתי.

אגב, זמן הסוללה נראה מבטיח למדי. כרגע הטלפון מחוץ למטען כבר 32 שעות ועדיין יש 20% סוללה (ולא לשכוח שאלו היו שעות קריטיות של הרבה משחקים עם הטלפון, הגדרות, עדכונים, התקנות של אפליקציות וכד').

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא נשמע כזה גרוע ;) העיקר שאתם מרוצים :) (גמני מתכנן להחליף לאמא שלי את הSGS2 שלה באיזה SGS5 או LG G3..אבל בעקבות הסיני הזה כנראה נשתנתה דעתי :-P)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אני מחזיק ב - MX4 ומרוצה. בעקבות כך, קניתי לאמא שלי את ה-NOTE.

זה אומר שנהייתי MEIZU FAN? :(

זה אומר שאתה צרכן חכם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שאלה בשם בני - שמשתמש כבד מאד ב-data ונותן חשיבות מסויימת אך לא מוחלטת לאיכות המצלמה: האם עדיף LG-G2 תמורת כ-1250 שח או Moto G 2015 4G תמורת 800-900 ש"ח. בהחלט קיימת מגבלת תקציב (חייל).

השאלה הופנתה אלי במהנשמע ובגלל השעה איני יכול לבקש ממנו יותר פירוט - אולי בהמשך היום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באילת בד"כ עדיף לקנות מכשירים חדשים, סתם לצורך ההשוואה:

גלקסי S6 יבואן רשמי עם שנתיים אחריות באילת נמכר בכ3100 ש"ח ובכל מקום אחר בארץ בכ3700 ש"ח.

חברים שאלה אחרת.

אני מעוניין במכשיר חדש....

שלום,

היה ברשותי כשנה וחצי גלקסי 4 שנהיה איטי והחטלתי להשתדרג.

השתמשתי קצת בLG G3 שהיה אחלה ומהיר אבל התגלה שהוא גדול מידיי לשימושים שלי והחלטתי לחזור למכשיר קטן יותר.

אני מחפש המלצה למכשיר לפי הקרטריונים הבאים:

מע' הפעלה - אנדוראיד בלבד.

גודל מסך - עד 5.1 אינצ'.

זכרון RAM - לפחות 32GB או שיהייה לו חריץ הרחבה.

זכרון ROM - לפחות 2GB.

טעינה אלחוטית - חובה.

תמיכה בדור 4 - חובה.

שאר פרמטרים לא חושבים לי.

חשוב שהמכשיר יהייה מהיר ולא יזחל כמו S4.

לא סגור על התקציב.

אין לי בעיה לקנות באילת, ארה"ב או במזרח (סין/שנגחאי).

תודה מראש לממליצים.

אני חושב שאני אלך על גלקסי S5 או S6.

שיחקתי עם שני המכשירים והם סבבה. אם בגלקסי S6 היה ניתן להחליף סוללה ולהרחיב זכרון לא היינו בכלל מנהלים את הדיון הזה.

השאלה כמה בטוח לקנות את הS6 עם סוללה קבוע שלפי סרטונים שראיתי ביוטיוב מאוד קשה להחליף וזה שלא ניתן להוסיף לו זכרון?

יש לי אפשרות לקנות את כל אחד המכשירים האלו מאילת, אירופה, מזרח או ארה"ב.

פורסם (נערך)
שאלה בשם בני - שמשתמש כבד מאד ב-data ונותן חשיבות מסויימת אך לא מוחלטת לאיכות המצלמה: האם עדיף LG-G2 תמורת כ-1250 שח או Moto G 2015 4G תמורת 800-900 ש"ח. בהחלט קיימת מגבלת תקציב (חייל).

השאלה הופנתה אלי במהנשמע ובגלל השעה איני יכול לבקש ממנו יותר פירוט - אולי בהמשך היום.

אני משוחד בגלל חיבתי לשלל מוצריה של מוטורולה, אך יוצא לי להתעסק עם כמעט כל טלפון על בסיס יומי (עובד בחברת סלולר לצערי)

אישית, לא רואה שום הבדל מוחשי במצלמה בין מכשירי 8MP, דרך S6 ועד Z3.

במכשירים המתקדמים יותר יש הרבה אפשרויות ידניות, כמו שמודגם בסרטון הזה של הG4:

http://www.youtube.com/watch?v=4dIzvyZaN4U

אבל מי באמת הולך לעסוק בצילום מקצועי עם טלפון סלולרי? בשביל זה יש DSLR.

הטלפונים משמשים כ point-and-shoot על אוטומטי בעבור 99.9% מהאוכלוסיה בשביל לעשות סלפי או לצלם את הפעם היחידה בחודש שקמת מהספה ויצאת לשרוף קצת שומנים בטבע, ובשביל זה מצלמה סבירה של 8MP היא בגדר good enough for me.

שלל תמונות שצולמו בעזרת הG אפשר לראות כאן: http://forum.xda-developers.com/moto-g-2014/general/post-picture-moto-g-2nd-gen-2014-t2879591

פייר? יש שם כמה תמונות שהפילו אותי, כל עוד לוקחים בחשבון שמדובר במצלמה של טלפון שעולה 800 שקל ולא חושבים "עם הEOS זה היה יוצא הרבה יותר טוב"

\2 האגורות שלי

עריכה:

עוד תמונות דוגמה של הG:

"Pro HDR Camera" on Moto G 2nd gen, 14/11/14

Moto G 2nd gen - autumn - 14/11/14

Moto G 2nd gen (XT1068) sample images

Moto G 2nd gen (XT1068) Pro dSLR Camera tests

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...