Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחרי כמה ימים של שימוש, הM9 אחלה טלפון. קצת יותר כבד מהנקסוס, אבל מרגיש מוצק ובהחלט נראה טוב.

למרות הצפנות למכביר אין לאגים, הסנס מתפקד היטב בשביל מישהו שעבר מאנדרואיד נקי, והסוללה מפתיעה לטובה.

אוהב גם את המצלמה לעומת הנבלה של הנקסוס 5, אבל זו לא חוכמה.

לשלילה, המיקום של כפתור ההפעלה מטריף אותי.

תודה רבה חבר.

כרגע עוד אין זהוב במלאי האמריקאי ואין גם צפי לצערי, כך שאאלץ להמתין (וזה גם בסדר. בינתיים יוצאים עדכוני תוכנה ומצלמה שונים).

ד"א, למה המיקום מטריף אותך? ב-M8 הכפתור נמצא בחלקו העליון של המכשיר ולקח לי זמן מה להתרגל לזה (ואני עדיין לא מת על זה במיוחד).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

טוב,אז נרכש המייזו M1 NOTE,מכשיר נחמד ביותר אבל לא ממש התחברתי לממשק (בכל מקרה יהיה אצל אמא שלי ולא אצלי..)

המלצות למגן קדמי\אחורי?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
טוב,אז נרכש המייזו M1 NOTE,מכשיר נחמד ביותר אבל לא ממש התחברתי לממשק (בכל מקרה יהיה אצל אמא שלי ולא אצלי..)

המלצות למגן קדמי\אחורי?

ככל הנראה בעוד חודשיים תצא גרסת לוליפופ 5 מסודרת של היצרן. כרגע ניתן לשדרג ללוליפופ 5 דרך קבצים שניתן למצוא ברשת, כולל מדריכים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לידיעתכם, יש מבצע עכשיו באמאזון צרפת על MOTO G 4G, ב164 אירו כולל משלוחה עד לדלת ביתכם!

ומנסיון, כ-75% מהמקרים מקבלים זיכוי בגובה של כ20-25 אירו לאחר כחודשיים בעקבות אי חיוב במסים.

כלומר- 590-690 ש"ח למכשיר מצויין מבחינת התמורה למחיר.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

לגבי מגן הזכוכית- אני ממליץ שתיקנה מגן מחברה מוכרת כמו נילקין וכו' כי אחרת סתם מגן זכוכית לא יעשה את העבודה וגם הוא יהיה מסוכן יותר בעת שבירה לרסיסים.

הצצתי בבאנג וזכוכית של נילקין בגירסה היקרה עם הקצוות המעוגלות תעלה 10$ + יש לך מגן סיליקון שקוף שלהם ב7$ או סתם סיליקון ללא שם אפילו ב2$.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

היי שלום,

מתחיל להתקרב הרגע שבו ימאס לי סופית מהטלפון. Galaxy s2 plus.

אני דל תקציב ועם חיבה למכשירים קטנים-בינוניים. נגיד 1000-1300 ש"ח וגג עליון בזנטי של 5אינצ'.

שיחקתי עם xiaomi mi2s של חבר והייתי ממש מופתע לטובה. תמיד אהבתי miui, והmi4 קורץ לי.

מצד שני, אני לא בטוח שהוא לא גדול לי מדי.

אז ה redmi 2 עלה על הפרק (הגרסא החזקה יותר), אבל אני מפחד שנוא נחות מדי חומרתית וידרוש החלפה תוך שנה.

אולי בכלל אקספריה ז3 קומפקט? אבל הוא יקר מאוד בארץ ונורא שביר...

לא פשוט.

יש למישהו עצם?

כל מה שאני רוצה זה כלי עבודה, שיעבוד חלק ומהר ועם חיי סוללה ארוכים. לא משחקים ולא סרטים.

המכשיר יכול להרכש ישירות בארה"ב אם ההפרש מצדיק, למרות שאני קצת חושש מהיעדר אחריות.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

ד"א, למה המיקום מטריף אותך? ב-M8 הכפתור נמצא בחלקו העליון של המכשיר ולקח לי זמן מה להתרגל לזה (ואני עדיין לא מת על זה במיוחד).

הכפתור נמצא בצד ימין בערך באמצע, מתחת למגירת הSD ולכפתורים של הווליום. שונה מאוד ממה שאני רגיל אליו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
היי שלום,

אני דל תקציב ועם חיבה למכשירים קטנים-בינוניים. נגיד 1000-1300 ש"ח וגג עליון בזנטי של 5אינצ'.

שיחקתי עם xiaomi mi2s של חבר והייתי ממש מופתע לטובה. תמיד אהבתי miui, והmi4 קורץ לי.

מצד שני, אני לא בטוח שהוא לא גדול לי מדי.

אז ה redmi 2 עלה על הפרק (הגרסא החזקה יותר), אבל אני מפחד שנוא נחות מדי חומרתית וידרוש החלפה תוך שנה.

אולי בכלל אקספריה ז3 קומפקט? אבל הוא יקר מאוד בארץ ונורא שביר...

לא פשוט.

יש למישהו עצם?

כל מה שאני רוצה זה כלי עבודה, שיעבוד חלק ומהר ועם חיי סוללה ארוכים. לא משחקים ולא סרטים.

המכשיר יכול להרכש ישירות בארה"ב אם ההפרש מצדיק, למרות שאני קצת חושש מהיעדר אחריות.

אם אהבת את השיומי- אז ממליץ לחכות להשקה של המכשיר החדש שהוא כניראה גירסה פלסטיקית של הMI4 שאמורה לצאת אוטוטו.

גם אם בסוף לא תיקנה אותו לפחות המחיר של הMI4 ברשת יצנח קצת כי יוצא גם מכשיר דגל חדש.

http://www.gizchina.com/2015/04/20/part-of-the-xiaomi-mi4is-low-cost-could-be-due-to-iphone-5c-style-plastic-body/

בנוגע לגודל המכשיר- גם אני הייתי שם וכמו כולם מהר מאוד אתה תימצא את עצמך מסתובב עם מכשיר 5.5 בכיס כי ברגע שתתחיל להישתמש במכשיר בגודל כזה אתה לא תצליח לחזור אחורה למכשירים קטנים ואתה לא תאמין איך הסתדרת איתם.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
טוב,אחרי חפירה קלה,נמצאו מגנים למכשיר

מגן אחורי

מגן קדמי

אני הזמנתי מגן של נילקין לפני כמה ימים ב 30 שח

http://www.ebay.com/itm/321633502127?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

ומגן אחורי פשוט בכמה דולרים בודדים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אם אהבת את השיומי- אז ממליץ לחכות להשקה של המכשיר החדש שהוא כניראה גירסה פלסטיקית של הMI4 שאמורה לצאת אוטוטו.

גם אם בסוף לא תיקנה אותו לפחות המחיר של הMI4 ברשת יצנח קצת כי יוצא גם מכשיר דגל חדש.

http://www.gizchina.com/2015/04/20/part-of-the-xiaomi-mi4is-low-cost-could-be-due-to-iphone-5c-style-plastic-body/

בנוגע לגודל המכשיר- גם אני הייתי שם וכמו כולם מהר מאוד אתה תימצא את עצמך מסתובב עם מכשיר 5.5 בכיס כי ברגע שתתחיל להישתמש במכשיר בגודל כזה אתה לא תצליח לחזור אחורה למכשירים קטנים ואתה לא תאמין איך הסתדרת איתם.

תודה על התגובה!

מקווה שאתה צודק, למרות שימוש לא מבוטל בg3, הוא עדיין לא נוח לי.

אתה יודע מאיפה הכי משתלם לקנות אותו(mi4)? בארץ? בארה"ב? אתר ספציפי?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

תודה על ההמלצות,מה שכתבתי מקודם כבר הוזמנו,ככה שננסה אותם לכשיגיעו.

מקסימום אם לא טובים מספיק נזמין שוב :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
היי שלום,

במגבלות דומות לשלך בני הזמין הלילה LG-G2 מאמאזון גרמניה. נראה מתי יגיע וכמה יהיה מרוצה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אמא שלי קנתה לעצמה g2 לפני כמה חודשים, ומאוד מרוצה ממנו.

אני גם, אגב. פשוט לא ממש התלהבתי הכפתורים בגב המכשיר.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אין מגן אחורי ראוי למייזו ולא משנה הדגם. כולם הם גרסה דקה כזו שבקושי תגן על המכשיר. בקיצור, לא לבעלי ידיים שמאליות :).

המדבקה בבאג היא יחסית איכותית וחבל לחכות חודש ימים בשביל מגן+מדבקה. המחירים בבאג גבוהים, אבל עם קצת קשרים, המחיר נחתך בשני שליש.

ה"פאק" היחיד שמעצבן אותי כרגע, הוא שהצלצול מתחיל מחלש ומתחזק, במקום צלצול רגיל. ב-MX4, אחד העידכונים פתר את זה.

אגב, אם מישהו צריך עזרה במייזו, הוא מוזמן לפנות אליי. אני לא מומחה, אבל בהחלט יכול לעזור.

• תוכן חדש...