Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שזכור לי בצד שמאל של המנוע ...יש צינור מים גדול שמתחבר למנוע אז כשאתה מנתק אותו מהמנוע (הוא אמור להיות מחובר עם פלאנ'צ בעל 4 ברגים ו אזיקון מברזל) אז התרמוסטת מודבק שם בפנים....במידה ואחריי שאתה מוריד את הצינור ואין שם כלום סימן שפשוט הורידו אותו ...ברכב הזה הטרמוסטת עושה בעיות. והרבה מעדיפים פשוט להוריד אותו images?q=tbn:ANd9GcTx1iSuJn_hY8jSCxp2WraSYmZNOj88HcjDK2AMmAUo8_fUpsqZ

אודי 80 הזרקה חד תקודתית 1993 מנוע 2.000 סמ"ק גיר ידני

פורסם

אני לא בטוח שזה מצד שמאל תבדוק משני הצדדים ותחפש את הצינור בהובי הכי גדול

אודי 80 הזרקה חד תקודתית 1993 מנוע 2.000 סמ"ק גיר ידני

פורסם

אם זה כמו באופל קדט-הטרמוסטט נמצא מתחת לפולי קאמשאפט. צריך לפרק מכסה טיימינג ואז רואים את הפלאנץ' של הטרמוסטט.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

לא היה תרמוסטט..

הורכב חדש+בית חדש.

אבל חום המנוע עדיין נמוך יחסית..

כרבע שעון..

מה הסיבה לכך?

פורסם

כמדומני אצלך ברכב קיימים שני סימונים בשעון החום C (קר) ו-H (חם). לפי דעתי מחוג החום לא צריך להגיע לתחום האדום.

מה כתוב בספר הרכב לגבי שעון החום ?

איזה כייף לי :)

פורסם

בקדט שהייתה לי היה בדיוק אותו דבר.

לאחר החלפת רדיאטור והתקנת טרמוסטט מחוג טמפ' נשאר תמיד בחלק התחתון של השעון.

לדעתי זה בגלל שהטרמוסטט המקורי צריך להיות 93-97 מעלות, והותקן טרמוסטט 82-89 מעלות. לא מצאתי טרמוסטט עם תחום טמפרטורה כמו של המקורי. זה היה מזמן ואז לא ייחסתי לזה חשיבות רבה.

אצלי הייתה גם מותקנת (מתקופת הבעלים הקודמים) יוניט עם פתיחה מוקדמת ברדיאטור, שהייתה מפעילה את המאוורר כבר ב 60 מעלות.

שזה למעשה "פיתרון אלגנטי" שבא במקום חיבור מאוורר קבוע לסוויץ'.

במקור, יוניט מאוורר אמורה לעבוד בחפיפה עם פתיחת הטרמוסטט, לא זכור לי בדיוק מה תחום המעלות שלה, אבל זה בטוח לא 60 מעלות.

• תוכן חדש...