Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצילו! הבוס עוקב אחרי! מכשיר GPS Blocker יעזור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ! מאז שהתקינו לי לפני חודשיים ברכב הליסינג איתוראן כלשהו, הבוס מטריד אותי מדי שבוע על כל פניה שלא כתובה בתדריך נסיעה שלי מהעבודה.. ראיתי בEBAY מכשיר שנקרא gps jammer blocker , יש עוד מכשירים דומים עם וריאציות שונות ANTI GPS וכו'.

השאלה אם מישהו מכיר ויודע שמכשיר כזה או אחר יעיל או לא יעיל?

והאם יש דרך אחרת, אולי דרך מוסך לפרק את האח הגדול הקטן שיושב לי מתחת להגה? אשמח להצעות מחיר..

אין מחיר לחופש !

תודה

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מותר בהחלט.

שים לב שכמעט כל חברות התחבורה הציבורית ותחנות המוניות התקינו בכלי הרכב שלהן מכשיר GPS שתפקידו לנטר את מסלול ומהירות הנסיעה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם נתעלם מההיבט החוקי\מוסרי של העניין;

קשה לי להאמין שכל-כך קל לשבש פעולה של מערכת איתוראן... הרי זה אמור להיות המערכת הכי טובה למניעת גניבות והכל. מישהו יבוא עם מכשיר משבש בגודל קופסאת סיגריות וינטרל אותה לגמרי...

או שאני טועה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הבוס שלך לא קורא כאן?

אם הוא יודע לעקוב אחרי מכשיר GPS אז יש סיכוי, לא...?

לפחות ספר לנו לאן כ"כ חשוב לך לברוח באמצע העבודה, אולי נמצא דרך אחרת לעזור לך :lol:

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

אם הבוס שלך כל כך אקטיבי ומעורב בחיים שלך ,

קח בחשבון שיש מצב שמהרגע שהמכשיר עיקוב לא ישלח יותר נתונים הוא יקרא לך לשיחה ויודיע לך רשמית שתפסיק לחבל בציוד או שתפוטר לאלתר.

לא ממליץ לבדוק את הגבולות שלו ללא שיחה מקדימה ורצון של קצת פרטיות.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
או שאני טועה?

כן, אתה טועה.

GPS JAMMER

יעשה את העבודה אם לא תשתמש בו יותר מדי.

יש פה שתי "זכויות" נוגדות - למעביד יש זכות לדעת מה אתה עושה בזמן העבודה, ולך יש זכות לפרטיות.

למיטב ידיעתי, ה- JAMMER עובר רק על חוק אחד - בהיותו משדר שלא באישור "משרד התקשורת".

:turn-l:
פורסם

רק לי נראה מסריח שמשתמש חדש עם 2 הודעות בפורום מנסה למכור GPS BLOCKER במסווה של שאלה תמימה?

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

והוא כ"כ מתוחכם שהוא אפילו לא שם קישור למוצר ולחנות שהוא מפרסם. אכן ערמומי!

שתה מים!

(לא, אני לא עם שתי הודעות, ואני לא עושה פרסומת לאף חברת מיים מינרליים).

:turn-l:
פורסם

תודה על התגובות !

למי שתהה למה אני פרנואיד: אני לא. הבוס לא רוצה שאשתמש ברכב (פרייבט) של העבודה לצרכים פרטיים, ז"א אני מחנה אותו מחוץ לבית ב17:00 והוא מושבת עד למחרת ב9:00, גרוטאה. לא אכפת לי לשלם על הדלק, אבל הבוס לא מסכים. נראה לי הזוי שיהיו לי 2 רכבים פרטיים..

אני לא מנסה למכור כלום למי שתהה, אני שואל אם לקנות מוצר כזה.. האמינות שלו בעייתית כי אני לא רואה את המסך של הבוס, אז אני לא יכול לדעת אם זה באמת עובד, או אם זה משדר שאני בבית (שזה טוב) או אם הוא מכבה את הGPS - שבזה בטח הבוס יבחין שעובדים עליו..

נחכה ונראה מה יוליד יום..

פורסם

נראה לי יותר פשוט לשבת איתו לשיחה בצורה עדינה ומתורבתת ,

לנסות להבין מה מונע ממנו לתת לך את הרכב אחרי שעות העבודה.

אם הוא חושש שתדפוק את האוטו ,תציע לו שאתה מוכן להשתתף בנזק בגובה השתתפות עצמית.

וכן אתה מוכן לחתום על טופס שמעביר כל תלונה \טענה על דוחות על שמך.

אני מאמין שתוכל להבין מה החסם שמונע ולנסות להגיע לפשרה ביחד.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...