Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצילו! הבוס עוקב אחרי! מכשיר GPS Blocker יעזור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וכשנכנסתי לעבודה לפני 4 שנים המנכ"ל אמר בתשובה לשאלתי אם אני יכול להשתמש ברכב לצרכים פרטיים , במילים האלה 'אני לא יכול למנוע מימך את זה', פתאום הגיע בוס חדש (והמנכ"ל לא מדבר עם צעירים כמוני)ולפני 4 חודש הפסיק את העניין בטענה שזה אף פעם לא היה מותר. זה נראה לי לא הוגן להפסיק הטבה כזו..

כן משלם לא משלם, זאת לא הנקודה.

אם לאחר 4 שנים מונעים ממך שמוש פרטי ברכב זאת הרעת תנאים לכל דבר ועניין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מניח שמורכבת לך ברכב מערכת ניהול צי של איתוראן או פוינטר או סקיילוק. כל חברה והשירותים שלה אבל ממה שאני מכיר אצלי אז המעסיק יוכל לדעת בדיוק את המיקומים של הרכב, מתי הניע, באיזה מהירות נסע, אם חרג מאזור מוגדר תתקבל התרעה, הוא אפילו יכול להחליט מתי תוכל להניע או לא, דבר שנקרא בקרת התנעה. ויש הרבה מעסיקים שמפעילים שירות כזה.

היום גם יש מערכת שמשלבת קודן מיוחד שבורר בין נסיעה עסקית או פרטית. הרי על נסיעות עסקיות ישנם החזרי מס מסוימים.

כך המעסיק יודע להפיק דוחות ובהתאם לכך לחייב את העובד על כל נסיעה פרטית שביצע שלא קשורה לעבודה.

כבר נתקלתי במקרים שחכמולוגים ניסו לחסום את המערכת ולרמות אותה, כל ניסיון לבצע חסימה כלשהי קופצת במערכת מיוחדת שמזהה נסיונות כאלו ועל ידי המערכת הזאת ניתן ליידע את המעסיק.

בקיצור, אם אתה לא רוצה להסתבך או לאבד מקום עבודה, הנח למצב איך שהוא או שפשוט תדבר עם הבוס שיוותר לך קצת. תתנחם בעובדה שישנם נהגים עם מצב הרבה יותר הזוי משלך.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
כן משלם לא משלם, זאת לא הנקודה.

אם לאחר 4 שנים מונעים ממך שמוש פרטי ברכב זאת הרעת תנאים לכל דבר ועניין.

עידן

לא נכון

רכב חברה (ליסינג )שנלקח ממך לא מהווה הרעת תנאים בדיני העבודה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יאשה ,

במידה ורכב עבודה נלקח ממך אז המעסיק חייב להחזיר לך את מה שיורד מהברוטו.

לדוגמא בחברה שאני עובד מורידים לעובד משהו בסך 3000 ש"ח מהברוטו אם הוא לוקח רכב ליסינג בסדר גודל של פוקוס \מאזדה 3.

אם העובד בוחר להחזיר את הרכב המעסיק מחזיר לעובד 3000 ש"ח כל חודש לברוטו וכמובן מבטל את שווי המס.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

talroze ישה ולא יאשה

כאן עשית עיסקה עם המעביד :כנגד הורדה בשכרי +חיוב בשווי רכב אני מקבל רכב ואז כאשר מחזירים את הרכב מחזירים את המצב לקדמותו.

תגובתי הייתה לגבי הודעתו של edanj שרכב שהחברה נותנת לך ולוקחת אותו בחזרה מבחינת דיני העבודה אין מדובר בהרעת תנאים כמו שהוא כתב בהודעתו.

כמובן שבמקרה שכזה גם לא מחייבים אותו יותר בשווי רכב לצרכי מס.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אוקיי , תודה ישה.

אגב בעניין אחר ,וסליחה על ההתעלקות.

אם אתה זוכר את הקנס שקיבלתי באין כניסה.

היום בבוקר קיבלתי מכתב ממשטרת ישראל שהתלונה נבדקה ובוטלה 8) ,תודה על היעוץ.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

בכיף ושמח לשמוע.

כך תוכל לקבל את יום הכיפורים ביתר קלות.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בכיף ושמח על הביטול

המשטרה ממרקת את חטאיה לקראת יום הכיפורים הקרב

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

שאלה דומה מכיוון אחר:

אם במקום העבודה נהוג לתת רכב לדרגים מסויימים והם אינם מחוייבים בשווי שימוש (קרי המעסיק לוקח עליו את כל העלויות) כחלק מהטבה בתנאי העבודה והרכב משמש לנסיעות פרטיות. אם במקרה כזה מחליטים יום אחד לאסור נסיעות פרטיות/לקחת את הרכב האם זה נחשב הרעה בתנאים?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

כמעט בכל מקום עבודה עם כלי רכב יש לכל הרכבים איתוראן,אחרת העובדים היו נחים קצת בבית בזמן סיום עבודתם עוד לפני הדפסת הכרטיס.

• תוכן חדש...