Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופ גיר עונה 17 בערוץ אגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום שודר עונה 17 פרק ראשון של טופ גיר

היה מופלא במיוחד על הM1

אין ספק סידרה מעולה או יותר נכון תוכנית רכב מעולה

פורסם

טוב לראות שבאגו מצמצמים את DELAY לעומת שידור בבריטניה וזה כבר לא שנתיים כמו שהיה פעם.

עדיין איכות תמונה בערוץ הזה הינה מתחת לכל ביקורת.

נמשיך להעמיס על האינטרנט ו-"לסבול" עם פרקים באיכות HD ב-DELAY של יום לעומת שידור בבריטניה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

ראיתי רק את הקטע של ישראל. פחות ממה שצפיתי. חוץ מזה שהסיום עם נטיות שמאלניות אופניות לאירופאים מאוד, שמצלמים את הגדר בבית לחם בלי סוף...

Skoda Octavia 2002 TDI Automatic

פורסם

כל אחד רואה מה שהוא רוצה.

לא קשור לנטיות שמאלניות.

זה פשוט מה שהם רגילים לחשוב על ישראל, אז זה מה שהם יכולים להראות בתוך הפורמט של כמה דקות שנתנו להם בשביל ישראל.

אני מצטער לקטוע את הפנטזיה של "רודפים אותנו כל הזמן" אבל ישראל זה המקום היחיד שבו הם אמרו דברים טובים ולא עשו שום בדיחה על חשבון התושבים.

בעיראק הם צחקו על התושבים והמלחמה.

לאיראן לא נתנו להם להיכנס (הם ידעו שזה יקרה ובדיוק בגלל זה הם ניסו ללכת לשם) אז הם צחקו על הממשל הדיקטטורי שלהם.

בטורקיה הם צחקו על כמעט הכל ועל צורת הנהיגה שלהם.

בסוריה הם הראו את התושבים כקופים איסלמיסטים.

בירדן הם גם צחקו על התושבים.

רק בארץ הם לא צחקו עלינו אלא רק עשו בדיחות על עצמם ועל הדת הנוצרית וניסים של ישו.

מה קשור שמאלניות אירופאית?

זה בדיוק ההיפך!

פורסם
כל אחד רואה מה שהוא רוצה.

לא קשור לנטיות שמאלניות.

זה פשוט מה שהם רגילים לחשוב על ישראל, אז זה מה שהם יכולים להראות בתוך הפורמט של כמה דקות שנתנו להם בשביל ישראל.

אני מצטער לקטוע את הפנטזיה של "רודפים אותנו כל הזמן" אבל ישראל זה המקום היחיד שבו הם אמרו דברים טובים ולא עשו שום בדיחה על חשבון התושבים.

בעיראק הם צחקו על התושבים והמלחמה.

לאיראן לא נתנו להם להיכנס (הם ידעו שזה יקרה ובדיוק בגלל זה הם ניסו ללכת לשם) אז הם צחקו על הממשל הדיקטטורי שלהם.

בטורקיה הם צחקו על כמעט הכל ועל צורת הנהיגה שלהם.

בסוריה הם הראו את התושבים כקופים איסלמיסטים.

בירדן הם גם צחקו על התושבים.

רק בארץ הם לא צחקו עלינו אלא רק עשו בדיחות על עצמם ועל הדת הנוצרית וניסים של ישו.

מה קשור שמאלניות אירופאית?

זה בדיוק ההיפך!

לא ראיתי את כל הפרק, לכן אני לא יודע מה הם אמרו על מי. אבל בשבילי, לצלם את הגדר מכל מיני זווית זה להעביר מסר נגד ישראל. אני אוהב את התוכנית ואני אמשיך לצפות בה, רק חבל שהם מערבים נושאים פוליטיים כ"כ רגישים.

Skoda Octavia 2002 TDI Automatic

פורסם
לא ראיתי את כל הפרק, לכן אני לא יודע מה הם אמרו על מי. אבל בשבילי, לצלם את הגדר מכל מיני זווית זה להעביר מסר נגד ישראל. אני אוהב את התוכנית ואני אמשיך לצפות בה, רק חבל שהם מערבים נושאים פוליטיים כ"כ רגישים.

אז תראה את כל הפרק.

ואם אתה מרגיש אשם לגבי הגדר, אולי הבעיה אצלך, לא אצלם.

הם היו די אוהדי ישראל בפרק הזה.

הם ממש לא הסבירו את עניין הגדר, והם הראו את המציאות.

זה שאתה לא מבסוט ממנה זה משהו אחר.

לא היה פה עניין של שנאת ישראל או משהו בסגנון.

קלארקסון גם די אוהד אותנו בכלליות, חוץ מפעם או שתיים שהוא ביקר את ההתנהלות של הממשלה.

פורסם

http://www.finalgear.com/

אתה מאוד שימושי אשר בו רואים מתי יוצאים פרקים לFIFTH GEAR,טופ גיר אמריקה,אוסטרילה והמקורי כמו כן אפשר להוריד אותם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא מזמן נגמרה העונה של ארצות הברית,בהתחלה קצת מוזר לא לראות את קלרקסון וחבריו אך בהחלט מעניין לראות,שם גם בניגוד לטוב גיר המקורית הם עושים לא מאט רכבים בתקציב נמוך כך שמעניין לראות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...