Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להזין משהו מEBAY וכשאני מנסה לפנות למוכר יש כמו FAQ כזה שרושם לי את הפרטים הבאים לגבי המוכר:

• Do you offer international shipping?

This seller offers international shipping.

• What countries do you ship to?

This seller ships to the following countries: United States,Asia,Canada,Australia

אם הוא מאפשר משלוח בינלאומי איך אפשר לבצע הזמנה אם בחלון של ההזמנה עצמה זה לא נותן משלוחים לישראל?

• פורסם

תשלח לו הודעה ותשאל אותו במפורש אם הוא שולח לישראל במידה וכן ההזמנה היא רגילה והסופת הכתובת לשילוח תהייה רגילה.

לפעמים ישנן ארצות שהן יוצאות דופן שלמרות שכתוב שהוא שולח ליבשת X לא תמיד הוא ישלח לכל הארצות שבה.

פורסם

כמו שכתב RNB, שלח לו שאלה, אם הוא שולח לישראל, ובמידה וכן, מה תהיה עלות האריזה והמשלוח.(S&H).

יש מקרים שהם מוסיפים כסף על האריזה, ושאתה שואל למה לא כתבו לך את זה, הם טוענים ששאלת רק

על עלות המשלוח, והם מוסיפים X$ על האריזה והטיפול בחבילה.

בנוסף, שאתה שואל את העלות, תציין גם מיקוד (ZIP CODE), הם זקוקים לו לחישוב העלות.

פורסם

זה שהוא מאפשר משלוח בינלאומי לא אומר שהוא שולח לכל העולם, הוא בוחר בעצמו לאיזה מדינות הוא רוצה לשלוח ולאיזה לא.

מספיק שהוא שולח אפילו למדינה אחת מחוץ לארצו אז זה נחשב שהוא מבצע 'משלוח בינלאומי'.

אם ישראל לא מופיעה ברשימת המדינות 'shipping and payments', א99% שהוא לא שולח.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

שאלה:

שלחתי למוכר שאלה אם הוא שולח, הוא החזיר שכן.

עכשיו איך אני אמור לקנות את המוצר? במכירה הוא לא עדכן (או שינה) את אזור השילוח גם לישראל.

אייביי לא נותן לי לקנות (כותב שהמוכר לא שולח לפה) ?

פורסם
    שאלה:

שלחתי למוכר שאלה אם הוא שולח, הוא החזיר שכן.

עכשיו איך אני אמור לקנות את המוצר? במכירה הוא לא עדכן (או שינה) את אזור השילוח גם לישראל.

אייביי לא נותן לי לקנות (כותב שהמוכר לא שולח לפה) ?

אתה רוכש את המוצר ובתשלום, אתה ממלא את עלות המשלוח, לפי מה שהמוכר כתב לך.

חשוב לציין שאתה חייב לשמור את ההודעה הזו, לכל מקרה.

פורסם

או שאני לא יודע להשתמש ב-EBAY

או שגם ב-EBAY וגם ב-AMAZON אין אף אחד שמוכר את המוצר הבא יד שניה ושולח לישראל:

http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B003I876XU/ref=sr_1_2_olp?ie=UTF8&qid=1317559315&sr=8-2&condition=used

להזמין את זה במחיר רגיל זה מוגזם.

44$ המוצר + 20-30$ משלוח - עם אופציה לשלח מכס.

בארץ כל זה עולה 260 ש"ח.

פורסם
    אתה רוכש את המוצר ובתשלום, אתה ממלא את עלות המשלוח, לפי מה שהמוכר כתב לך.

חשוב לציין שאתה חייב לשמור את ההודעה הזו, לכל מקרה.

קודם כל, הבחור רושם שהוא לא יכול לרכוש את המוצר אז איך בדיורק אתה רוצה שהוא ירכוש אותו? :roll:

שנית, הדרך הנכונה היא לרכוש את המוצר ואז לבקש מהמוכר TOTAL כך שהוא מוסיך את עלות המשלוח כפי שסיכמתם.

לגבי בעיית הרכישה עצמה, אני הצלחתי בעבר "לקמבן" את המערכת ע"י זה שבמקום לציין בסינון שאני מישראל, רשמתי מדינה אחרת שהמוכר כן שולח אליה. כך אין לך בעיה לרכוש את המוצר.

הרי גם ככה אתה מציין מציין כתובת מדוייקת בארץ והומכר מוסיף לך את עלות המשלוח לארץ.

פורסם

אתה יכול לבצע גם העברת כסף בפייפאל בלי לבצע את העסקה באיביי ממש, פשוט עסקה מחוץ לאיביי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש פתרון שמצליח, אם המוכר מוכן לשלוח לישראל למרות שאינו רושם זאת.

רושמים באיביי כתובת מארה"ב (של חברים, או אפשר לקחת מכל מדריך טלפונים או אתר של מישהו/משהו בארה"ב). רצוי לא תיבת דואר כי יש מוכרים שלא שולחים לכתובת כזו.

רושמים ככתובת למשלוח את הכתובת בישראל.

כמו שכתבו, מתכתבים עם המוכר ומקבלים את הסכמתו שישלח לישראל. הוא יתן גם הערכת עלות למשלוח.

אז אפשר להזמין, לבחור ככתובת למשלוח את הכתובת בישראל (אפשר לשים אותה קבועה ולא להכניס כל פעם מחדש), לא לשלם מייד אלא להודיע למוכר, ולאפשר לו לשנות את עלות המשלוח לפי העלות האמיתית. יש למוכר אפשרות לעריכת חשבון, לדוגמה אם מזמינים כמה פריטים במשלוח אחד ואז עלות המשלוח משתנית.

אז משלמים ו..מחכים. פה יש כבר עניין אחר שלוקח לפריט 5 ימים להגיע לישראל ועוד 4-3 שבועות בדואר ישראל מתב"ג למרכז הארץ.

ילה גבר בא נראה! מר +1
    פורסם

מה אני עושה עם מוצרים שהמוכר לא מציין דמי משלוח ?

זה לא נותן לי להזמין, גם אם אני רושם במקומו דמי משלוח גבוהים\נמוכים, זה לא נותן.

איך אפשר לבצע הזמנה ככה?

פורסם

יש מוכרים רבים שלא רוצים להסתבך עם כאלה שקנו בטעות וכד', ולכן יש להם אפשרות לחסימה

של קונים מחוץ לארה"ב, או מאיזורים מסויימים.

הפתרון הכי נוח הוא לשלוח למוכר שאלה, כמו שכתבתי בהודעה קודמת.

אחרי שהוא מאשר לך שהוא שולח, ורושם לך כמה זה יעלה, בקש ממנו "לפתוח" את המכירה

לרוכש מחוץ לארה"ב, ואז תבצע את הקניה.

אחרי הקניה בקש ממנו INVOICE מעודכן, כולל דמי המשלוח הנכונים, ורק אז בצע את התשלום.

זה ממש לא בעיה, ואין מה להסתבך עם כל מיני קומבינות.

• תוכן חדש...