Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פולו עם השילוב הנ"ל (TSI+DSG7) היא אצלי כ3 חודשים ועברה 4000 ק"מ.

אני חייב לציין שאני מרוצה מהאוטו לגמרי, ושמח על כל שקל שהלך על האוטו.

המנוע זריז, חסכוני בדלק (אני עושה בממוצע ליטר ל11 ק"מ) רוב הנסיעות עירוניות בפקקים.

לא נתקלתי בשום רעשים חריגים - רק רעש רגילים של מנוע.

לגבי הקפיצה שמתוארת במהירות נמוכה, מתרגלים לזה ולומדים איך לנסוע על האוטו כדי להמנע מזה - כשעומדים בפקק אז לא מאיצים במהירות, ואין הבעיה הנ"ל.

עד כה לא היה לי שום בעיה, ומקווה שלא יקרה, ובסה"כ אני ממש מרוצה מהרכב.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אגב, היו הרבה דיבורים על זה שמנועי TSI אוכלים שמן.

אתמול בדקתי שוב שמן ב 4000 ק"מ, ולא היה חסר אפילו גרם.

מאז שקבלתי את הרכב עם 16 ק"מ ועד עכשיו מילאתי בערך 400 CC.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
ברשותי פולו עם השילוב הנ"ל (TSI+DSG7) היא אצלי כ3 חודשים ועברה 4000 ק"מ.

אני חייב לציין שאני מרוצה מהאוטו לגמרי, ושמח על כל שקל שהלך על האוטו.

המנוע זריז, חסכוני בדלק (אני עושה בממוצע ליטר ל11 ק"מ) רוב הנסיעות עירוניות בפקקים.

לא נתקלתי בשום רעשים חריגים - רק רעש רגילים של מנוע.

לגבי הקפיצה שמתוארת במהירות נמוכה, מתרגלים לזה ולומדים איך לנסוע על האוטו כדי להמנע מזה - כשעומדים בפקק אז לא מאיצים במהירות, ואין הבעיה הנ"ל.

עד כה לא היה לי שום בעיה, ומקווה שלא יקרה, ובסה"כ אני ממש מרוצה מהרכב.

אני מבטיח לך שהרעשים קיימים גם אצלך, אתה פשוט לא זיהית אותם.

ואולי עדיף ככה :)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

שוב אני לא אומר שהרעשים לא נשמעים, אני שומע רעש מנוע כמו מכונת תפירה עדינה :-)

בעיניי זה לא מפריע, במיוחד אחרי שהתקנתי מערכת, ככה שבזמן נהיגה עם חלונות סגורים ומוזיקה ברקע אני לא שומע שום דבר.

פורסם
שוב אני לא אומר שהרעשים לא נשמעים, אני שומע רעש מנוע כמו מכונת תפירה עדינה :-)

בעיניי זה לא מפריע, במיוחד אחרי שהתקנתי מערכת, ככה שבזמן נהיגה עם חלונות סגורים ומוזיקה ברקע אני לא שומע שום דבר.

לא דברתי על המנוע :)

דברתי על הגיר - שנשמע כמו עגלת שופרסל דיל, כזו שכבר טחנו אותה 1000 פעם בקניות לחג!

אגב, אני מקנא בך שהתקנת מערכת, אני עדיין לא :)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

שותף לעבודה רכש ג'טה 1.4 122 כ"ס עם DSG-7 לפני שנתיים וחצי.

הוא מרוצה מאוד מהרכב למעט משני דברים:

1. אחריות של שנתיים בלבד.

2. לאחר 40K ק"מ וקצת פחות משנתיים הגיר שבק חיים. הוא הזמין גרר והתפנה במונית, במהלך הנסיעה במונית נהג המונית זיהה לו את התקלה ככרטיס שצריך החלפה בעלות של 15K ש"ח וטען שזה קרה כמעט לכל הנהגים של התחנה עם אוקטביה זהה לג'טה...

ואיזה פלא, הנהג מונית צדק! המוח הוחלף בעלות של 15K ש"ח חודשיים לפני סוף תקופת האחריות.

השותף לעבודה קצת איבד את האמון שלו בגיר אך עדיין מרוצה מאוד מהרכב ומעוניין להחליף לחדש.

מסקנה שלי היא כמו שייעצו לך החברים, אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב מקסימום שנתיים-שלוש (יש שמועות שהם מחליפים את המוח גם לאחר השנתיים במסגרת רצון טוב ובלה בלה בלה..) אז לך על זה, אם אתה מתכנן לתקופה ארוכה יותר לך על גיר אוט' רגיל ו"טיפש".

ובאופן כללי, אני מניח שאי אפשר לצפות מטכנולוגיה שנמצאת בחיתולים להראות רמת אמינות זהה לטכנולוגיה אשר נמצאת בשימוש כבר עשרות שנים (גיר רובוטי כפול מצמדים מול גיר אוט' פלנטרי).

פורסם
אגב, היו הרבה דיבורים על זה שמנועי TSI אוכלים שמן.

אתמול בדקתי שוב שמן ב 4000 ק"מ, ולא היה חסר אפילו גרם.

מאז שקבלתי את הרכב עם 16 ק"מ ועד עכשיו מילאתי בערך 400 CC.

33K אצלי ומעולם לא הוספתי טיפה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

למי שלא יודע הגיר הזה גם נוטה להשתעל לפעמים והצמד חמד [מצמדים] שיושבים שם שובקים חיים מהר.

אני מאמין שנשמע בשנתיים הקרובות על כמה שגמרו את הגיר ב40-50K ק"מ.

אני נסעתי על הגיר 13000 ק"מ ואני מרגיש שהוא מתחיל כבר לבכות.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

כי הוא רושם על כך בפורום

בכל מקרה, אצלי האוטו עבר לא מעט, ומדובר על הגרסא הספורטיבית ביותר, והגיר לא עושה בעיות כלל.

אני מאוד מרוצה מהרכב, כבר שנה שהוא איתי.

פורסם
כי הוא רושם על כך בפורום

בכל מקרה, אצלי האוטו עבר לא מעט, ומדובר על הגרסא הספורטיבית ביותר, והגיר לא עושה בעיות כלל.

אני מאוד מרוצה מהרכב, כבר שנה שהוא איתי.

נהדר, אני שמח לשמוע שיש גם אפשרות לרכב אמין :)

הגרסא הספורטיבית ביותר = Cupra R?

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

מדברים הרבה - והרבה כאן מדברים שטויות...

יש לי שירוקו. 1.4TSI DSG. 'הוצאתי' את האוטו מהחברה בינואר 2009: אני 'יד ראשונה', ועד כה הרכב עבר 98,000 ק"מ (אני נוסע הרבה, זה הרכב שמשמש אותי לעבודה, ולכן בחרתי מכונית שאהנה להשתמש בה).

המנוע לא 'אוכל' שמן, או כל רעיון דומה: לא קרה שנדרשתי להוסיף שמן. הרכב מגיע לטיפול אחת ל-15K, השמן מוחלף וזהו.

היצרן ממליץ על בנזין 95 אוקטן, וזה מה שהמנוע מקבל. והכל בסדר ותקין. אין 'קירטועים', ואין 'בעיות' מיוחדות.

צריכת דלק? תלוי בך, ובאופי הנהיגה שלך: מסביבות 11 קמ' בעיר - ועד 20 קמ' בנסיעה רגועה מחוץ לעיר. אמיתי לחלוטין.

לגבי הגיר - בסה"כ יותר חלק מהרבה גירים אוטומאטים אחרים שהתנסתי בהם. ועדיין, היו בעיות - כולן טופלו במסגרת אחריות: מכטרוניק (הכרטיס/ מוח של הגיר) הוחלף במסגרת אחריות. תוכנה מעודכנת עפ"י הצורך, והבעייה העיקרית היא אחריות עלובה של שנתיים בלבד {מדוע אודי מעניקים עבור אותו גיר 3 שנים? לצ'מפיון הפתרון). למזלי יש לי מוסך מעולה ומקצועי שנותן פיתרון לכל אשר נדרש, אם נדרש [מוסך סיידון בהוד השרון, ממליץ בחום לכל בעל אודי/ פולקסווגן/ סיאט/ סקודה].

כאמור, הרכב משמש אותי לעבודה, ואני בד"כ נוהג בו בהתאם: לא נהיגה פרועה, ולא 'קורע' - אבל האוטו כן יודע להיות מהיר כאשר צריך. רכב יפה, חסכוני מאוד, מאוד מהנה לנהיגה ולא דומה לשום דבר אחר.

פורסם
מדברים הרבה - והרבה כאן מדברים שטויות...

בוא תאיר את עיניי מה בת'רד הזה בדיוק שטויות - חוץ מהקטע של הצריכת שמן - שזה יותר מאדם אחר אומר שיש לו הכל בדיוק כמו שתיארת. כולל התקלת גיר שעוד מעט תצטרך לשלם עליה 15K מכיסך.

• תוכן חדש...