Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפותח השרשור: ברשותי סקודה אוקטביה 1.8 טי.אס.איי, הרכב ברשותי שנה ועשרה חודשים. מסכים לגבי אכילה של שמן, זה מגובה בהוראות היצרן.

לגבי הגיר: אצלי החליפו את שני המצמדים לאחר כ- 20,000 ק"מ, הם אמרו במוסך שבמצמדים החדשים הכניסו איזה שיפור, שמורכב באוקטביות החדשות יותר שהגיעו לארץ.

קניתי את הסקודה לאחר שנהגתי 5 שנים בפיג'ו 407 עם הגיר המיושן של 4 הילוכים.

הנהיגה באוקטביה מדהימה, שילוב של מנוע חזק עם גיר מתוחכם.

למי שרוכש רכב חדש מסוג זה, אני ממליץ להחזיקו כשנתיים ולהחליף.

הרכב מהנה מאוד, לא הייתי שוקל בכלל רכישה של רכב עם גיר אוטומטי טיפש.

פורסם

הרכב מהנה מאוד, לא הייתי שוקל בכלל רכישה של רכב עם גיר אוטומטי טיפש.

לא הבנתי מה טיפש בגיר אוטומטי רגיל. הוא דווקא הרבה יותר חכם בנסיעה עירונית מה DSG.

מה שכן טיפש, זה להמליץ על אוטו שאחרי שנתיים הולך להפסיד 20 אלף יותר מיפנית/קוראנית אוטומטית טיפשה.

אתה חושב שקונה פוטנציאלי של משפחתית יהיה טיפש מספיק לקנות אוקטביה משומשת עם DSG אכול ?

פורסם

יש לי את האוטו כמעט שבוע ואני הולך ומתאהב בגיר. העברות הילוכים חלקות. אני לא מרגיש בפקקים את הבעיות שאנשים מתארים (קפיצות הילוכים). הבעיה היחידה שטיפה מציקה לי (בעיקר כי מדובר ברכב ספורט) זה שביציאה מרמזור לוקח לו זמן קצר עד שהתאוצה מתחילה.

פורסם

מי שרוצה להתנסות ברובוטי גס באמת שייסע באוטובוס ישן של סופרבוס. בחצי דקה מהיציאה מהתחנה מחליף איזה 10 פעמים וכל פעם במכה נוראית. אמרו לי שהפסיקו להזמין כאלה.

פורסם
מי שרוצה להתנסות ברובוטי גס באמת שייסע באוטובוס ישן של סופרבוס. בחצי דקה מהיציאה מהתחנה מחליף איזה 10 פעמים וכל פעם במכה נוראית. אמרו לי שהפסיקו להזמין כאלה.

לא צריך ללכת רחוק, יצא לך אולי לנהוג בפיאט בראבו? חובטת מקצועית ללא מתחרים!

פורסם
אתה מבלבל את המוח

אם המוח שלך מבולבל תיקח ריטלין...

על טעם ועל ריח אין להתווכח.

היית לי בראבו שלושה חודשים והשילוב של התיבה האוטומטית עם המנוע לדעתי גרוע מאוד!, אין מצב שבזמן העברת הילוכים התיבה לא חובטת.

וכן אני מכיר את השיטה של להוריד רגל מהגז, להעביר ואז ללחוץ גז

פורסם

בבראבו מדובר בתיבה עם מצמד בודד, ולא כפול מצמדים

כפול מצמדים בפיאט \אלפא זה TCT

וביחס לרובטיות אחרות התיבה של אלפא\פיאט מאוד ותיקה ומעבירה הילוכים מצוין וללא שום הרגשה מוזרה לאחר שלומדים לתפעל נכון את הגיר.

בנתים גם אמינה יותר מה DSG. אני עם 70K ועדין לא החלפתי מוח.

לגבי צריכת שמן: ב 1.4 T-JET לא מוסיף בכלל ולא חסר שמן, מטיפול לטיפול- אופי הנסיעה באזור המנתק פחות או יותר, לא משנה באיזה הילוך. (ראה תמונה צד ימין).

פורסם
אם המוח שלך מבולבל תיקח ריטלין...

על טעם ועל ריח אין להתווכח.

היית לי בראבו שלושה חודשים והשילוב של התיבה האוטומטית עם המנוע לדעתי גרוע מאוד!, אין מצב שבזמן העברת הילוכים התיבה לא חובטת.

וכן אני מכיר את השיטה של להוריד רגל מהגז, להעביר ואז ללחוץ גז

היה כבר דיון לא קצר בענין, בו השתתפתי גם אני ואיני רואה טעם לחזור עליו. בכל מקרה הנסיון שלך עם הגיר הרובוטי בבראבו, נובע להבנתי מהיכרות שאינה מספקת עם גירים כאלו גם במכוניות אחרות. הגיר הרובוטי שבבראבו דווקא מאופין בהתנהגות צפויה ובטוחה, ודאי פחות מטלטלת מגירים מקבילים במכוניות אחרות עם תיבות כאלו. נכון שאי אפשר להשוותו ל DSG , אבל שלא כזה האחרון, הוא אינו מהוסס בהתנהלות איטית ונינוחה ונסיון מספיק גם יכול להפוך אותו למהנה ומתגמל. איני מתווכח כמובן עם נסיונך האישי, אבל פשוט מוצא מקום להביא חוות דעת אחרת המבוססת על נסיון שונה.

• תוכן חדש...