Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן UP? שקודה (סקודה) CitiGo.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה סלון יפה,כמה שהוא מת בצבע לבן ככה הוא חי בבגז,מקווה שאיכות החומרים תהיה כמו סקודה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב הזה יקום ויפול על התמחור.

אם צ'מפיון יתנהגו כמו צ'מפיון ויתמחרו אותו מעל השוק, נגיד 80K, לא תהיה שום סיבה לקחת אותו עם שנתיים אחריות לעומת פיקנטו עם 7 שנים..

טוב נו, time will tell.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

סקודה זה רכב מדהים בלי קשר לשום עיצוב =] יפה לסקודה שהם מרחיבים את היצע הדגמים. אני גם חושב שהקאץ' יהיה בתמחור. כולנו ראינו איך הפאביות נמכרו כמו לחמניות (ויש עוד תור ארוך של הזמנות) כאשר הן קיבלו תמחור שקורץ לישראלים. למרות שלל האלטרנטיבות בשוק, הפאביה היא אולי הבחירה הכי כדאית בחבילה הכוללת. נקווה שהסיטי-גו תצליח לפחות במידה שווה.

בכלל יש לי מקום חם לסקודות, אני מאוד אוהב את האוקטביה החדשה של אבא וגם את הקודמת מודל 2001 מאוד אהבתי. אפילו רכב עם עיצוב מרובע ומיושן כמו הניו-פליסיה עדיין מעלה אצלי חיוך. וכמובן האוקטביה זהו הרכב שלימד אותי איך לנהוג. בעתיד הקרוב אם התקציב יאפשר נשתדרג לפאביה ספורט =]

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם
יש הרבה חברות שזה היה מתאים להן.

סקודה לא אחת מהן.

לייצר רכב מיני?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לייצר רכב מיני?

לחזור לסממני עיצוב של שנות ה90.

לדעתי ממש לא ימי הזוהר של עיצובי שקודה.

הרכב הזה דווקא נראה טוב לדעתי.

פורסם

אני לא חושב שזה רטרו- אלא יותר כמו "חסכנו על עיצוב להוצאת רכב חדש והשתמשנו בתוכנית מגירה!".

רכב כזה באמת יחיה רק ממחיר נוח מאד.

אישית אני לא אוהב קטנות באופן דיי גורף, טרם נתקלתי בקטנה שאהבתי.

אני יותר טיפוס של משפחתית גדולה ומרווחת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לדעתי זה רכב מיני שמנסה להיות סולידי-לדעתי הצליחו.

חבל באמת שאין חיפוי דלתות מלא,במיוחד כשהחיפוי יפה.

• תוכן חדש...