Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש רעש מוזר של מן תקתוקים מכיוון ימין של האוטו,

כשאני מפעיל מזגן הוא נפס, כשאני מכבה לפעמים לא מתחיל ולפעמים כן.

מישהו נתקל?

פורסם
מה תקין?

גם לך יש את זה ואמרו במוסך שזה תקין?!?!

מרק אמר למוסך שזה תקין, הם לא יודעים שם כלום :lol:

פורסם
מה תקין?

גם לך יש את זה ואמרו במוסך שזה תקין?!?!

בדרך כלל אני לא נעזר בשירותיי מוסך בעניין של לשאול שאלות.

מרק אמר למוסך שזה תקין, הם לא יודעים שם כלום :lol:מת עלייך :roll:

מחשב בקרת אקלים שולט על המנועים של המדפים הנמצאים מתחת לדשבורד.

במהלך הנסיעה מחשב בקרת אקלים מקבל מידע של טמפ' חיצונית/פנימית וגם טמפ' באיזור המפוח ובעוד כול מיני מקומות. על-פי המידע שנאסף מחשב בקרת אקלים קובע בכמה לערבב את האוויר הפנימי עם החיצוני והרעש שנשמע הוא תנועה של המדפים או/גם המנועים.

כאשר הינך נוסע ברוורס או מפעיל את הווישרים הקידמיים מחשב בקרת אקלים מבטל את כניסת האוויר מבחוץ על ידי שינוי מצב המדפים באופן אוטמטי למצב של סיחרור האוויר הפנימי לכן גם אז אתה עלול לשמוע רעש מוזר.

איזה כייף לי :)

פורסם

במהלך הנסיעה מחשב בקרת אקלים מקבל מידע של טמפ' חיצונית/פנימית וגם טמפ' באיזור המפוח ובעוד כול מיני מקומות. על-פי המידע שנאסף מחשב בקרת אקלים קובע בכמה לערבב את האוויר הפנימי עם החיצוני והרעש שנשמע הוא תנועה של המדפים או/גם המנועים.

כאשר הינך נוסע ברוורס או מפעיל את הווישרים הקידמיים מחשב בקרת אקלים מבטל את כניסת האוויר מבחוץ על ידי שינוי מצב המדפים באופן אוטמטי למצב של סיחרור האוויר הפנימי לכן גם אז אתה עלול לשמוע רעש מוזר.

מחר בבוקר יוצא חוזר בצ'מפיון עם הסבר ללקוחות "למה המזגן עושה תיקתוקים"...

פורסם

מסתבר שגם בגולף 1999 )עם בקרת אקלים, גם יש את הרעש המוזר הזה.גם לידידה שלי בגולף 2005 היה,ומסתבר שזה גם עבר לדור 6.

לא מבין איך הם לא השכילו לסדר את התופעה הזו במשך 12 שנה?

פורסם

שלום,

הכפתורים המתקלפים והחלונות הנופלים הם נחלתם של רכבים שתוכננו ויוצרו לפני 12 שנה בערך. לגבי ריפודים נופלים - אני לא נתקלתי, וצריכת השמן שייכת למנועי ה-2 ליטר בלבד (APK), ומניסיון ליטר שמן בין טיפולים זה לא עניין קריטי.

כיום רכבי vag הם מהמתקדמים בין היצרניות, והפכו ממזמן לאמת המידה בין כלל יצרניות הרכב - מנועי הטורבו הקטנים והתיבות כפולות המצמדים הן שאיפתן של יצרניות רבות - פורד, פיאט\אלפא ועוד.

לכן אני לא חושב שצריך להתקבע על סטיגמות עבר כגון "חלונות נופלים" (מה גם שאני מאחל לכל אחד שאלה יהיו הבעיות ברכבו). הגולף 4 סימנה והביאה שינוי מבורך בעולם המשפחתיות, על אף כל מיני מחלות ילדות מעצבנות.

אין יצרן שלא חף מטעויות והמבחן הטוב ביותר הוא מבחן הזמן ובנוסף צריך לזכור שבסך הכל מדובר במכוניות עממיות, אז גם אם התריסים האלה קצת מרעישים לפעמים, לא צריך להיסחף בביקורת, אף אחד לא קנה פה רכב במיליון שקל שמקרקש...

פורסם

מה הסיבה ששילוב לרוורס או הפעלת המגבים יביאו לביטול כניסת האויר מבחוץ?

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

1. למניעת שאיבת גזי פליטה בזמן נסיעה ברוורס לתוך תא הנוסעים.

2. אם לא שמת לב בזמן הפעלת מנגנון השטיפה ריח של הנוזל לניקוי שמשות נכנס לתא הנוסעים לכן בכדי למנוע כניסת הריח מופעל מצב של סיחרור פנימי בזמן הפעלת המגבים.

איזה כייף לי :)

פורסם

עוד לא מצאתי את השיטה לאבחן רעשים ברכב באופן וירטואלי ולכן אני מציע בכל זאת להכנס למוסך מורשה ע"מ לבצע בדיקה ולהיות רגוע.

• תוכן חדש...