Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אובדן מפתח bmw 323 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבד לי המפתח לרכב,ואין לי מפתח רזרבי,התקשרתי למוסך ציקי לקבל יעוץ ואמרו לי שרק בקמור ניתן לעשות מפתח נוסף,

נסעתי לקמור בפ"ת ושם נאמר לי כי המפתח מגיע מגרמניה וזה עשוי לקחת בין 10 ימים לשבועיים! שילמתי והזמנתי,

השאלה שלי האם יש מישהו בארץ שמסוגל לבצע את העבודה מבלי להחליף את מערכת המנעולים?

לא בא לי להיות תקוע שבועיים בלי רכב.

אה ואל תאבדו את המפתחות לרכב :)

Porsche 944 turbo

פורסם

לפי מה שאני יודע זו הדרך היחידה בארץ.

לחבר אבד מפתח של איקס חמש חדש, וגם לו היה מפתח אחד בלבד(ככה זה הגיע ביבוא אישי).

בקמור דרשו ממנו משהו שמתקרב לחמש ספרות. בסוף דרך חבר בגרמניה ואחרי משלוח של רשיונות

והוכחות בעלות שונות, 500 יורו סיימו את הפרשה, וזה כולל משלוחי dhl דחופים. לדעתי לקח לו גם

משהו כמו שבוע.

פורסם

שלום חברים שנה טובה לכל הפורום מנעולן מקצועי יכול להכין מפתח לרכב הנ"ל במספר שעות. אך עלות תהיה גבוהה בהרבה מהמוסך לפחות פי שלושה. בערך 1500 ש"ח. אז אוליי כדאי להמתין בברכה שוקי

פורסם

היי שוקי,שנה טובה גם לך :)

מדוע העלות תהיה יקרה פי 3 (אכן הסיפור יצא לי 500 ש"ח)? מה מייקר כל כך את הכנת המפתח אצל מנעולן פרטי?

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...