Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בזמן נסיעה וללא כל התראה מוקדמת נדלקה נורית השמן האדומה לשניה והרכב כבה, במזל הצלחתי לעצור בצד בבטחה.

לאחר כמה דקות ניסיתי להניע והרכב הניע והצלחתי ללחוץ גם גז והטורים עלו אבל הוא גימגם ונראה במצב לא בריא בכלל.

יש לציין שמד הדלק היה קצת מעל הקו התחתון, אבל המנורה של הדלק לא דלקה, ושמד החום היה על מצב נורמלי לחלוטין בדיוק באמצע.

מיהרתי לעבודה ולכן גררו את הרכב שלא בנוכחותי למוסך בחיפה.

מהמוסך התקשרו ואמרו לי שהמנוע הלך ושצריך להחליפו, וכשהגעתי בעצמי למוסך וניסיתי להניע נשמעו רק ציקצוקים של הסטרטר - המנוע מת לגמרי ולא השמיע אפילו רמז לחיים. קודם כל חששתי שאולי במוסך חיבלו ברכב וחיסלו את המנוע לחלוטין והחשש מלווה אותי עד כה, ושאולי הבעיה היחידה הייתה שבגלל חוסר הדלק נשאב שם לכלוך שגרם לכשל זמני, אבל כנראה שלעולם לא אדע.

בכל אופן רציתי לדעת מה סדר גודל עלויות של החלפת מנוע לשברולט מאליבו 98 נפח 3100 דגם מנוע 1mw ואם יש מקום מומלץ לעשות זאת בו. כל מידע יתקבל בברכה.

אודה לכם מאוד

יקי

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

תודה רבה לירוי! אם יש עוד הצעות אני אשמח.

אולי מכירים מקומות טובים שמייבאים מנועים?

תודה רבה

יקי

BMW E92 8)

פורסם

למה אתה לא הולך לקבל חוות דעת נוספת ממוסך אחר?

גם אם תחליף מנוע זה יעלה המון וההרכבה תהיה לא איכותית בארץ וזה מסוכן בנוסף להכל.

פורסם

זה מנוע גדול אבל פשוט לשיפוץ מוצלח . היחס בין מחיר מיובא + הרכבה לחריטות + רינגים ומיסבים (אם אתה אומר שלא התחמם כנראה שיישור ראשים שהוא יותר יקר נחסך ממך) , צ"ל טוב יותר מאשר ב-1600. (ונדיר שנגמר) בדקת במפעלי שיפוץ ? לא במוסך. ישר ב"סמוך" ודומיו או אצל בני דודינו. השאלה אם הגיר טוב ובא לך לעשות על אוטו בן 13 עוד 200000 ק"מ אח"כ ? אם כן זו השקעה כדאית.

פורסם

miraz, בוודאי שאני עושה טלפונים ומקבל הצעות מחיר ממקומות אחרים, אבל לצערי אין לי נסיון עשיר בתחום ומכיוון שכאן בפורום יש אנשים עם נסיון גדול משלי אני אשמח אם ישתפו אותי.

נכון לרגע זה קיבלתי הצעה אטרקטיבית למנוע מייבוא שנת 2004 עם 40 אלף ק"מ (ממקום שמתמחה במנועים לאמריקאיות ויכול גם להתקין לי אותו).

מנוע לא מחליפים כל יום, אני מחכה עוד קצת, בנתיים עושה סקר שוק ומחכה אולי גם לתשובה מבעל נסיון.

גם אם תחליף מנוע זה יעלה המון וההרכבה תהיה לא איכותית בארץ וזה מסוכן בנוסף להכל.

זה תלוי במקום, ובכל אופן מה אתה מציע?

Haimy, אף על פי שנאמר לי שהמנוע "תקוע" "מאבד לחץ שמן" ו"עדיף לא להתעסק עם תיקון כי יעלה בסוף אותו דבר כמו החלפה" אבחן את נושא השיפוץ. הגיר חלק ברוך השם.

תודה רבה!

יקי

BMW E92 8)

פורסם

מה שהתכוונתי זה שאולי לא צריך להחליף מנוע, ומוסך אחר יגיד לך שאפשר לסדר אותו, לא התכוונתי למחירים.

פורסם

אם הסטרטר משמיע ציקצוקים כשאתה מנסה להניע, זה יכול להיות מנוע תפוס, אבל זה גם יכול להיות סטרטר תפוס וזה גם יכול להיות מצבר גמור.

מד חום נורמלי לחוטין, מנוע כבה ללא רעשים מוקדמים - כדאי מאוד לבדוק קודם אם לא "הלך" אלטרנטור, נגמר המצבר וכבה האוטו. למרות שהעובדה שהנעת אותו אח"כ לא מתיישבת טוב עם התיאוריה, זה שווה בדיקה נוספת.

• תוכן חדש...