Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם רציניים?

אתם קולטים שלמרות שההנחה קטנה אתם משלמים את אותו המחיר ואף פחות, נכון?

בהתחלה קיבלת 15 אגורות בגלל שיש לך כרטיס, עכשיו אתה מקבל 20 אגורות הנחה אוטומטית ועוד 3 אגורות כי יש לך כרטיס.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם אני סטודנט. מה זה הכרטיס הזה? איפה קונים אותו? הוא מוגבל לליטרים? לאיזה תחנות הוא טוב?

תודה

תיגש למזכירות ותשאל על הכרטיס הנחות.

לי בכל אופן זה נותן הנחה של 20 אגורות, למרות שרשום עד 33 אגורות.

אני מתדלק רק בשירות עצמי וזה מוריד 20 אגורות לליטר, חסיכון של 10 שקל כל תידלוק, במצטבר זה יפה.

פורסם

ההנחה ב"טן" הצטמצמה מאודעם הקטנת מרווח השיווק, אם כי לי יש עדיין 1.5% נוספים בכרטיס האשראי.

למי שמסתובב במפרץ חיפה מומלצת תחנת "סונול" ליד מחסני "קוקה-קולה" בקצה הצפוני של כביש 22 - ליטר 95 נמכר ב-6.87 ש"ח (40 אג' פחות ממחיר שרות עצמי ו-60 אג' מתחת למיר שירות מלא).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קיבלתי מ-YOU מכתב שההנחה של הכרטיס שיש לי יורדת מ-41 אגורות לליטר ממחיר מלא, ל-25 אגורות.מרגע זה הכרטיס יוצא לחופשה.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
לי יש כרטיס של דלק שההנחה בו צנחה משמעותית כמו שכתבתה .

אבל יש לי כרטיס של לאומי כארד שמעניק לי הנחות בתחנות פז [אבל גם שם המחיר מאוד גבוהה].

אם אתה רוצה לתדלק בזול כנס לאתר הזה:

http://fulltank.co.il/

לאומי קארד??

לי יש לאומי קארד ואף פעם לא קיבלתי הנחה בתחנות של פז.

לא בשירות מלא ולא בשירות עצמי

רק בלאומי קארד מאסטרקארד יש לי הנחה בסונול

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם
תמשיכו לתדלק ולהרגיש כאילו "דפקתם" תמערכת בעוד 5 אגורות של הנחה, ולשלם 7 וחצי שקל לליטר.

ליאב אנשים כמוך ראויים להערצה!

כל מילה בסלע!

פורסם
לאומי קארד??

לי יש לאומי קארד ואף פעם לא קיבלתי הנחה בתחנות של פז.

לא בשירות מלא ולא בשירות עצמי

רק בלאומי קארד מאסטרקארד יש לי הנחה בסונול

נראה לי שזה רק לכרטיסים של חברי מועדון שופרסל.

פורסם
ההנחה ב"טן" הצטמצמה מאודעם הקטנת מרווח השיווק, אם כי לי יש עדיין 1.5% נוספים בכרטיס האשראי.

למי שמסתובב במפרץ חיפה מומלצת תחנת "סונול" ליד מחסני "קוקה-קולה" בקצה הצפוני של כביש 22 - ליטר 95 נמכר ב-6.87 ש"ח (40 אג' פחות ממחיר שרות עצמי ו-60 אג' מתחת למיר שירות מלא).

אכן, נכון להיום זו התחנה הכי זולה באזור. עד עכשיו היינו מתדלקים בטן קרית ביאליק או בתחנת דלק נעמן אבל הם כבר לא ממש אטרקטיביים ב7.07 לליטר.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
תיגש למזכירות ותשאל על הכרטיס הנחות.

לי בכל אופן זה נותן הנחה של 20 אגורות, למרות שרשום עד 33 אגורות.

אני מתדלק רק בשירות עצמי וזה מוריד 20 אגורות לליטר, חסיכון של 10 שקל כל תידלוק, במצטבר זה יפה.

זה לא נותן הנחה של 33 אג' מהמחיר לתדלוק העצמי אלא סה"כ 33 אג' הנחה, ההנחה בשירות העצמי היא 13 אג' לא? אז תוסיף לזה עוד 20 אג' הנחה וזה בדיוק ה 33 אג' .

אם תיכנס לשירות מלא תראה שעדיין ההנחה אותו הדבר, שאלתי ביום שהוצאתי את הכרטיס.

פורסם

לעובדי חברות מסוימות (דוגמת AMDOCS) ולמשפחותיהם יש אפשרות להצטרפות ל-"פזומט" של חברת פז, אשר מקנה הנחה של 40 אגרות לתידלוק בשירות מלא, ללא עלות (ליתר דיוק 0 ש"ח עבור השירות למשך 36 חודשים).

האם לדעתכם זה שווה?

פורסם
בקשר להנחות בתחנות של 'דלק', זה כמעט לא רלוונטי, רוב התחנות המוכרות לי שהיו שייכות לדלק - נמכרו לסונול.

אני מחזיק כרטיס אשראי של שופרסל, בעיקר בשל ההנחה שיש להם ברוב תחנות הדלק של פז, כמעט כל תחנה שניה שייכת לפז, ועדיין לא נתקלתי בתחנה שאין לה את ההנחה.

ההנחה היא 30 אג' ממחיר שירות מלא, קצת פחות רלוונטי כיום, אבל עדיין...

כמו"כ, נכנסתי לאתר fulltank, הייתי אומר שכל התחנות שמופיעות שם נמצאות במקומות 'שכוחי א-ל', כך שהנסיעה עד לשם כדי לתדלק עולה יותר מההנחה שנקבל שם.

ההנחה בכרטיס שופרסל היא 35 אג' לפחות אצלי. עם הקטנת מרווח השווק הם העלו את המחיר המקסימלי שממנו נגזרת ההנחה כך שאוטומטית המחיר עלה. בתחנה שאני ממלא המחיר עלה מ7 ל7.12, 5 אג' מתנה מהמדינה ועד 7 מתנה מפז דרך העלאת המחיר המקסימלי.

פורסם

בתור עובד לשעבר של דור-אלון, בכרטיס הנחה שלי היה 40 אג' הנחה ממחיר מלא,

ואתמול קיבלתי מכתב בדואר שמאוקטובר או נובמבר אני לא זוכר כ"כ, ההנחה תרד ל30 אג'.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

הדרך היחידה להלחם בחברות הדלק זה לא דרך הדלק.

הדבר הכי רווחי והכי צומח בתחנות הדלק הוא חנויות הנוחות כמו ילו, מנטה וכד׳.

תעשו לעצמכם כלל להפסיק לקנות שם. יש תמיד פיצוציה ליד. עדיף מלתרום למר תשובה

או למר בינו. צריך לארגן חרם על החנויות האלה וככה בעצם לכופף אותם.

הרי דלק חייבים למלא, אבל במבה לא חייבים לקנות שם.

פורסם
ההנחה בכרטיס שופרסל היא 35 אג' לפחות אצלי. עם הקטנת מרווח השווק הם העלו את המחיר המקסימלי שממנו נגזרת ההנחה כך שאוטומטית המחיר עלה. בתחנה שאני ממלא המחיר עלה מ7 ל7.12, 5 אג' מתנה מהמדינה ועד 7 מתנה מפז דרך העלאת המחיר המקסימלי.

צודק, טעות שלי.

ההנחה בכ"א שופרסל (שאגב, מופק/מתופעל ע"י לאומי קארד) הינה בסך 35 אג'.

אתמול תדלקתי כנ"ל בסך 7.12 ש"ח לליטר.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.

• תוכן חדש...