Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה היה צפוי, אחרי שהורד מרווח השיווק של חברות הדלק ב25% הוזהרנו שייפגעו ההנחות הקולקטיביות. עד כמה המצב יהיה אבסורדי אף אחד לא הכין אותי:

- לפני ההורדה קיבלתי הנחה של 28 אג' ממחיר שירות מלא או במילים אחרות, 15 אג' הנחה לליטר ממחיר שירות עצמי דרך הכרטיס של דור אלון

- אחרי ההורדה התבשרתי שההנחה שלי מתעדכנת ל23 אג' לליטר ממחיר שירות מלא או 3 אג' ממחיר שירות עצמי

תחזיקו חזק, 3 אגורות שלמות :-o

למישהו יש רעיון איך ממשיכים לתדלק במחיר שהוא משמעותית פחות ממחיר מחירון?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני סטודנט אז שילמתי תשלום חד פעמי של 20 שקלים לקבלת כרטיס תידלוק בהנחה של 20אגורות לליטר דלק.

לאחרונה אמא שלי קיבלה גם כרטיס דומה כי יש לה כרטיס מועדון ברשת כמעט חינם, זה כבר 30 אגורות הנחה לליטר.

בכל מקרה היו אצלנו בעיר שתי תחנות דלק עם מבצע של 50 אגורות הנחה לילטר וביטלו את זה בגלל סיבות ממשלתיות או משהו...אבל עדיין אפשר למצוא תחנות דלק עם מחירים ממש נמוכים יחסית.

אם תרצה את הכרטיס הנחות שלי אז בכיף כי במילא יש לי עוד כרטיס :) בתחנות של דלק.

פורסם

זה עדיין 3 אגורות יותר ממה שמקבלים בעלי התקני תדלוק (פזומט/דלקן וכו').

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני סטודנט אז שילמתי תשלום חד פעמי של 20 שקלים לקבלת כרטיס תידלוק בהנחה של 20אגורות לליטר דלק.

גם אני סטודנט. מה זה הכרטיס הזה? איפה קונים אותו? הוא מוגבל לליטרים? לאיזה תחנות הוא טוב?

תודה

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

התשלום הוא חד פעמי של 20 ש"ח והוא שייך לחברת דלק ומתאים לרוב התחנות שלה.

הכרטיס מקנה הנחה של 33 אגורות והוא לא מוגבל, אך תקף רק בשירות מלא.

את הכרטיס, ניתן לקנות בימים הראשונים של תחילת הלימודים.

פורסם

לי יש כרטיס של דלק שההנחה בו צנחה משמעותית כמו שכתבתה .

אבל יש לי כרטיס של לאומי כארד שמעניק לי הנחות בתחנות פז [אבל גם שם המחיר מאוד גבוהה].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

בהמשך ל- Black Joker

מתאים לכל תחנות דלק, מלבד הפרטיות.

עדיין לא עליתי על הפואטנה, פעם אני מקבל הנחה של 33 אג ופעם 20 אג, באותה תחנה ואפילו באותו עמדה.

הכרטיס מוגבל ל-300 ליטר חודשי.

זה נכון

פורסם

למי שיש כרטיס אשראי שמשויך למועדון הוט מקבל 1.5% הנחה במעמד החיוב, בכל החברות.

בנוסף יש את התחנות של טן, תפוז, וכו'. למשל, לפני שהורידו את המרווח שיווק היו תחנות של טן שנתנו 45 אג' הנחה (היום 35). תוסיפו לזה 1.5% שזה בערך 10 אג' במחירים של היום וקיבלתם הנחה יפה בלי טובות ובלי כרטיסי תדלוק.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

הייתי כבר בדרך לבטל את כרטיס ה-YOU שברשותי, אך לשמחתי גיליתי כי ההנחה שרירה וקיימת. מדובר בכי-15 אגורות ממחיר בשירות עצמי. לפני שבועיים גם החלו לדרוש 2 שקל על עיתון הספ"ש בדלק של צומת מסובים. אך בשישי שעבר חזרו לחלק בחינם.

פורסם

בקשר להנחות בתחנות של 'דלק', זה כמעט לא רלוונטי, רוב התחנות המוכרות לי שהיו שייכות לדלק - נמכרו לסונול.

אני מחזיק כרטיס אשראי של שופרסל, בעיקר בשל ההנחה שיש להם ברוב תחנות הדלק של פז, כמעט כל תחנה שניה שייכת לפז, ועדיין לא נתקלתי בתחנה שאין לה את ההנחה.

ההנחה היא 30 אג' ממחיר שירות מלא, קצת פחות רלוונטי כיום, אבל עדיין...

כמו"כ, נכנסתי לאתר fulltank, הייתי אומר שכל התחנות שמופיעות שם נמצאות במקומות 'שכוחי א-ל', כך שהנסיעה עד לשם כדי לתדלק עולה יותר מההנחה שנקבל שם.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.

• תוכן חדש...