Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדש ב dealextreme נעילה מרכזית לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד הבית או לא נקבע לפי גודל החבילה, אם היא נכנסת בתיבת דואר, תקבל עד הבית, אם לא - תבוא לאסוף בסניף הדואר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אפרופו השטויות שהם מוכרים:

חשקה נפשי באקדח של דבק חם. חיפשתי אנה ואנה, ובסוף מצאתי את הפריט הזה.

אך אויה! התקע הוא תקע אמריקאי, ואנוכי מתגורר לי בלבנט. יש ב-DX אפשרות לקיים צ'אט אונליין עם נציג שלהם.

שגלתי את דעתו של הנציג, שאלתי שוב ושוב לגבי הדגם הזה ודגמים נוספים למי מהם יש תקע אירופאי, ולאחר שהנציג אישר בצורה מוחלטת שלאקדח הספציפי הזה יש תקע אירופאי רכשתי אותו.

החבילה הגיעה היום (תוך פחות משבועיים), וכמובן שהתקע הוא תקע... אמריקאי.

כמובן שאם מראש הייתי יודע שזה מה שאקבל, מלכתחילה לא הייתי מבצע את הרכישה.

כוס אמא שלו :mm_mad:

זה דיל ברייקר מבחינתך? תמיד צריך לקחת בחשבון את הדברים האלה כשאתה רוכש שם. בוא נגיד שזה לא WYSWYG

פורסם

מקפיץ:

חנות סינית שמוכרת מוצרים כמו DX דרך EBAY.COM במחירים סבבה.

זה הלינק לחנות עצמה:

http://stores.ebay.com/TOMTOP-Digital-Center

אם יש לך נעילה מרכזית אבל השלט מקולקל ואתה צריך רק שלטים+בקר, יש ב 16$ (כולל משלוח) מה שצריך:

http://www.ebay.com/itm/Car-Remote-Central-Lock-Locking-Keyless-Entry-System-/300585027432?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item45fc438768

חיישני רברס ב 13.80$ כולל משלוח (צבע כסף)

http://www.ebay.com/itm/Car-LED-Parking-Reverse-Backup-Radar-4-Sensors-/300596466968?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item45fcf21518

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היתרון בEBAY על DX זה שבמידה ואתה מקבל מוצר והוא נישבר לך או לא כמו שתיארו אתה יכול להאיים עם ביקורת רעה ולבסוף לא רק שלקבל אחזר אלה גם בנוסף.

קניתי מוצר מDX(אוזניות) ואחרי כמה שימושים הם פשוט נישברו והם לא התייחסו אלי לעומת זאת כשקניתי אותו הדבר מEBAY וגם אלה נישברו חח קיבלתי אחזר כמו גדול :)

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם
אני אוהב את השטויות שהם מוכרים.

ואם תבוא לחשמלאי רכב בארץ, ותבקש להתקין נעילה מרכזית ברכב (או לתקן אחת שהתקלקלה),מאיפה נראה לך יגיעו החלקים? אולי לא דרך DX, אבל קרוב לוודאי שזה יבוא מאותו יצרן, רק דרך יבואן, דילר, ו"זאזא פיצ'חאדזה ובניו חלפים", שיגבו את העמלות שלהם בדרך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
היתרון בEBAY על DX זה שבמידה ואתה מקבל מוצר והוא נישבר לך או לא כמו שתיארו אתה יכול להאיים עם ביקורת רעה ולבסוף לא רק שלקבל אחזר אלה גם בנוסף.

קניתי מוצר מDX(אוזניות) ואחרי כמה שימושים הם פשוט נישברו והם לא התייחסו אלי לעומת זאת כשקניתי אותו הדבר מEBAY וגם אלה נישברו חח קיבלתי אחזר כמו גדול :)

+1

קניתי ברז מטבח יפיפה (מעוצב בסגנון הברזים התעשיתיים אבל עדין יותר) לפני כחודש ב 207 ש"ח (כולל משלוח עד הבית ב FEDEX) מ EBAY.

לאחר מספר ימים שהברז הורכב ועבד גילית סדק ב"ראש" של הברז (הברז עצמו עשוי כולו מתכת מצופה ניקל, אבל הראש עצמו - אותו חלק שניתן למשוך החוצה עם צינור מאריך - עשוי פלסטיק).

מסתבר שככל הנראה בהובלה, בגלל שהחלק הספציפי הזה הוא רחב ביחס לברז עצמו (ולמעשה כאילו "בולט" בתוך הקופסא), נגרם השבר כתוצאה ממשקל רב שהיה על הקופסא עצמה בזמן המשלוח.

פניתי למוכר והסברתי לו את הבעיה. שלחתי גם 3 תמונות למייל שלו והסברתי לו (עוד לפני שבכלל פצה את פיו) שאינני יכול לשלוח את החלק הפגום אליו כי המשלוח מאוד יקר.

תוך פחות מחצי שעה הוא חזר אליי עם תשובה ואמר שזיהה בקלות את הבעיה לפי התמונות ששלחתי לו, התנצל אלפי פעמים ושלח לי חלק חדש נוסף בדואר. כמו כן הסברתי לו את מחשבתי בנוגע למקור הבעיה ואמרתי לו שאולי כדאי לארוז את החלק הספציפי הזה בצורה אחרת - הוא הגיב בשמחה לרעיון והעביר אותו למחלקה הלוגיסטית להמשך טיפול.

לדעתי השירות שניתן ב EBAY אצל ספקים טובים עם פידבק טוב הוא, ברוב המקרים, לא פחות ממצויין.

ב DX כבר פעמיים יצא לי מוצר פגום והם עשו טובה שזיכו אותי ב 50% מהמחיר ללא החזרת המוצר (מוצר חדש מהאריזה, לא כזה שעבד יום-יומיים ואז שבק).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ושאלה שלא קשורה-

יש המון פנסים בDX במחירים של 20$ ומעלה, מה מיוחד בהם שהם עולים יותר מפי 6 מפנס כיס קטן שקניתי עם כ8 לדים בשוק?

אגב לגבי הפנסים, המחיר הוא לא רק בגלל הסוללה אלא בגלל הלד המיוחד שיש שם, מה שנקרא CREE LED שמאיר הרבה יותר חזק - שים לב לעוצמת התאורה (וצורך יותר זרם ומשם בא הצורך בסוללה המיוחדת).

• תוכן חדש...