Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולא סתם מקמטת... אלא בצורה כזו שכאנשים שעד שהשתמשנו במכונה הזו היינו ברוגז עם המגהץ - אפילו שוקלים (טוב נו, שוקלת) להתחיל לגהץ גרביים ותחתונים מרוב שהם יוצאים מקומטים שלא לדבר על טי-שירטים

המכונה היא של בקו, בת כ 7-8 שנים.

כעקרון אני לא מצליח להבין מה כבר יכול לגרום להריסת (כל מיני גולגולויים כאלו שיוצאים מהבגדים ושלעולם לא יצאו קודם) ולקימוט בגדים - אחרי הכל מכונת כביסה זה תוף מחורר שמסתובב, מוסיפים קצת מים קרים ואז קצת מים חמים ואז סיבובים מהירים... אבל בסופו של דבר הפסקתי לנסות ולהתווכח עם האישה שרוצה מכונה חדשה.

אז, על איזו מכונת כביסה אתם ממליצים ? כזו שמוציאה את הבגדים כמעט מגוהצים :wink:

רצוי מאוד שיהיה לה טיימר להפעלה בהשהייה, שלא תהרוס את הבגדים ושתחזיק הרבה שנים (טפו טפו טפו).

תוכנית ידנית ותוכנית מהירה לבגדי ספורט תהווה יתרון. וגם יכולת שקילה לחסכון במים תוכל להוות את תרומתי לכינרת המתרוקנת.

התקציב גמיש, יש המלצות ?

פורסם

הפעל את המכונה עם כביסה ותסתכל - תוודא שהיא מבצעת את תנועת הקריס קרוס: כמה סיבובים לכיוון השעון, הפסקה, כמה סיבובים נגד כיוון השעון. במקרה של תקלה אכן תתקבל כביסה מסובכת וממורטת.

אולי תצליח לשכנע את הגברת לשפר את היחסים עם הטורקייה ולא להעיף אותה מהבית.

:turn-l:
פורסם

מצפיה בטורקיה נראה שהיא אכן מסתובבת לצד אחד, נעצרת ואז מסתובבת לצד השני. כך שממש לא ברור לי מה השתבש בה.

כבר מספר חודשים שאני מנסה לשמור על יחסים דיפלומטיים תקינים בין הנהלת הבית לטורקיה, אבל כנראה שאין מנוס מניתוק היחסים שלנו עם טורקיה בשלב זה (אלא אם כן יקרה נס בימים הקרובים...). בעיקר כשפרט לקימוט היתר יש גם תלונות על כך שהבגדים נהרסים בכביסה (מתחילים לצאת כל מיני קצוות מהבגדים (גם מבדים שעברו כביסות מספר שנים במכונות אחרות ונשמרו כחדשים ולאחר 2-3 כביסות בטורקיה החלו להוציא קצת סיבים).

פורסם

טוב, שאלתי את החברה שלי שהיא ברת הסמכא בקטע של הכביסה אצלנו בבית.

קודם כל, צריך לבדוק אם לכלוך בתוך המכונה עצמה (סיבים של בגדים שנתקעו).

שנית, לשים תוכנית בטמפ' של 40 עד 60 מעלות ולבדוק איך הכביסה יוצאת. ייתכן שגם ברז המים שנכנס אל המכונה נסגר או לא פתוח עד הסוף.

אם לא טיפלתם בה עם קלגון או כל פתרון דוחה אבנית, זה יכול לגרום לבעיה בחימום המים.

תנסו קודם כל להוריד את הטמפ' ולראות איך הכביסה יוצאת.

פורסם

ניסינו לכבס גם ב 30 גם ב 40 וגם ב 50 מעלות ואין ממש הבדל באיך שהכביסה יוצאת. התוף עצמו נראה נקי מסיבים.

מצד שני, מעולם לא טיפלנו באבנית בשום דרך שהיא ויכול להיות שזו הבעיה.

איזה טיפול "אגרסיבי" אפשר לעשות לאבנית שבמכונה ?

פתאום אני מתחיל לחשוש מהאבנית כי אנחנו גרים באיזור שדיי סובלים בו מאבנית (את הקומקום החשמלי אנחנו צריכים לנקות עם מלח לימון לעיתים תכופות).

ובהקשר אחר, האם המרכך של מדיח הכלים מספיק להתמודדות עם האבנית (הכוונה היא לתא המלח של המדיח) או שכדאי להוסיף מגנטים למינהם על צינור המים שמגיע אליו ?

פורסם

אני לא טכנאי של מכונות כביסה, אך שמעתי שמוסיפים מגנטים לאזור צינורות המים. אינני יודע כמה זה אפקטיבי. מה שכן אפקטיבי זה קלגון-אנחנו משתמשים בה וגם אמא שלי משתמשת, ועד עכשיו (טפו טפו טפו) אין בעיות, המכונה אצלה כבר 7 שנים.

פורסם

לא לסחוט סחיטה גסה, לתלות מיד בסיום הכביסה וכשמורידים מהחבל לא לזרוק אותם בערימה על מכונת הכביסה/סלסלה לשבוע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...