Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן לאחר שלושה שבועות שאני מתלבט האם לפרק את הדיבורית ברכב שלי אשר מחוברת למערכת המולטימדיה זאת עקב חוסר בתמיכה בגלאקסי 2 . היום הגיעה הפרשה לסיומה ולא רק זו.

ביום חמישי האחרון רגע לפני שהיו אמורים להגיע אלי התקשרו מרדיו מילאנו ואמרו שנמצא פתרון לבעיית התמיכה במכשיר ואכן המכשיר עובד ומסתנכרן עם המערכת מולטימדיה.

כמו כן היו לי 2 בעיות נוספות(אשר ביקשתי פתרון ביום שלישי שעבר מהמוסך והם תיאמו מול רדיו מילאנו הגעה של טכנאי),

בעיה אחת היא שהגיפיאס נתקע במסך טעינה ובעיה שניה היא שמצלמת הרוורס עובדת לסירוגין,

ברדיו מילאנו לא חשבו פעמיים וישר ביצעו החלפה של כל המערכת בערכה חדשה (כולל המסך ולא רק המוח).

הופתעתי אם לומר את האמת כי חשבתי וציפיתי יותר נכון לומר, שינסו לתקן את המערכת ולא יחליפו אותה במקום.

לא רק שהחליפו אותה , מצלמת הרוורס באה עם תוספת נחמדה של קווי מתאר מה שלא היה קודם לכן, הגיפיאס עובד נפלא וחשוב לציין שקודם לכן בזמן הפעלתו היה מאוד קשה לראות את המסך (היה מאוד כהה עקב הגדרות שלא ניתנו לשינוי באופן עצמאי כי זה היה קשור לתוכנה פנימית) וכעת הוא ברור פי כמה וכמה.

מה גם חיישני הרוורס הרבה פחות רגישים ולא מצפצפים על כל אבן שטיפה בולטת מידי במדרכה.

בקיצור , נהנתי משירות טוב , לא לקח הרבה זמן באופן יחסי לאיך שאני רואה את זה מרגע ההחלטה על ניתוק התמיכה לסלולר ועד לרגע שבו אמרו לי שיש פתרון, מה גם לבעיות הנוספות נתנו מענה של שלושה ימי עבודה והגיעו עד לבית העסק שלי באשקלון על מנת לפתור את כל הבעיות.

ציון לשבח לרדיו מילאנו על שירות טוב ויעיל.

פורסם

וואי אתה לא מבין איך באת לי בזמן חחחח

אני רוצה להתקים מערכת מוסיקה באוטו (יש לי מולטימדיה והכל) ואמרו לי שעיסוק לא נכון יכול להוריד את האחריות במקרה של תקלה

ואמרו לי ללכת למילאנו ולא ידעתי מה החוות דעת עליהם...

אז תודה רבה (:

עכשיו:הונדה סיוויק 03'

עוד חודש: פולו 3 דלתות ידנית מהחברה

• תוכן חדש...