Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנשים תגידו כמה יכול לעלות קלאטצ" ליונדאי אוטומטית??

:shock::?:D:lol::?:shock2::shock3::puzzled::loco::conf: :puppydog: :crazyeye: :|:tongue::hihi::roflmao::loco: :conf2: :mm_eek::drinking::shock::silly:

!!!!!!!!LOOOOOOOL

:D

שנייה, אני חייב להרגע.

:lol::D:):shock::D

אוקיי, נרגעתי :?

לרכב אוטומטי לא מחליפים קלאץ', מקסימום מחליפים \ משפצים גיר (משהו שביונדאי נדרש לא מעט).

פורסם

בגיר אוטו' ישנם שני מצמדים קד' ואח'.

כך שכל המלעיזים יחזרו אל חוריהם ויסתירו פניהם :oops::mad:

לגבי מחיר, שיפוץ גיר אוטו' הוא עסק יקר, לקבלת הצעות מחיר יש לפנות למוסך.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מעבר לממיר מומנט, שהוא לא קלאץ', ישנם בגיר האוטומטי מספר קלאצ'ים מכניים, שתפקידם לנתק ולשלב סטים שונים של גלגלי שיניים.

בנוסף יש שם גם כל מיני מעצורים, מערכת הדראולית מורכבת, הרבה גלגלי שיניים, חגיגה שלמה. לא סתם הוא עולה כל כך הרבה יותר מגיר ידני.

פורסם

:oops:

טוב נו, למדתי משהו חדש :shock:

לא שמעתי מעולם שיש קלאצ' כלשהו באוטומט.

נו טוב, גם ככה אני לא אוהב אוטמטיות :wink:

פורסם

לכל אלה שצחקו על הקלאטצ" באוטומט איך יכול ליהות שאין קלאטצ" מה הוא נוסע על הילוך אחד?

לכל אלה שעזרו תודה פשוט זה מה שהלך ביונדאי של חבר ....

פורסם
בגיר אוטו' ישנם שני מצמדים קד' ואח'.

כך שכל המלעיזים יחזרו אל חוריהם ויסתירו פניהם :oops::mad:

לגבי מחיר, שיפוץ גיר אוטו' הוא עסק יקר, לקבלת הצעות מחיר יש לפנות למוסך.

עמית

ברכב אוטומטי לא מחליפים את הקלאצ'\ים אלא משפצים גיר.

או שאני טועה?

פורסם

מה, בתייבות אוטמטיות זה באמת נחשב כמצמד?

הוא כניראה שונה בתחלית מזה בידנית.

בתייבה אוטמטית רציפה אין מצמדים, נכון?

פורסם

לכל החכמולוגיים

איך אני אוהב שאתם צוחקים על אנשים, יורדים עליהם, זורקים סתם דברים לאוויר, ואחרי זה שקיבלתם עובדה או שתיים "רגע יכול להיות שאני טועה?!"

אז כן, יכול להיות מאוד שאתם טועים, ולא בכל דבר כמו שהייתם רוצים לחשוב, אתם מבינים. וזו אחת הסיבות שאנשים פה מפחדים לכתוב שמע ייכסחו להם את הצורה בגלל התגובות שלכם.

אז עם כל הכבוד, ומקרה הספיציפי הזה ,רועי צוקרמן, תורידו פרופיל, כי אתם לא מכונאים מהוללים שאתם יכולים לצחוק לכל בן אדם שני בפרצוף!

פורסם
לכל החכמולוגיים

איך אני אוהב שאתם צוחקים על אנשים, יורדים עליהם, זורקים סתם דברים לאוויר, ואחרי זה שקיבלתם עובדה או שתיים "רגע יכול להיות שאני טועה?!"

אז כן, יכול להיות מאוד שאתם טועים, ולא בכל דבר כמו שהייתם רוצים לחשוב, אתם מבינים. וזו אחת הסיבות שאנשים פה מפחדים לכתוב שמע ייכסחו להם את הצורה בגלל התגובות שלכם.

אז עם כל הכבוד, ומקרה הספיציפי הזה ,רועי צוקרמן, תורידו פרופיל, כי אתם לא מכונאים מהוללים שאתם יכולים לצחוק לכל בן אדם שני בפרצוף!

:mm_yeah:

המטרה של הפורום ללמד את מי שלא יודע ולא לצחוק עליו.

אני טועה??

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

צוקי יקירי

אני חושב שהגזמת קצת בתגובתך

הפורום הזה באמת נועד כדי ללמד אנשים, ולא כל אחד יודע איך עובד גיר אוטומטי, אז במקום לצחוק וללעוג לאנשים אתה יכול להסביר להם בצורה יותר נעימה איך עובד גיר אוטמטי.

I don't drive fast, I fly low

פורסם

לגיא שגב - תלמד לקרוא:

לרכב אוטומטי לא מחליפים קלאץ', מקסימום מחליפים \ משפצים גיר (משהו שביונדאי נדרש לא מעט).

לא היתה בתגובה שלי שום טעות. לא רשמתי שאין קלאץ' אלא רשמתי כי לא מחליפים אותו (זה לא גיר ידני! ) אלא משפצים \ מחליפים גיר.

השאלה שלי לעמית נועדה לוודא שאני והוא מדברים על אותו הדבר, לא ללמד ותי משהו חדש על מה שאני במקרה מקרי לחלוטין יודע משיפוץ הגיר שעשיתי לפני כשנה.

השאלה משעשעת - והגבתי בהתאם. אבל גם "טרחתי" ובסוף עניתי עליה.

ומר שגב - לא זכור לי ולו מקום אחד אי פעם שבו טענתי שאני מכונאי (או מדופלם :roll: ) - אז תוריד פרופיל אתה בבקשה.

למי שיש בעייה עם סגנון הכתיבה שלי - מוזמן לא לקרוא אותו.

• תוכן חדש...