Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FOCAL 165KF K2 VS HERTZ HI ENERGY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יותר איכותי זה עניין של טעם אישי

אם כבר את הפוקל אז את הדגם החדש 165KR

ואם כבר את ההרץ אז HSK165XL

שניהם עולים באזור ה-2000 שח

מתחרים אפשריים:

מורל הייבירד

הייבירד אודיו קלארוס

DLS UP6I

ריינבו SLC 265

פורסם

שניהם איכותיים אך שונים באופי הסאונד, רצוי מאוד לשמוע אותם לפני קניה ואז להחליט.

הפוקאל דורש קצת יותר השקעה בכיוונים מניסיון שלי, אך ניתן להגיע איתו לתוצאות מעולות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

חברים יקרים:

קודם כל, תודה רבה על כל העזרה.

דבר שני אילו 2 דגמים ספציפיים שאני מתלבט בינהם ביד 2ההרץ הי אנרג'י 165SK או הפוקל?

מה השוני בינהם? (מצטער על השאלה המעצבנת, פשוט אני לא רואה איך אני שומע את 2 הסטים האלו).

פורסם

איפה תוכל לשמוע:

א. מפגשי אודיו- הכי טוב, ריכוז גדול של מערכות.

ב. לתאם ספציפיתעםחבר פורום בקרבת מגוריך שיש לו סט דומה ומערכת כללית באותה רמה שאתה מכוון אליה פחות או יותר.

איפה לא לשמוע- על קיר השמעה/דוגמנית באיזו חנות.

ההבדלים בין הסטים- הפוקאל יותר בהיר, הטוויטר שלו יותר חד אך גם יותר מפורט, ובגלל זה יש לו פוטנציאל מעולה אם תכוון אותו כמו שצריך. הבאס שלו מאוד פאנצ'י.

ההרץ מעט חם יותר, יותר קל לכיוון, או ליתרדיוק, יישמע טוב מאוד גםבלי השקעה רבה בכיוונים, טוויטר פחות מפורט במעט.

אם תפרט מה שאר הרכיבים נוכל להמליץ לך טוב יותר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...