Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוכשי פאביה - מערכת awacs

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התקשרו אליי והציעו לי להתקין מערכת בשם awacs. נכנסתי לאתר שלהם והמערכת לא נראית לי כל כך כדאית. מישהו התנסה עם המערכת ? בחר להתקין ?

פורסם

אולי תציין מה זה כדי שלא נצטרך לחפש בעצמינו? תפרט קצת מה זו המערכת הזו וכמה רוצים תוספת עליה ואולי גם תקבל תשובה נורמלית

טל.

פורסם

ההכירות שלי עם המערכת מהאוטובוסים.

נראית מועילה אם אתה מפוזר בנהיגה וצריך עזרה לשים לב שלא יצאת מהנתיב או שאתה מתקרב למישהו יותר מדי.

אבל אם אתה מגיע למצב הזה עדיף שלא תהיה על הכביש מלכתחילה.

פורסם
היום התקשרו אליי והציעו לי להתקין מערכת בשם awacs. נכנסתי לאתר שלהם והמערכת לא נראית לי כל כך כדאית. מישהו התנסה עם המערכת ? בחר להתקין ?

מבחינה כלכלית - תבדוק אם אתה יכול לקבל הנחה בפרמיית הביטוח במידה ויש לך את המערכת. זה יכול להיות משתלם.

מבחינת בטיחותית - לא נראה לי שיכול להזיק.

אולי תציין מה זה כדי שלא נצטרך לחפש בעצמינו? תפרט קצת מה זו המערכת הזו וכמה רוצים תוספת עליה ואולי גם תקבל תשובה נורמלית

אם אתה לא יודע מה זה, כנראה שהשאלה לא בשבילך.

emotion of motion

פורסם

זו מערכת שאמורה למנוע תאונות

ניתן לקרוא עליה בלינק הבא:

http://www.awacs.co.il/?gclid=CKy9zLKI-qoCFc3wzAodb2tF2g

לגבי מה הם מציעים - הבחור שהתקשר לא ממש פירט הוא יותר הפנה אותי לאתר אינטרנט שלהם ואמר שיש מסלולים שונים ובהתאם לזה המחיר. משיטוט באתר לעיל לא מצאתי ממש הבדל בין המסלולים אלא זה נראה לי הכל אותו הדבר.

פורסם

נכון. אני נזכר שגם לי הציעו אותה. האמת, עוד לפני שהוא הספיק להסביר לי לגמרי על המערכת עצרתי אותו ושאלתי מי מבצע את ההתקנה. לאחר שנתן את התשובה אמרתי לו מיד שאני לא מעונין. תכניס את זה לשיקול שלך. סה"כ לפי מיטב הבנתי זה מתאים למי שמבלה הרבה שעות על הכביש או נוסע הרבה בבינעירוני.

טל.

פורסם

לפני שנה וחצי חבר שלי התקין את המערכת על הג'טה שלו רק מסיבה אחת - הוא קיבל הנחה של 2000 שקל בביטוח (נהג חדש).

מערכת קצת מעצבנת ולדעתי לא הכרחית.

פורסם

קצת מעצבנת? אחרי שבועיים אתה תולש לבד את החוטים מעצבים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...