Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זמן אספקת MG 550 מליסינג ( פריים ליס )???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי בסוף חודש שעבר MG 550, ועכשיו לאחר כמעט קרוב ל 4 שבועות עדיין לא קיבלתי את הרכב,

האם מישהו הזמין את הרכב הנ"ל שנמצא בארץ ? כמה זמן חיכה ?

קיבלתי סיפורים על עיקובים ובעיות מכס ומה שמוזר בעניין שלאחר שבוע מההזמנה קיבלתי מהחברה מספר רישוי לאוטו והבטחה שאוטוטו האוטו מוכן, לאחר מכן סיפרו לי שהאוטו תקוע בבונדד??!! לחץ, לא קצת מוזר ?

או שהאוטו בהרכבה כמו כל מוצר סיני :) :)

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האוטו בנוי מאוריגמי, נשלח לישראל בחבילה של 200 דפי נייר מיוחדים ולוקח זמן להרכיב את הכל

במיוחד אם ההוראות בסינית...

8)

צודק, דיברו יותר מידי על הרכב הזה, וכרגיל אין בו כלום, צפוף וסיני ומוזר.

פורסם
כל פעם שאני רואה את צמד האותיות MG אני נזכר בחברת המכוניות האנגלית המעולה. כמה עצוב.

צודק. היום זה ההתחלה של המילה MGעיל- זו הרמה של הרכבים שלהם.

פורסם

אני בדיוק עזבתי את פריים ליס לעולם שכולו פרטי.

כמה עצות:

1. ללכת לכל הטיפולים בעצמך, לוודא שהם שמים לך שמן חדש כל פעם ולא שמן מסונן

2. לחתום על הסכם שכולל את כל השריטות והמכות שאתה מחזיר את האוטו (עולה משהו כמו 1500 שקל) פריים ליס בעלי שם בניפוח נזקים בעת החזרת הרכב

3. לשבת לפנצר מאכר על הראש כדי שמתוך החרא הסיני הוא יתן לך חרא פחות מסריח

4. לוודא שיש לך אופציה להחזיר את הרכב לפני תום השלוש שנים

שיהיה בהצלחה, לדעתי היה כדאי שהיית לוקח C5 או אפילו C4 משודרגת ולא את הMG הזאת שאפילו אם קיבלת אותה במחיר טוב היא תעלה לך הרבה כסף בשווי שימוש.

:king:

פורסם

תודה לכולם על התשובה

ובכן הרכב הוא בעסקה של ליסינג תפעולי של החברה, העלות בינה לבין C4 הוא זניח, כנראה הרצון של היבואן להתפטר מהמלאי כאשר השנה נגמרת.

נהגתי ב C4 החדשה, קצת יותר שקטה, קצת יותר נוחה מהקודמת, גיר עדיין לא משהו, ביצועים קצת יותר טובים מהקודמת אבל לא וואוו.

סוכם על פי חוזה 21 ימי אספקה, נשאר פחות משבוע למועד ועדיין אין אפילו צפי מתי הרכב יגיע.

אני כבר מתחיל להצטער שלא לקחתי אולי רכב מחברה אחרת כגון ניו קופל כגון רנו פלואנס 2 ליטר או אוקטביה 1.4 TSI

האמת באמת מנפחים את החוזה בסיום העסקה על שריטות וכו ולוקחים עשרות אלפי שקלים על כלום!.

באמת שווה לשקול להוסיף את סעיף המכות והשריטות בחוזה הבא, משתלם במיוחד שבמדינה שלנו שכל אחד דופק לשני את הדלת בחניה בסופר .

מה שמעצבן בסיפור שלא נראה לי שמצד אחד מספרים לי יש מספר רישוי לרכב ומצד שני הוא מעוקב, מה חוקרים אותו השב"כ ?

אולי גם יגרשו אותו כי נגמרה לו הוויזה :).

הכי מצחיק שמספרים לי שאצל היבואן יש לחץ, נו יפה, פזו סיטרואן מוכרים אותה כמות כמו מזדה ויונדאי, מרשים :) :)

מתקשים לעמוד באספקה של MG בגלל הביקוש האדיר, כולה יבאו 350 מכוניות, נמכרו 52 ביום המכירות, ואת ה 300 מוכרים לליסינג ,אז קשה לעמוד בעומס.

אני שונא שמשקרים, שיגידו ללקוח את האמת, נכון אנחנו צריכים לספק אבל יש לנו לקוחות יותר חשובים ממך אז תמתין.

פורסם

אני לא מבין איך אתה לא מבטל את העסקה מיד, בעיקר שאתה יודע שזה רכב סיני מזורגג שלא ממש ישמור עליך במקרה של תאונה חלילה.

או אפילו בכללי לדעת שאתה נוהג ברכב סיני מחורבן.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

ביטול אפשרי רק לאחר 21 ימי האספקה, במידה והם חרגו ביום מהזמן הזה אני יכול להגיד להם לקחת את האוטו למגרסה הקרובה ביותר, אבל כל עוד לא עברו 21 יום, אני עדיין תלוי בחסדי פריים ליס.

אין לי משהו נגד רכבים סינים, שהרי המון חברות אפילו APPLE מיצרות את המוצרים שלהם בסין וכן מחצית או יותר מהאיבזרים אצל רוב הרכבים החדשים מיוצרים שם, הכול עניין של QA,תמורת כסף בסין ניתן לקבל מוצר איכותי וטוב, ותמורת סכומים קטנים תקבל זבל איכותי טוב לגינה.

השאלה היא האם בסוף נשתול את ה MG בגינה או שהיא תחזיק ימים כמו הIPHONE.

בכל מקרה עדיין לא עשו בדיקות ריסוק לרכב בחו"ל אז עדיין מוקדם לקבוע כי הוא לא נמכר באירופה וכנראה לא ימכר בישראל בשנה הבא .

מה שאותי מרגיז הוא היחס המזלזל של פריים ליס, פשוט גרוע!!!.

פורסם

כולכם קופצים עם ההערות השנונות וההמלצות לביטול, אבל כמה ממכם נהגו ברכב?

סיני או לא, חשבתם על זה שאולי הוא לא כזה גרוע?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא נהגתי. אבל ישבתי.

הוא גרוע. איכות זאת מילה גסה. מרגיש כמו חיקוי סיני עלוב... האא, רגע... זה באמת חיקוי סיני עלוב.

בכל מקרה החזירות של לובינסקי פשוט ריסקה כל סיכוי אפשרי שלו בשוק. הרכב הזה בתג מחיר של 109 אלף היה מצליח. אבל מעדיפים לתמחר ב-160 שאף אחד לא יקנה ואז לתת בליסינג לפי מחיר של 109. נו שווין...

פורסם

אפרופו יבואן, קאר איסט מוכר את הרכב עם מערכת מולטימדיה בעלות של 4500 אלף שקל, מה שמעניין שניתן לרכוש את המערכת המולטימדיה נפרדת ואפילו משופרת ישירות מהיצרן בסין כולל מסך תצוגה באמצע עם כל האביזרים ב 340 דולר לא כולל משלוח,

201103031299132384109.jpg

• תוכן חדש...