Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

באופן אישי אין לי סבלנות לטורנטים, חמורים אלקטרוניים וכד', אני מעדיף לשלם ולהוריד ישירות.

לשם כך יש פורומים ואתרים שנותנים לי לינק ישיר לקובץ הווידאו, ולפעמים גם לינק נוסף לקובץ כתוביות או פסקול.

אני מניח שיש משהו כזה גם למי שמשתמש בביט-טורנט.

כרגע אני מחפש (בשביל המשפחה) אתר שמציע לינקים עדכניים לסדרות. משהו אמין יחסית, בלי וירוסים ופורנו.

אני מניח שכתוביות אפשר להוריד בנפרד באתרים חיצוניים - אשמח לשמוע המלצות גם לכאלה.

אם יש עוד משהו שעליי לדעת לגבי העסק הזה, אנא ספרו לי.

מדובר כרגע בצרכנים מוגבלים, לא כאלה שיושבים על הורדות מסביב לשעון ומורידים 80 גיגה ביום.

בתודה מראש!

פורסם

אין כמו קהילות פרטיות, כל מה שאתה צריך זה לא להיות שמוק בחלק מאד גדול מהן.

ברובן רק להשאיר את הקובץ בשיתוף כשבוע אחרי שהורדת יהיה דיי והותר.

אם אתה חושב שאתה מסוגל לעמוד בדרישה כזו ועוד כמה חוקי מאד פשוטים, פנה אלי בפרטי.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אני שמוק ופראנויד, לכן מוריד ישירות ובתשלום. :wink:

לגבי המשפחה שלי בארץ (בשבילם שאלתי), לא בטוח שיש להם את המשמעת העצמית הדרושה ל"קהילות" האלה.

קיבלתי בינתיים מספר המלצות חינמיות, נתחיל מזה ונראה איך מתקדמים.

תודה לכל מי שהגיב, בעיקר בה"פ. :mm_yeah:

פורסם

אשמח לשלוח לך הזמנות לאתרים כמו IPT , יש בו הכל מהכל (וירוסים אין באתרים האלו כי לפני שהקבצים מועלים הם עוברים בדיקה של אדמינים) ורק אז מפורסמים , כמו שנאמר , יש צורך לשתף ולא רק להוריד , להשאיר את הקובץ בתוכנה דולק בין 3-7 ימים , בנוסף יש צורך לשמור על RATIO חיובי (כל אתר ודרישותיו) ז"א אם הורדת ג'יגה אחד , אתה צריך להעלות 2 ג'יגה , כדי שיהיה לך RATIO של 1. וכו' וכו'

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
יש צורך לשמור על RATIO חיובי (כל אתר ודרישותיו) ז"א אם הורדת ג'יגה אחד , אתה צריך להעלות 1 ג'יגה , כדי שיהיה לך RATIO של 1. וכו' וכו'

ֳֳֳִִִָָׁׂ

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

tvu.org.ru

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם הוא מוכן לשלם אין צורך בלהעלות באתרים הפרטיים (סגורים), צריך פשוט "לתרום" לאתר ולקבל משתמש VIP שלא מוגבל ביחס הורדה\העלאה.

TFSI Power

פורסם

הכי טוב ובחינם thepiratebay.org

אני מוריד משם המון על מהירות מטורפת.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
ֳֳֳִִִָָׁׂ

אני לא חושב , מזמן לא הייתי בטווחים האלו (כי אני משתמש בשרת להעלאות) , אבל אם יש לך 1-1 אז יש לך רטיו של 0.

אם יש לך יותר העלאה מהורדה , אז הרטיו חיובי , לא כך?

ודריש , אתה לא יודע מה אתה מפסיד , עד שלא תנסה , זה נשמע מפרך וקשה כל הזמן לשמור על רטיו אבל כל מה שצריך זה להשאיר קובץ פופולרי דולק בטורנט , ומימלא המחשב שלך דולק רוב היום (או לפחות כשאתה משתמש באינטרנט) , יש שם הכל מהכל בכל הצורות והגדלים.

החל מסרטים סדרות ומשחקים , דרך סרטי BLURAY של 40-50 ג'יגה , ועד EBOOKS וAUDIO BOOKS

אני מכור מ2006.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

ניצול שרשור קל,

אני מחפש להיכנס לקהילת טורנטים פרטית, אם למישהו יש הזמנה פנויה ומוכן לעזור לחבר לפורום אשמח לאחת כזו.

צהריים טובים,

אריאל.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...