Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ברכב אספנות ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כ 15 שנה מכרתי את הפיאט 128 קופה שהיית לי לאחר מערכת יחסים מורכבת עם עליות וירידות שנימשכה שבע שנים. לאחר המכירה הרגשתי את האושר בלהיות רווק וברחתי אל רכבי השטח אך הגעגועים תקפו אותי לאחר כשנה אבל זה כבר היה מאוחר מידי, הרכב הורד מהכביש ואבדו עיקבותיו לנצח. שנים חיפשתי אך לא מצאתי את התחליף המספק. בשבוע שעבר מצאתי איטלקיה חמודה שראתה ימים טובים יותר. כאשר התיישבתי בתוכה הניחוח של הרכב החזיר אותי מיד לאותו ריח בלתי נישכח של אהובתי הישנה. לאחר שיחה עם בת זוגתי ניתן האור הירוק להכניס אותה לחיינו. מדובר בפיאט 128 4 דלתות שנת 72 . הרכב ללא טסט כ 8 חודשים, המנוע עובד אך יש צורך בישור קו , מבחינת קוסמטיקה כל החלקים קיימים ושלמים אבל ישנם מספר נקודות של ריקבונות ובועות בפח.

כרגע אני מתמקד בלהכין את הרכב לטסט ורק אחר כך להתחיל להתעסק בכל השאר בקצב שלי.

5.jpg

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתחדש! בתמונה היא נראית שמורה ביותר, הפגוש ישר פלס והגריל נראה חדש בלי מעיכות ברשת!!:mm_yeah:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ראיתי אותה אתמול, אחלה רכישה, פוטנציאל מעולה, הדגם הזה יפיפה.

תתחדש.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

בתמונה ניראה במצב מעולה, יחסית לגיל. אחלה דגם וגם נדיר יחסית בנוף היום!

יש לי חיבה לדגם הזה כיוון שאח של סבא שלי היה מנהל המוסך של פיאט בי-ם

בשנות ה-60-80 והייתי מבלה הרבה שם ואלה היו המכוניות שהגעו לטיפולים ראשונים...

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בהצלחה, תתחדש!

פעם ראשונה שאני רואה גרריסטית.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

מזל טוב אחי!!!

ניראה מצויין!!

כלי רכב שברשותי : חיפושית 1974 וחיפושית 1973 וספה SS180 1968 ופיאג'יו CI 1992 יפים עם הרבה סטייל !!

פורסם

תודה לכולם זה ממש מעודד לקרא , גם לי זו היית פעם ראשונה שראיתי גרריסטית. למעשה היא באה עם חברה שעזרה לה, הן היו אחלה. אני מצרף תמונה של לוח השעונים.

תגיד ראובן, איך הספקת לראות אותה?

3.jpg

פורסם

תתחדש ובהצלחה בשיפוץ !

והכי חשוב - לא רק שקנית את מכונית השנה 70', אלא קנית את אחת המכוניות היותר חשובות שהיו בעולם הרכב.

ה 128 שהוצגה בסוף 69' היתה הפיאט הקטנה הראשונה שהיה לה מנוע בעל גל זיזים עליון (בודד) וגיר צידי.

בנוסף, ל 128 היו ביצועים טובים למדי, התנהגות כביש מצויינת ומהנה ושימושיות טובה.

הדור השני של ה 128 הוצג ב 76' והוצע גם עם מנוע 1.3.

למעט שינויים קוסמטיים, המכונית נותרה כמעט זהה, עד סיום הייצור באיטליה ב 78', עת הוחלפה בריטמו הכושלת.

אמנם הייצור באיטליה הופסק ב 78', אבל ה 128 המשיכה לככב במדינות מתפתחות רבות - יוגוסלביה, מרוקו ודרום אמריקה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שכחת את מצרים שם הן מככבות עדיין כמונית לצד ה 131, אני יודע שבארץ הם נימכרו עד 1978 ובשנת 82 הם חזרו למשך שנה אחת.

שאלה: מישהו יודע כיצד ניתן לסגור את החלונות המשולשים? כרגע ניתן לפתוח אותם מבחוץ ואני לא רואה היכן אמורה להתחבר הידית.

פורסם

בשנת 82' יובאה ה 128 מיוגוסלביה והיתה בעצם זסטבה 128, שהוצעה במחיר זול למדי.

לאחר שנחשף הסיפור שעמד מאחוריה, ע"י "ידיעות אחרונות" חויבו כל יבואני הרכב להצהיר היכן יוצר הרכב, והנתון החל להופיע ברישיונות הרכב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...