Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ברכב אספנות ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על התשובה.

נראה לי שהמזונית יותר תתאים ויהיה יותר קל לחתוך אותה לצורה המתאימה. ברכב הקודם שמתי דיקט 4 ממ והוא היה בולט מידי ולא כל כך אהבתי את התוצאה .

אני מעוניין להחליף גם את הריצפה. ראיתי שמתחת לגומי יש מין חומר דמוי קרטון עבה (אני יכול לצרף תמונה). אני הולך להחליף גם אותו וגם את השטיח גומי. רציתי להתייעץ היכן ניתן להשיג את החומר שמלבישים על הריצפה ואיזה שטיח כדאי לשים , מגומי או בד? מה עדיף?

ושוב תודה על העזרה.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החומר דמוי קרטון הזה הוא בין היתר הסיבה שיש רקבונות. ברצפה של מכוניות ישנות

זו לדעתי שיטה ליצור בידוד מרעשים הבעיה שהדמוי קרטון הזה סופח נוזלים

תגרד את זה ותשתמש בבידוד איכותי שבדרך כלל משמש לסאוד ( קוראים לו דינמיט) והוא יעשה את העבודה

נדב

פורסם

הי נדב, אתה צודק בהחלט, החומר הזה היה לח מאוד והוא פשוט שמר על הרטיבות מתחת לגומי. אתה יודע במקרה

איפה ניתן לקנות את הדינמיט?

תודה

ארן

פורסם

אני מכין את הרכב לפחחות, הפחח אמר לי שאני חייב לפרק את השימשה הקידמית. הלכתי לזגג והוא אמר שיש סיכוי טוב שהשימשה תיסדק או תישבר בעת הפרוק וכדאי למצוא שימשה אחרת לכל צרה. הוא בירר קצת אבל האופציה שהוא מצא זה שימשה משומשת סרוטה ממגבים ורוצים עליה המון. בבדיקה שעשיתי באי בי להביא כזאת שימשה זה יקר מאוד, קרוב ל 1000 דולר עם המשלוח. למישהו יש רעיון?

פורסם
אני מכין את הרכב לפחחות, הפחח אמר לי שאני חייב לפרק את השימשה הקידמית. הלכתי לזגג והוא אמר שיש סיכוי טוב שהשימשה תיסדק או תישבר בעת הפרוק וכדאי למצוא שימשה אחרת לכל צרה. הוא בירר קצת אבל האופציה שהוא מצא זה שימשה משומשת סרוטה ממגבים ורוצים עליה המון. בבדיקה שעשיתי באי בי להביא כזאת שימשה זה יקר מאוד, קרוב ל 1000 דולר עם המשלוח. למישהו יש רעיון?

הייתי מנסה לפרק בזהירות את החלון.

לדעתי לא בטוח שהיא תשבר.

בכל מקרה ממליץ מאוד לפרק את השמשות, אתה לא יודע איזה "הפתעות" של חלודה יש מתחת לגומיות.

בהצלחה בשיפוץ בכלל ובפרוק השמשות בפרט.

שגיא

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

המצב של החלון לא משהו, זה שלוש שכבות וכבר רואים בועות באמצע. אבל אם אין ברירה אז אין ברירה. נראה לי שאני אחפש זגג מומחה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עידכון קצר מהשיפוץ. הרכב עובר כעת פחחות ואני מדנדש את כל מה שמסביב.

לקחתי את הקונסולה שבין המושבים, אשר היית במצב יחסית טוב וחידשתי אותה.

גם את הדשבורד האחורי חידשתי. זה ממש עושה הרגשה טובה וסיפוק כשאתה עושה את זה בעצמך.

הנה התמונות של לפני ואחרי.

DSCN5088.JPG

DSCN5179.JPG

DSCN4848.jpg

DSCN4849.jpg

פורסם
שאלה, אני מחדש כעת את הדפנות של הדלתות, מישהו יודע היכן ניתן להשיג לוחות מתאימים לכך (אני לא יודע איך קוראים לחומר אבל זה כמו הדיקט שיש בגב של הארונות) והאם כדאי לפרק את הסקאי הקיים ולהלביש אותו על הלוחות החדשים?

תודה

לפי שאלתך נשמע שהסקאי תקין והלוח התעוות. הטריק שלי היה להרטיב את הדיפונים, ואז לשים אותם להתייבש מתחת למשהו כבד וישר. התוצאה מדהימה! להשלמת האפקט צבעתי בספריי לצביעת עורות ויצא חדש. איך חידשת את הקונסולה? איזה צבע זה?

בהצלחה ותתחדש!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

כעת אני כבר רואה את הסוף. הרכב לאחר פחחות, ריפודים, ריצפה, וניקוי חול של הג'נטים+ צביעה. נשאר הדאשבורד ועוד כל מיני דברים קטנים. כרגע עיקר העבודה מאחורי ושתמיד יהיה עוד משהו שניתן לעשות. תודה לכל התומכים המייעצים והמאחלים.

צירפתי תמונות של לפני ואחרי

a01.jpg

a02.jpg

a1.jpg

a2.jpg

a3.jpg

a4.jpg

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אתה יכול 15-40 זה מנוע עם מרימים הידראולים כמו באונו

יצא לך רכב חביב ביותר :)

ואם תרצה יש לי בקליות אחוריות חדשות