Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ברכב אספנות ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלה

המוסכניק שלי מתקשה להשיג את החלפים לרכב, הפנתי אותו לאמיר מקלוש חלפים, האם ידוע למישהו מקום באזור המרכז שעוד מחזיק חלפים לרכב כזה?

פורסם

חבל שלא לקחת את הרכב מלכתחילה לשיפוץ מכני אצל נתי קובלנץ בנמל ת"א.

הוא טיפל ברכבים האלה כשהיו חדשים. (והוא גם עשה לי את השיפוץ המכני ב 127 ובנה הכל מאפס כמעט)

בכל מקרה נסה לשאול אותו אם הוא יכול לעזור "מוסך ש.קובלנץ ובניו בע"מ" (נתי קובלנץ ) 03-6045408 (פתוחים רק עד 14:00)

נסה גם ב "מ.י.ר" -מפיץ ראשי לחלפים ואביזרים מקוריים: פיאט,אלפא רומיאו, לנצ'יה : 03-5620275

ונסה גם אצל "נחום סודאי" -חלקי חילוף מקורים לפיאט, אלפא רומיאו, לנציה : 03-5618052

נסה גם להיעזר ברפי לין האיש האגדה התופעה. והאנציקלופדיה לעניני פיאט אפשר למצוא אותו פה:

http://www.musach.co.il/contact.asp

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

תנסה אצל חלפי מאיר וציון מירושלים אני חושב שעד לפני כמה שנים היה להם המון חלפים לפיאטים ישנות.

ואני חושב שאולי הם עדיין מחזיקים אותם.

בכל מקרה יש להם ידע אדיר לגבי הרכבים האלו.

02-6783754

פורסם

גם האתר הזה יכול להועיל - של שרופי ה128 בגרמניה. ידיעת אידיש ייתרון: )

http://www.fiat128.de/

Karosserie_fertig_.04..jpg

דוגמא למה שניתן לעשות עם 128^^

http://www.fiat128.de/Restauration/Fiat_128_Rally_Gr__2/fiat_128_rally_gr__2.html

ועוד:

http://www.fiat128.de/Ersatzteile/ersatzteile.html

T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עידכון, החלקים שהוזמנו צריכים להגיע כל יום ואני אכין את הרכב לטסט. שאלה, האם מישהו יודע אם קיימים הבדלים בדגמי ה 128 שיוצרו בין 1969 עד 1972 לבין הדגמים "החדשים" יותר?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון לעת עתה, ברכב הוחלפו כל הצמיגים, הבולמים, צינורות בלמים וגומיות וגם המצבר שהיה כבר בן 7. עשיתי אישור תנועה זמנית נסעתי איתו קצת והמנוע בהחלט חי ובועט עבור 1100. כעת יש לי התלבטות ורציתי לשמוע מה דעתכם. הרכב סובל מחלודות וריקבונות קשים ודרוש פחחות יסודית.. האם לדעתכם כדאי להעביר את הרכב טסט ואז לבחון אפשרויות לפחחות וצבע או להפך, קודם לסדר את הרכב מבחינת פחחות ואז להעביר אותו טסט. יותר פשוט עבורי אם יכולתי לעשות לו טסט ואז לברר לגבי פחח. האם יכולים לפסול את הרכב רק בגלל שיש לו חלודה?.

תודה

אורן

פורסם
עידכון לעת עתה, ברכב הוחלפו כל הצמיגים, הבולמים, צינורות בלמים וגומיות וגם המצבר שהיה כבר בן 7. עשיתי אישור תנועה זמנית נסעתי איתו קצת והמנוע בהחלט חי ובועט עבור 1100. כעת יש לי התלבטות ורציתי לשמוע מה דעתכם. הרכב סובל מחלודות וריקבונות קשים ודרוש פחחות יסודית.. האם לדעתכם כדאי להעביר את הרכב טסט ואז לבחון אפשרויות לפחחות וצבע או להפך, קודם לסדר את הרכב מבחינת פחחות ואז להעביר אותו טסט. יותר פשוט עבורי אם יכולתי לעשות לו טסט ואז לברר לגבי פחח. האם יכולים לפסול את הרכב רק בגלל שיש לו חלודה?.

תודה

אורן

יכולים לא להעביר את הרכב טסט בגלל רקבונות בעיקר ברצפה

אבל הרכב הזה נראה יפה

אני מציע לך לשלם את האגרה ולנסות לעבור טסט בכול מקרה שווה להגיע לפחח עם רכב נוסע ולא על גרר

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

תודה רבה, המנוע עובד יפה למרות שנורת הלחץ שמן נידלקת בניוטרל. הגיר גם תקין ועובד טוב למרות שחסר ההילוך החמישי.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עידכון, עברתי טסט בשעה טובה והרכב הגיע למעונו הקבוע.

עכשיו התחלתי לסדר את כל הדברים הקטנים של עבדו (חלונות, ידיות, שעונים ווישרים). הרכב כרגע זקוק לפחחות אז אני מתחיל לברר על פחח שעושה עבודה טובה של טלאים וצבע. אשמח לשמוע על ניסיון שיש לחברי הפורום בנושא זה.

071.JPG

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שאלה, אני מחדש כעת את הדפנות של הדלתות, מישהו יודע היכן ניתן להשיג לוחות מתאימים לכך (אני לא יודע איך קוראים לחומר אבל זה כמו הדיקט שיש בגב של הארונות) והאם כדאי לפרק את הסקאי הקיים ולהלביש אותו על הלוחות החדשים?

תודה

פורסם

החומר הזה נקרא מזונית.

תוכל להשיג אצל כל ספק שמספק לנגריות, או במקומות שחותכים עבור חובבים לפי מידה.

יש כמה וכמה כאלה שהיינו עובדים איתם בתקופת הלימודים ברח' המסגר בתל אביב לפני וולפסון, וברח' אילת ובסלמה.

לדעתי, עדיף לך ללכת על דיקט של ממש. היתרון היחיד של החומר הוא הגמישות שלו לכיפופים, ובשאר-ובעיקר מבחינת שרידות לאורך זמן הוא בחסרון משמעותי.

עץ לבוד של 3 מ"מ+ספוג לבן טט 2 מ"מ, מתחת לריפוד הסקאי/בד שתבחר יתן לך תוצאה טובה לאורך זמן.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...