Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 608
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אביחי שלום!

איך בידיוק הארכת תקופת ההרשמה מסתדרת עם מה שאמרת שכבר אלפים נרשמו, ובעצם מי שנרשם עכשיו נרשם על בסיס מקום פנוי???

ובנוסף,איך כול הנרשמים "החדשים" אמורים גם להיכנס בשלושת (18.9-20.8) ימי ההרשמה???

פורסם
אביחי שלום!

איך בידיוק הארכת תקופת ההרשמה מסתדרת עם מה שאמרת שכבר אלפים נרשמו, ובעצם מי שנרשם עכשיו נרשם על בסיס מקום פנוי???

ובנוסף,איך כול הנרשמים "החדשים" אמורים גם להיכנס בשלושת (18.9-20.8) ימי ההרשמה???

אין שום התנגשות בין הדברים, אלפים נרשמו לאירוע, התכנון היה כך מלכתחילה.

ישנו מספר מוגבל של אנשים לכל יום מיונים, זאת בכדי לאפשר ניהול תקין ומקצעוי של יום המיונים, ברגע שתעבור המכסה יתווספו ימי מיונים.

לא בדיוק הבנתי את עניין ההרשמה על בסיס מקום פנוי, חדד לי בבקשה את השאלה.

פורסם

כמה אנשים אתם מתכננים לשבץ בכל יום מיונים ? נשמע לי שאתם קצת אופטימיים מדי ביחס לזמנים..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לפחות לפי המידע שמתפרסם כאן הרי

הארכת ההרשמה מגדילה את מספר הנרשמים ,( למרות שכבר נרשמו אלפים ), מקטינה את הסכוי להגיע לנבחרת , וליזם מגדילה את ההכנסות.

האם חוזרים לישראל המוכרת:-D??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נרשמתי לפני עשרה ימים ועדין אף אחד לא דיבר איתי \ שלח לי מייל..

מה יהיה עם זה?

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
כמה אנשים אתם מתכננים לשבץ בכל יום מיונים ? נשמע לי שאתם קצת אופטימיים מדי ביחס לזמנים..

ממש לא, האירוע והזמנים מתוכננים לפרטי פרטים, ידוע כמה שהות של כל אדם בכל תחנה ושכל קבוצה בתחנה זו.

אין אופטמיות כשמדובר בהפקה, רק תכנון מוקדם, אנשי צוות מקצועים וביצוע ביום האירוע.

פורסם
לפחות לפי המידע שמתפרסם כאן הרי

הארכת ההרשמה מגדילה את מספר הנרשמים ,( למרות שכבר נרשמו אלפים ), מקטינה את הסכוי להגיע לנבחרת , וליזם מגדילה את ההכנסות.

האם חוזרים לישראל המוכרת:-D??

ישנו מספר מועמדים שאנו רוצים שיגיעו לימי המיונים, משיקולים כאלו ואחרים, עוד לא התקרבנו למספר זה.

אז אין לך סיבה לדאגה.

וההארכה נועדה לתת הזדמנות לכולם להירשם, לא כולם נחשפו עדיין לפורמולה ישראל ואנו רוצים שזה יהיה פרויקט לאומי.

פורסם
נרשמתי לפני עשרה ימים ועדין אף אחד לא דיבר איתי \ שלח לי מייל..

מה יהיה עם זה?

אהלן אודי,

היום ומחר ישלחו כל הזימונים עד כה קיבלו כמה מאות נרשמים הזמנות ובמהלך הלילה ומחר ישלחו שאר ההזמנות.

במידה ולא תקבל זימון מחר, צור איתי קשר בפרטי ואטפל בנושא.

פורסם
ישנו מספר מועמדים שאנו רוצים שיגיעו לימי המיונים, משיקולים כאלו ואחרים, עוד לא התקרבנו למספר זה.

אז אין לך סיבה לדאגה.

וההארכה נועדה לתת הזדמנות לכולם להירשם, לא כולם נחשפו עדיין לפורמולה ישראל ואנו רוצים שזה יהיה פרויקט לאומי.

אם זה לא סוד מדינה מהו המספר??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

טרם חזרו אליי הנציגים שלכם. בסוף השבוע זה יהיה כבר 14 ימים לאחר שנרשמתי, ואני מעוניין לבטל את העסקה אם לא יחזרו אליי היום או מחר (אם המוקד שלכם פתוח בשישי). אחרת לא תהיה לי את האפשרות לבטל.

תוכל בבקשה לברר מהי עמלת הביטול?

שאלה קריטית - האם כל הפעילויות/מבחנים שהובטחו באתר, יהיו ביום המיונים הראשון? או שהם יתחלקו לשני ימי המיונים (עם סינון ביניהם)?

מקווה שהכל יסתדר.

172

פורסם
טרם חזרו אליי הנציגים שלכם. בסוף השבוע זה יהיה כבר 14 ימים לאחר שנרשמתי, ואני מעוניין לבטל את העסקה אם לא יחזרו אליי היום או מחר (אם המוקד שלכם פתוח בשישי). אחרת לא תהיה לי את האפשרות לבטל.

תוכל בבקשה לברר מהי עמלת הביטול?

שאלה קריטית - האם כל הפעילויות/מבחנים שהובטחו באתר, יהיו ביום המיונים הראשון? או שהם יתחלקו לשני ימי המיונים (עם סינון ביניהם)?

מקווה שהכל יסתדר.

אהלן טומי,

כל הפעילויות/מבחנים שהובטחו יתקימו ביום המיונים הראשון, תקבל יום חוייתי מלא.

לגבי עמלת ביטול וביטול ההשתתפות, בוא חכה לקבלת הטופס היום במידה וזה לא יקרה נדבר על ביטול, מקובל ?

פורסם
אהלן טומי,

כל הפעילויות/מבחנים שהובטחו יתקימו ביום המיונים הראשון, תקבל יום חוייתי מלא.

לגבי עמלת ביטול וביטול ההשתתפות, בוא חכה לקבלת הטופס היום במידה וזה לא יקרה נדבר על ביטול, מקובל ?

אותו דבר אצלי,כסף לקחתם,אבל שום אישור,שום קבלה,שום מייל עם פרטים כלשהם....

מוקדנית בטלפון כל פעם אומרת נברר לך ונחזור אליך, כל השבוע זה מה שאומרים לי....

פורסם
אותו דבר אצלי,כסף לקחתם,אבל שום אישור,שום קבלה,שום מייל עם פרטים כלשהם....

מוקדנית בטלפון כל פעם אומרת נברר לך ונחזור אליך, כל השבוע זה מה שאומרים לי....

איציק היום יחזרו עם זימון ליום המיונים.

אבל מוזר שלא קיבלת דבר לכתובת המייל שלך, לא קיבלת מאיתנו דבר למייל ? האם בדקת "בדואר זבל" ?

אנא עדכן אותי זה חשוב.

• תוכן חדש...