Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמע, הגישה הזו של אנשים כמוך, שגורסת שיזמים שמבקשים גם להרוויח חוטאים - היא אחת הסיבות לחוסר יזמות בענף הזה.

אנשים כמוך צריכים להיחסם מלהשתתף ביום המיונים.

לא רוצה לשלם? לא רוצה שאולי היזם ירוויח? פשוט אל תרשם. אל תכתוב. אל תכנס לפורום הזה בכלל, וזהו!

אף אחד לא צריך לראות רמיזות עוקצניות של אנשים שליליים וטמאים שחושבים שהעובדה שמישהו שמשקיע ממרב זמנו ומרצו, מקים פרוייקט מבורך ודואג לכל כך הרבה פרמטרים שאתה בכלל לא מסוגל לחשוב עליהם ובדרך מנסה גם לקבל תמורה שלא בהכרח תעלה בקנה עם כל ההשקעה הזו - היא לא לרוחו. פשוט מוציא אותי מדעתי לראות שיש אנשים כאלו.

אני חייב לומר שהתופעה הזו, ברמת המאקרו, נפוצה בצורה שפשוט פוגמת בכל רצון טוב של עשייה. אתה רואה את זה בכל מקום.

חוסר הפרגון שחללחל בחברה שלנו פשוט הפך למקובל בצורה מפחידה. יותר מזה. אם פעם דובר בחוסר פרגון, היום זה כבר התדרדר לשמחה לאיד שהפכה למכנה משותף אחד גדול. אנשים פשוט שמחים, ממש נהיה להם טוב, כשלמישהו אחר רע. זה פשוט מזעזע.

חומר למחשבה..

נ.ב.

אינני קשור בשום צורה או דרך למפיקי ומארגני האירוע. (האמת היא שאפילו לא נרשמתי עדיין)

:) :)

סימון תמשיך ככה ואני אנסה להפוך אותך עוד לדובר בסוף :-D

• תגובות 608
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בערוץ שלכם ביוטיוב ראיתי שרק 50 אנשים עוברים הלאה. וכאן אמרת 10% מהמשתתפים.

מה מהם הוא הנכון?

ישנם שני שלבי מיונים:

שלב א' - יגיע כל מי שנרשם, מדובר באלפי אנשים ולכן יהיה סינון ראשוני, בסינון זה יבחרו 10% נשים ו-10% גברים.

שלב ב' - ה-10% יזומנו למיונים נוספים מקצועיים יותר ואישיים יותר שם תיבחר הנבחרת הסופית.

פורסם
סימון תרגע,

אמרתי את זה בגלל האשליות הניטעות פה בלב האנשים.

אין לי שום בעיה, להיפך, אני חושב שזה יפה מאד לקבל כ"כ הרבה עבור 333 ש"ח, אם לשם כך אתה מגיע...

אבל להשלות אנשים ש 10% עוברים או שכ"א יכול להתקבל, זה פשוט לא ככה.

אנשים יפסלו עוד לפני שיבחנו, כי הסטנדרט הוא נמוך מדי ומה שאותי מעצבן הוא הולכת שולל!

אל תדאג, אני לא הולך למיונים...

אין כאן שום הולכת שולל, כתבתי לא פעם שהמבחנים הם מקצועיים וכוללים מספר קטגוריות, אבל כן אנחנו רוצים להאמין ולנטוע זאת באנשים שיש סיכוי לכל אחד להתקבל, לא לך ולא לי יש מושג איזה כישרונות חבויים במדינתנו.

אתה קורא לזה אשליות אני קורא לזה חלומות ואין שום דבר פסול בזה.

אני מנסה להיות סבלני ולתת לכל אחד הזדמנות להביע את עמדתו אבל להגיד שאנחנו מוליכים שולל זה כבר ממש גובל בהשמצה.

פורסם
אהלן, כמו רבים, אני רוצה לראות כמה אני רחוק מהחלום, ואין לי בעייה לשלם 333 שקל על החוויה.

ישנה בעיה אישית קטנה, והיא שאני נמצא מחוץ לארץ בין ה 8-19 בספטמבר.

וצירוף מקרים הוא שאני נוסע לראות את הפורמולה 1 במונזה!!

דיברתי עם *3837 לפני יומיים ורציתי להרשם רק עם יבטיחו לי יום מיון בין ה 20-22.

שם אמרו לי שאי אפשר להבטיח כלום אבל יחזרו אלי. בינתיים רק קיבלתי 3 פעמים למייל את התקנון.

אני מחכה מן הסתם לשיחת טלפון.. אז עד מתי לחכות לפני שאני נהיה נודניק ומתקשר שוב?

התשובה היא לך ולעוד רבים שדואגים, אנחנו לא נעלמים לשום מקום ונחזור לכולם עם תשובה לגבי זימון ליום המיונים, ישנו עיכוב קל בנושא, אך באמת שאנחנו מבטיחים לחזור אישית לכל אחד במייל עם תאריך הזימון, תנתן לך האופציה לבחור את יום המיונים עפ"י הרשמתות קודומות ועל בסיס מקום פנוי כמובן ולכן הן לא יכולות להבטיח את הימים הספצפיים האלו, בכל מקרה אם נוצרת לך בעיה פנה אלי בפרטי ואנסה לפתור אותה מולך.

ותהנה במירוץ במונזה !

פורסם

יש לי בעיה, הייתי שמח להגיד קלה אבל האמת שהיא דיי גדולה, אני כרגע משרת בשירות חובה כלוחם, ולאחר בירורים קלים הבנתי שספורט אתגרי אינו מאושר ע"י הצבא, הגילאים האופטימלים לעיסוקים בספורט הם בטווחי הגילאים האלה שרובם משרתים בצבא, יש איזה אפשרות להשיג גיבוי, תמיכה משהו שיאפשר יציאה למיונים? הגדרה כספורטאי, לא יודע מה... ובכללי מישהו יודע מה ניתן לעשות בנידון?

פורסם

אני מצטער קצת לקלקל את השמחה אבל משהוא מדליק לי מס' נורות אדומות בכל הסיפור הזה!!!

גם אני נרשמתי למיונים וככל שהימים עוברים אני מודאג יותר.

זה התחיל מזה שההרשמה באתר לא שידרה כל אינדיקציה על ביצוע העיסקה או אישור על הרשמה.

התקשרתי למוקד, והבנות לא מקצועיות ולא יודעות לתת מענה (אף אחת מהן לא יכלה לבדוק אם בוצעה ההרשמה) הבטיחו שנציג החברה יחזור אלי עם פרטים, עד היום לא טרחו לחזור.

ביצעתי הרשמה נוספת עם המוקדנים בטלפון ועדין לא ראיתי אישור לעסקה (וגם לא בחברת האשראי)....

כמו רבים וטובים אחרים שנרשמו ושילמו גם אני לא קיבלתי שום התייחסות משום גורם בחברת פורמולה ישראל.

• למען הסדר הטוב אני חושב כי עלינו לקבל יותר פרטים מי עומד מאחורי המיזם!
  • עליכם לפעול במיידית וליצור קשר עם הלקוחות שכבר ביצעו את העסקה ושילמו ולתת להם את התחושה כי העסק מאורגן ומסודר.
  • קיימת תחושה של חוסר שליטה בנעשה וזה מדאיג מאוד לאור העובדה שהמיונים צריכים להיות מאורגנים ומתוקתקים כמו מבצע צבאי (מדובר באלפי אנשים בשבוע אחד).

אני רוצה להאמין שיש לנו על מי לסמוך, כל כישלון ארגוני ייקבור את הספורט הזה לעד במדינת ישראל.

פורסם

אולי המלך לא לגמרי עירום אבל הביקיני הזה נראה ממש מוזר! :oops:

גם אני ניסיתי לקבל תשובה ספציפית והתקשרתי ל-3837* כבר מספר פעמים מדי יום, בכל פעם הבטיחו לי שיחזרו אליי למחרת אבל זה לא קרה! כשקראתי כאן עוד מספר תגובות כאלו, הבנתי שכנראה כולם עסוקים מאד בספירת ה-3-ים ושום דבר אחר לא מעניין אותם. מסך הברזל של הטלפניות במוקד הוא של חברת תקשוב והן לא שייכות כלל להפקת האירוע, גם כאן אביחי, אתה איש מכירות מצוין אבל משום מה כלבוטק מצחיק אותך.

ישה, כולם כאן סומכים על קארספורום, האם פתיחת הבמה הזו אומרת שאתם יודעים על פוטנציאל או פשוט נסחפים עם העדר?

שלא תבינו לא נכון, אני לא סקפטי, אני די בטוח:

הסכום המבוקש הוא מימון לגיטימי ובהחלט מגיע ליזם להרוויח (אפילו בגדול) אבל בעלי האף הגדול כאן כבר התחילו להריח שהוא מכסה את יום המיונים הראשון, כלומר: חבלים, משחק וידאו, אופניים על מתקן וראיון אישי אבל...

הג'ימקאנה, קארטינג ומה שכולל באמת נהיגה יהיה כנראה ביום המיונים השני, שאליו יגיעו רק 10% (באמת אי אפשר לעשות ג'ימקאנה ל-5000 איש).

שורה תחתונה: הרוב ישלמו 333 למפגש נהגים יומי נחמד, 10% מהם יזכו אפילו לנהוג ביום המיונים השני, 30 גם יטוסו לצרפת.

מוריד את הכובע לשיטת השיווק אבל גבול ההטעיות כאן הוא דק מאד.

למרות כל האמור לעיל אני עדיין מעוניין להירשם, אבל אם בסוף לא תהיה לפחות ג'ימקאנה ותברחו עם כל ה-3-ים, אל תשכחו שלנו יש את המכוניות המהירות ביותר בארץ...:smilecolr

פורסם
שמע, הגישה הזו של אנשים כמוך, שגורסת שיזמים שמבקשים גם להרוויח חוטאים - היא אחת הסיבות לחוסר יזמות בענף הזה.

אנשים כמוך צריכים להיחסם מלהשתתף ביום המיונים.

לא רוצה לשלם? לא רוצה שאולי היזם ירוויח? פשוט אל תרשם. אל תכתוב. אל תכנס לפורום הזה בכלל, וזהו!

אף אחד לא צריך לראות רמיזות עוקצניות של אנשים שליליים וטמאים שחושבים שהעובדה שמישהו שמשקיע ממרב זמנו ומרצו, מקים פרוייקט מבורך ודואג לכל כך הרבה פרמטרים שאתה בכלל לא מסוגל לחשוב עליהם ובדרך מנסה גם לקבל תמורה שלא בהכרח תעלה בקנה עם כל ההשקעה הזו - היא לא לרוחו. פשוט מוציא אותי מדעתי לראות שיש אנשים כאלו.

אני חייב לומר שהתופעה הזו, ברמת המאקרו, נפוצה בצורה שפשוט פוגמת בכל רצון טוב של עשייה. אתה רואה את זה בכל מקום.

חוסר הפרגון שחללחל בחברה שלנו פשוט הפך למקובל בצורה מפחידה. יותר מזה. אם פעם דובר בחוסר פרגון, היום זה כבר התדרדר לשמחה לאיד שהפכה למכנה משותף אחד גדול. אנשים פשוט שמחים, ממש נהיה להם טוב, כשלמישהו אחר רע. זה פשוט מזעזע.

חומר למחשבה..

נ.ב.

אינני קשור בשום צורה או דרך למפיקי ומארגני האירוע. (האמת היא שאפילו לא נרשמתי עדיין)

:) :)

:mm_yeah::mm_yeah:

פורסם

לאור מה שנכתב פה על ידי הנציג של פורמולה ישראל, הובטח לכל מי שמשלם יום מיונים מלא. אם יחליטו לחלק את הפעילויות, לדעתי זו עילה לקבלת הכסף חזרה.

בכל מקרה, מי ששילם דרך פייפאל זכאי להגנה מסויימת ולהחזר כספי אם לא קיבל את "הסחורה" (אפשר להגיש קובלנה עד 45 יום לאחר התשלום).

אני נרשמתי (דרך פיייפאל) למרות החשדות שלי (מסלול קארטינג וג'ימקאנה בוינגייט?) כי אני באמת רוצה להאמין שמישהו מנסה להוציא לפועל קצת ספורט מוטורי. ובעיקר כי הנהלת קארספורום מקדמת את הסיפור הזה, אני אני רוצה להאמין שהם בדקו את האמינות.

תמיר, אני דווקא אשמח להפגש איתך לקפה ולהבין קצת יותר על התהליך. במיוחד לאחר שאמרת שיש לך 306 XSI ו 307 XSI ואתה לא זכור לי מ PSI (למרות שאני יודע שלא כל מי שיש לו צרפתייה חמה רשום ב PSI :) , פשוט כי במקרה גם לי יש 306 XSI.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

תמיר, אני דווקא אשמח להפגש איתך לקפה ולהבין קצת יותר על התהליך. במיוחד לאחר שאמרת שיש לך 306 XSI ו 307 XSI ואתה לא זכור לי מ PSI (למרות שאני יודע שלא כל מי שיש לו צרפתייה חמה רשום ב PSI :) , פשוט כי במקרה גם לי יש 306 XSI.

קודם כל זה אביחי.א חבר מועדון מזה שנה+ ובפורום קצת יותר אני מניח

ופיזבן גם אותך לא מכירים כבר בPSI גם הוותקים החדשים.

אז אל תתן טון זיזול כלפי הבחור הוא משקיען ואוהב את העיניין כמו כולנו

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

חיים, איך הגעת למסקנה שזילזלתי באביחי (סליחה, אביחי, על הטעות בשם, זה שרשור ארוך מאוד והספקתי כבר לשכוח)?

להפך, אני אשמח להפגש איתו.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

עברתי על רוב השרשור שכאן ולא שמתי לב להתייחסות חשובה. לבטח זה יהיה כלול, אבל חייבים לוודא דברים כאלה.

ביטוח לאנשים המשתתפים בארוע וביום המיונים, האם יש כזה דבר והאם זה כלול או שצריך לדאוג לזה מראש...

אין אפשרות לדעת מה יכול לקרות או ביום המיונים, או במהלך הקורס בחו"ל או אף באירוע המרוץ עצמו או בארועים שיקדימו לו... באם זה אימונים, נסיעות, תחרויות וכולי...

האם יש ביטוח מטעמכם על כל הפרוייקט הזה? האם הביטוח תקף לאדם אדם?

יש ממה לחשוש במקרה ו... ?

שאלה נוספת שראוי ותשאל... האירוע, על פניו נראה ונשמע טוב... יש הרשמה, יש חברה מארגנת, יש השתתפות של המדינה או אגף מסוים... איזה ביטחונות יש לאנשים הנרשמים לאירוע ומשלמים מכספם ואולי אף ראוי וכדאי לעדכן כמה בדיוק אנשים כבר שילמו (אין צורך לפרט שמות כמובן), אבל כדאי לדעת לנרשמים מול מה הם עומדים וכמה אנשים "יתחרו" מולם על המקום הנחשק..

ושלישית, במקרה של הרשמות מועטה מדי, האם האירוע יכול להתבטל?

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

שבוע הבא אני עומד להירשם, אבל זה קצת מדאיג שאף אחד עדיין לא אמר שחזרו אליו עם תאריך זימון...

(סליחה אם אני טועה, ופיספסתי הודעה מוקדמת יותר)

פורסם

חברים יקרים,

הודעה חשובה על מנת לפתור את הפחדים של כולם והחחשות המוצדקות.

ישנו עומס במוקד 3837* שראשית זה דבר נפלא וזה אומר כי יש רצון ויש אמון בספורט המוטורי במדינתנו.

העיכוב במתן זימון ליום המיונים נובע מהסיבה שלאור ההערות והבקשות שהעלו כאן בקארספורום שינינו את שיטת הזימון ליום המיונים כך שכל אחד יוכל לבחור את היום ואת השעה הנוחה והמתאימה לו בטופס הזימון שישלח אליו במייל.

הובטח לי כי ביום ראשון ושני הקרובים יחזרו לכל אחד שנרשם עם טופס זה על מנת שתוכלו לבחור את יום המיונים הרצוי.

אני חושב שההמתנה של עוד מספר ימים שווה את האופציה שפתחנו עבורכם להירשם ביום ובשעה שנוחה לכם.

שוב מתנצל שזמן ההמתנה התארך בגלל זה, תודה על הסבלנות.

פורסם
אני מצטער קצת לקלקל את השמחה אבל משהוא מדליק לי מס' נורות אדומות בכל הסיפור הזה!!!

כמו רבים וטובים אחרים שנרשמו ושילמו גם אני לא קיבלתי שום התייחסות משום גורם בחברת פורמולה ישראל.

• למען הסדר הטוב אני חושב כי עלינו לקבל יותר פרטים מי עומד מאחורי המיזם!
  • עליכם לפעול במיידית וליצור קשר עם הלקוחות שכבר ביצעו את העסקה ושילמו ולתת להם את התחושה כי העסק מאורגן ומסודר.
  • קיימת תחושה של חוסר שליטה בנעשה וזה מדאיג מאוד לאור העובדה שהמיונים צריכים להיות מאורגנים ומתוקתקים כמו מבצע צבאי (מדובר באלפי אנשים בשבוע אחד).

אני רוצה להאמין שיש לנו על מי לסמוך, כל כישלון ארגוני ייקבור את הספורט הזה לעד במדינת ישראל.

אהלן zed333,

מעבר להודעה שרשמתי מעלה אני רוצה להתייחס לשאלותיך באופן אישי.

ראשית תן לי להגיד לך שאני גורם/נציג של חברת פורמולה, אתה יכול לפנות אלי על גבי הפורום וגם בהודעה פרטית, שלחו אלי לא מעט פניות פרטיות ואני עוזר לכל אחד באופן אישי.

בכל מקרה הבעיה שהעלת נענתה בהודעה מעלה ואני מקווה שהתשובה לשביעות רצונך.

1. לגבי מי עומד מאחורי המיזם, אף אחד לא מסתיר את זה, יש לך את האופציה לראות בכל מקום מי עומד מאחורי המיזם (עיתונות, באתר עצמו ועוד...), בכל מקרה את המיזם התחילה חברת ההפקה BBM (בראשה עומד בועז מאירי), איש מוכר וידוע עם עבר עשיר בתחום ההפקה ואפילו אירועי ספורט מוטורי. בנוסף ישנם נותניי חסות וגורמים רבים שמשתתפים באירוע כמו: יד 2, וואלה, סונול, קשרי תעופה וכן אפילו קארס פורום הנפלאים ! מעבר לזה גופי ממשלה תומכים ומכירים באירוע.

ובכתבה המצולמת התראיינה אפילו שרת התרבות לימור לבנת.

2. כפי שאמרתי ראה הודעה מעלה.

3. אני חושב שתחושת חוסר השליטה נובעת מדבר אחד בלבד וזה שעוד לא חזרו אל האנשים, אני יכול להבין שזה מרגיש כאילו זה חוסר שליטה אבל תן לי להגיד לך שמדובר בדיוק בההפך, בפעם הראשונה יש כאן גוף שמקשיב לרחשי הקהל ומנסה להרים אירוע לתפארת ולרצון המשתתפים ולכן נוצרה דחייה על מנת לספק שירות טוב יותר, על האירוע עומלים מספר רב של אנשים עם המון ניסיון שחושבים עליו מא' ועד ת' אך בכל זאת כמו בכל אירוע ישנם קשיים וחבלי לידה, הצורה שבהם אנו מטפלים בקשיים אלו מעידה על המקצועיות והניסיון הרב העומד מאחורינו.

בכל מקרה אתה מוזמן להעלות עוד שאלות ותהיות ואשמח לעזור.

• תוכן חדש...