Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר אחד מאוד מפריע לי בדרך להרשמה:

-האם המטרה היא לקחת נהגים חסרי נסיון ולאמן אותם?

-האם ילקחו הנהגים שכבר יש להם המון נסיון בג'ימיקאנות ומן הסתם יוציאו תוצאות טובות יותר בחלק שכולל נהיגה בלי קשר לפוטנציאל?

-מה החישוב של יחס גובה/משקל?

מן הסתם אם מראש אני לא נכנס בקריטריון הזה כדאי שאדע על זה:wink:

בכללי אני חושב שזו הזדמנות ענקית למתוסכלים מוטורית ואשמח לקבל תשובה לשאלותיי:arrow:

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

• תגובות 608
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יום המיונים, מה בדיוק הולך לקרות שם:

42702991.jpg

ג'ימיקאנה - תחרות שליטה ומיומנות ברכב במסלול בו מפוזרים פילונים (קונוסים). התחרות נעשית ע"י מדידת זמנים.

קארטינג - מרוץ במכוניות הקארטינג, התחרות נעשית ע"י מדידת זמנים במסלול ובנוסף בודקת את יכולתו של הנהג במירוץ עם נהגים אחרים והימנעות ממגע עם רכבים אחרים במסלול.

סימולטורים - המדמים נהיגה ומצבי נהיגה ומודדים את יכולות הריכוז, תיאום והשליטה של הנהג.

מתקני אקסטרים - מתקנים מגוונים שימדדו את יכולתכם הפיזית והמנטלית בו זמנית ותחת לחץ.

מתקן רכב מתהפך - מתקן המדמה התהפכות רכב, אתם תישבו חגורים ברכב היושב על נגרר, הרכב יסתובב על צירו ולאט לאט יתהפך, בהינתן לכם האות תצטרכו לצאת מהרכב כפי שילמדו אתכם בזמן הקצר ביותר ומבלי לגעת בראשכם בגג הרכב.

מבחני קורדינציה וראיה מרחבית - יבדקו את תגובותיכם ויכולות התיאום בין חלקי הגוף השונים, לדוגמא: תיאום עין יד

כושר גופני - מבחני כושר וסיבולת שימדדו את יכולתכם הפיזית, ביניהם אופנים 360, מתקן חבלים ועוד...

אופנים 360 - מדובר באופנים הנמצאות על מתקן/מסילה עגולה, תידרשו לדווש עד שהאופנים יבצעו סיבוב מלא של 360 מעלות.

בדיקות רפואיות - סדרת בדיקות קצרה שתוודא שמצבכם הבריאותי תקין להשתתפות במירוץ.

ראיון אישי - ראיון קצר לבדיקת סוג אישותכם והתאמתכם לנהיגת מירוצים.

כמו שאתם רואים מדובר ביום מקיף מאוד, חוויתי ובהחלט מאתגר.

חשוב לי לציין שאנחנו מחפשים את נהגי הפורמלה הבאים ולכן ישנם מבחנים רבים הכוללים גם מבחני אישיות, נהגים שיתפרעו, ישתוללו ולא ישמעו להוראות המדרכים לא יעלו לשלב הבא, תרבות נהיגה ומשמעת בכלל הם חלק בלתי נפרד מנהיגת מירוצים.

אם ישנם שאלות ספציפיות על המתקנים נשמח לענות, אינניו מרחיבים על כל תחנה ותחנה ומשאירים מעט הפתעות ליום המיונים בכוונה תחילה.

פורסם

דבר אחד לא ברור לי.

במידה ונפלתי בשלב כלשהוא במהלך יום המיונים האם עדיין אוכל להנות משאר המתקנים והאטרקציות במקום?

כלומר אם לא באתי טוב בעיין למראיין בראיון האישי הלכו להם 333 שקל?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
פורמולה ישאל שלום,

מתי יתפרסם לו"ז של האירוע,כיוון שעם כל הרצון הטוב חבל לשלם,ואז יתברר לי ולעוד אנשים שזה לא יכול להסתדר עם העבודה ולכן אני ועוד הרבה אנשים אני מניח רוצים לדעת את התאריכים מראש כדי שנוכל להערך בהתאם.

לאור שאלה זו ועוד שאלות נוספות על זמני יום המיונים הוחלט לאפשר לנרשמים הראשונים לבחור את מועד ההרשמה, לפי ההגבלות וההרשמות שיהיו לנו במהלך הדרך, ככל שתקדימו להירשם תהיה לכם אופציה טובה יותר לשמור זמן שנוח לכם לפני שיתפסו שעות מסוימות בכל יום מיונים.

בימים הקרובים יחזרו לנרשמים על מנת לוודא את הזמנים הנוחים להם, אנשים שאינם יכולים להשתחרר מעבודתם יוכלו לבקש הגעה בשעות אחה"צ או בימים בהם אין עבודה.

אנו עושים את מירב המאמצים לעזור לכם להגיע ליום המיונים ללא פגיעה בחייכם האישיים והמקצועים ומקווים שסידור זה יאפשר לכם להירשם בנוחות וללא חשש שלא תוכלו להגיע ליום המיונים.

אם ישנם עוד שאלות בנושא זה ובכלל נשמח לשמוע, אנו מפיקים לקחים ומתאימים את האירוע בכדי שיהיה נוח ומהנה לכולם והשאלות שלכם תורמות רבות לנושא.

פורסם
שלום לפורמולה ישראל,

רציתי לשאול, בזמן הרשמתי באתר לא נתבקשתי לכתוב שום פרט כמו שם, כתובת וכו' . כל שנתבקשתי הוא לשלם, לציין מס' ת.ז ומספר טלפון.

האם הדבר תקין ??

אם נרשמת דרך PAYPAL פרטיך האישיים נקלטו אוטומטית וכך דרך פרטי כרטיס האשראי במידה ושילמת איתו.

בכל מקרה אם תהיה בעיה בהמשך תוכל ליצור איתנו קשר כאן או במספר 3837*

פורסם
דבר אחד מאוד מפריע לי בדרך להרשמה:

-האם המטרה היא לקחת נהגים חסרי נסיון ולאמן אותם?

-האם ילקחו הנהגים שכבר יש להם המון נסיון בג'ימיקאנות ומן הסתם יוציאו תוצאות טובות יותר בחלק שכולל נהיגה בלי קשר לפוטנציאל?

-מה החישוב של יחס גובה/משקל?

מן הסתם אם מראש אני לא נכנס בקריטריון הזה כדאי שאדע על זה:wink:

בכללי אני חושב שזו הזדמנות ענקית למתוסכלים מוטורית ואשמח לקבל תשובה לשאלותיי:arrow:

המטרה היא לאפשר לכל אדם להיכנס לנבחרת והמבחנים בנוים בצורה שתאפשר זאת.

ברור שישנם נהגים שיש להם ניסיון רב יותר בג'ימקאנות ובקארטינג וכנראה יסימו עם תוצאה טובה בחלק הנהיגה, אבל כמו שאמרנו ישנם מבחנים רבים ומגוונים שאף אחד לא יכול להתכונן אליהם גם אם ירצה ולכן התחרות פתוחה עד הרגע האחרון.

מלבד זאת נשקלת האפשרות לעשות מקצה מקצוענים בכדי לאפשר את האופציה למקצוענים בעלי נסיון רב להשתתף ובמקביל לתת את האופציה לנהגים חסרי נסיון אך עם פוטנציאל גבוה להשתתף ולהשתפשף תוך כדי תנועה.

ברגע שיהיו לנו פרטים מדוייקים בנושא נשתף אתכם מיד.

ובנוגע להערתך האחרונה, זאת מדינה מתוסכלת מוטורית ובפעם הראשונה יש לנו הזדמנות אמיתית לשנות זאת יחד.

פורסם
סעיף אחד אינו מובן לי .

בנוגע לשלילה, אם הייתה לי שלילה לפני שנה וחצי והיא ניגמרה והוחזר לי רשיון הנהיגה אני יכול להירשם ?

כן, ההרשמה סגורה לאנשים שרשיונם כרגע בפסילה.

במידה ורשיונך הוחזר לך תוכל להשתתף באירוע.

פורסם
דבר אחד לא ברור לי.

במידה ונפלתי בשלב כלשהוא במהלך יום המיונים האם עדיין אוכל להנות משאר המתקנים והאטרקציות במקום?

כלומר אם לא באתי טוב בעיין למראיין בראיון האישי הלכו להם 333 שקל?

תוכל לסיים את כל התחנות גם אם "לא באת טוב למראיין בעין", למרות שמדובר באנשי מקצוע ואין סיבה שדבר כזה יקרה.

שוב מדובר ביום חוויתי ויש לנו רצון שתהנו מיום זה ותפיקו את המירב עם וללא קשר לאפשרותכם להיכנס לנבחרת.

פורסם
המטרה היא לאפשר לכל אדם להיכנס לנבחרת והמבחנים בנוים בצורה שתאפשר זאת.

ברור שישנם נהגים שיש להם ניסיון רב יותר בג'ימקאנות ובקארטינג וכנראה יסימו עם תוצאה טובה בחלק הנהיגה, אבל כמו שאמרנו ישנם מבחנים רבים ומגוונים שאף אחד לא יכול להתכונן אליהם גם אם ירצה ולכן התחרות פתוחה עד הרגע האחרון.

מלבד זאת נשקלת האפשרות לעשות מקצה מקצוענים בכדי לאפשר את האופציה למקצוענים בעלי נסיון רב להשתתף ובמקביל לתת את האופציה לנהגים חסרי נסיון אך עם פוטנציאל גבוה להשתתף ולהשתפשף תוך כדי תנועה.

ברגע שיהיו לנו פרטים מדוייקים בנושא נשתף אתכם מיד.

ובנוגע להערתך האחרונה, זאת מדינה מתוסכלת מוטורית ובפעם הראשונה יש לנו הזדמנות אמיתית לשנות זאת יחד.

אחלה רעיון,בסופו של דבר אם יהייה מקצה למקצוענים התחרות תהייה שקולה.

במידה ולא, אני חושש שזו תהייה תחרות שהתוצאות שלה ידועות מראש.

אני אשמח לתשובה לגבי העניין היחס גובה/משקל:arrow:

תודה מראש:-D

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

נראה פשוט דבר מדהים,כל הכבוד למארגנים ונקווה שבאמת יצא לפועל כמו שמתוכנן,

רק כמה הבהרות בבקשה,אתם כרגע מתחייבים מבחינתכם על ביצוע היום מיון ושליחה של מעומדים מתאימים(בין 30-50) להכשרה בצרפת.

עד כאן הכל יקרה, משהו שאתם מתחייבים עליו והולך לקרות בוודאות?

מעבר לזה המירוץ באילת עדיין בגדר תכנון תאורטי, ועל זה כרגע אני מבין שאין אפשרות להבטיח את הקיום שלו?

תודה...:wink:

פורסם

אני חייל מותר לי להשתתף?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מה בנוגע לאנשים שהם אסמטים "על הנייר" (אף פעם זה לא היה בצורה חמורה והרבה מאד זמן שכבר לא היה התקף)?

פורסם

אני אשמח לתשובה לגבי העניין היחס גובה/משקל:arrow:

תודה מראש:-D

בעניין זה אין תשובה מדויקת לעניין, אין נוסחא מכיוון שמדובר במספר פרמטרים ובמבנה גוף.

ביום המיונים תוכל לקבל תשובה ודאית לגבי העניין ונמצא פתרון לאנשים שלא יוכלו להיכנס לתא הנהג.

פורסם
נראה פשוט דבר מדהים,כל הכבוד למארגנים ונקווה שבאמת יצא לפועל כמו שמתוכנן,

רק כמה הבהרות בבקשה,אתם כרגע מתחייבים מבחינתכם על ביצוע היום מיון ושליחה של מעומדים מתאימים(בין 30-50) להכשרה בצרפת.

עד כאן הכל יקרה, משהו שאתם מתחייבים עליו והולך לקרות בוודאות?

מעבר לזה המירוץ באילת עדיין בגדר תכנון תאורטי, ועל זה כרגע אני מבין שאין אפשרות להבטיח את הקיום שלו?

תודה...:wink:

תודה רבה על המחמאות.

נכון, אנו מתחייבים על יום המיונים ושליחה של המועמדים המתאימים לשהות ולקורס בצרפת (עפ"י תקנון האירוע).

המירוץ באילת אינו בגדר תכנון תיארוטי הוא כבר בשלבים מתקדמים ונעשים מירב המאמצים להבטיח את קיומו במועד הנקוב.

אך איננו יכולים להתחייב על קיומו שכן לא מדובר באירוע שבתחום אחריותנו בלבד אלא כולל אירגונים, משרדי ממשלה ועוד מספר גופים רבים.

המטרה האמיתית היא להביא את הספורט המוטורי ארצה ולכן אנחנו מבטיחים שנעשה את כל המאמצים הנדרשים (וכבר עושים מאמצים אלו בחצי שנה האחרונה) שמלבד יום המיונים והטיסה לצרפת המירוץ באילת יתקיים.

• תוכן חדש...