Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עובר לעבוד במקום חדש בקרוב, והגיע הזמן לבחור רכב שישמש אותי בתפקיד - מדובר כמובן בעסקת ליסינג תפעולי.

לאור יוקר המחייה הגואה אני שוקל לבחור הפעם ברכב סופר מיני (במקום המאזדה המסורתית) ולחסוך בשווי ההטבה והוצאות הדלק. האפשרויות בסגמנט הן אופל קורסה (אוט' 1.4) ויונדאי I20.

היונדאי ותיקה יותר בשוק ואותה אני מכיר, אך לגבי הקורסה אין לי מידע. ראיתי בפורום מס' איזכורים לגביה אך לא מצאתי התייחסות לגבי היתרונות/חסרונות וביקורת אמיתית.

אשמח מאוד לקבל ביקורת ממישהו שנוהג/נהג עליה - ביצועים, נוחות, אבזור (בגרסה הבסיסית כמובן) וצריכת דלק.

תודה מראש!

יוסי

פורסם

סקירה מקיפה על הקורסה תוכל למצוא אצלנו במגזין.

בסך הכל מדובר במכונית לא רעה בכלל, לדעתי פחות או יותר ברמה של ה-i20. אם ההתלבטות היא בין שתיהן, בכל מקרה אתה לא תיפול משמעותית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...