Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפריט הראשון הוא קומפוננט של hertz dsk165.

מדובר בקומפוננט גודל 6.5 של חברה איכותית! הסט חדש! עם אחריות, לא שומש אפילו דקה.

רכשתי ראלי ולצערי הוא לא נכנס בדלתות ולכן הוא יושב בקופסא שלו בבית.

מגיע עם כל החיווט וכל החלקים, כולל 2 וופרים, 2 טויטרים ו 4 קרוסים! קרוס לכל רכיב!!

נמכר בזאפ במחיר הכי נמוך 750 שקל, אני דורש 500! אל תשכחו שהוא חדש!! ככה שאתם מרוויחים חדש בעלות של 250 שקל פחות.

תמונה :

131274290063.jpg

בנוסף סאב תקול של phoenix gold xenon 12D4, סאב מפלצתי הספק 500RMS - מגיע עם תיבה איכותית עם פורט לגובה בנוי עמוק.

הסאב מאוד חזק ואיכותי, בעל 2 סלילים, הסאב תקול, לפני כמה ימים נהגתי ברכב ועשיתי פניה חדה, הסאב זז בבגאז' וכנראה קיבל מכה במרכז שלו (יש לו שם איזה רכיב קשיח מובנה עם לד), מאז הפסיק לפעול, אני לא מומחה, אני מאמין שנותק איזה סליל, או נוצר איפה שהוא ניתוק, משום שהוא לא עבד ותוך כדי הפסיק.

אין לי מושג לגבי עלויות תיקון ולא ביררתי משום שהוא במילא היה מוצע למכירה כחלק ממערכת קומפלט והוא גדול מידי לראלי שלי ולכן אני מוכר אותו במחיר ריצפה + התיבה!! שאת התיבה לבד אני יכול למכור כמעט במחיר שאני דורש.

אני רוצה רק 350 ש-ק-ל לסאב והתיבה!!!

החיבורים בתיבה מצופים זהב אמיתי!! היא שוקלת משהו כמו 10 קילו, מעץ MDF חזק!

מי שיסדר את הסאב ויש לו זמן לזה ירוויח פה מפלצת, שום CVR או P3 לא מגיעים לרמה שלו

131274299197.jpg

131274302158.jpg

אני מרחובות, קוראים לי דרור - 0526513248

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...