Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

קיבלתי לרשותי זמנית פיג'ו 306 1.4 סדאן שנת 96.

דגם מנוע KDX(ברשיון).

הרכב מגיע לטמפרטורת עבודה 90 תוך כחצי דקה מרגע ההנעה ואף פחות (לדעתי זה מהיר מדי, האם אני טועה?).

הרכב שומר על טמפרטורה של 90-100, נושק יותר קרוב ל100, שלפי מיטב הבנתי לא תקין.

ברכב מולאו מים ירוקים של כל מיני חברות(לא על ידי).

איך שקיבלתי אותו קניתי פרסטון צהוב ומיליתי, והוצאתי אויר מהמערכת עד כמה שיכולתי(לא היה נוזל במיכל כמעט).

היום שוב המערכת ירקה את המים פעם אחר פעם, וכמו כן המאווררים עבדו הרבה מאוד זמן אחרי כיבוי המנוע, שוב לדעתי לא תקין.

היכן נמצא פקק ריקון נוזל מהרדיאטור? אם אין כזה היכן נמצא הצינור הכי נמוך על מנת שאוכל לרוקן ולמלא פרסטון?

האם עלי להזהר מעוד דברים חוץ מהרדיאטור? האם זה סימן לתקלה אחרת?

הרכב לדעתי אחרי ראש(יש סימני סיליקון מכוסתחים בראש), הרכב סוחב מעולה וניכר שיש בו זריזות.

שוב הרכב אצלי זמנית, אבל אני אשמח לטפל בו קצת לאות תודה לחבר שהשאיל לי אותו(הרכב שלי הושבת בתאונה).

תודה.

פורסם
שלום.

קיבלתי לרשותי זמנית פיג'ו 306 1.4 סדאן שנת 96.

דגם מנוע KDX(ברשיון).

הרכב מגיע לטמפרטורת עבודה 90 תוך כחצי דקה מרגע ההנעה ואף פחות (לדעתי זה מהיר מדי, האם אני טועה?).

הרכב שומר על טמפרטורה של 90-100, נושק יותר קרוב ל100, שלפי מיטב הבנתי לא תקין.

ברכב מולאו מים ירוקים של כל מיני חברות(לא על ידי).

איך שקיבלתי אותו קניתי פרסטון צהוב ומיליתי, והוצאתי אויר מהמערכת עד כמה שיכולתי(לא היה נוזל במיכל כמעט).

היום שוב המערכת ירקה את המים פעם אחר פעם, וכמו כן המאווררים עבדו הרבה מאוד זמן אחרי כיבוי המנוע, שוב לדעתי לא תקין.

היכן נמצא פקק ריקון נוזל מהרדיאטור? אם אין כזה היכן נמצא הצינור הכי נמוך על מנת שאוכל לרוקן ולמלא פרסטון?

האם עלי להזהר מעוד דברים חוץ מהרדיאטור? האם זה סימן לתקלה אחרת?

הרכב לדעתי אחרי ראש(יש סימני סיליקון מכוסתחים בראש), הרכב סוחב מעולה וניכר שיש בו זריזות.

שוב הרכב אצלי זמנית, אבל אני אשמח לטפל בו קצת לאות תודה לחבר שהשאיל לי אותו(הרכב שלי הושבת בתאונה).

תודה.

שמע לפני הכל: תעשה חיפוש בפורום ותחפש סימפטומים דומים.

שנית: אני בעל 306 1.6 98 ידני ולאחר הרבה שיטוטים כאן (הרוב מהתעניינות במערכות ורצון להבין יותר)

גיליתי שלפי היצרן כל עוד הטמפ' בין 80 ל 100, שזה טווח עצום לדעתי, המצב תקין אז אל תחליף סתם דברים.

שלישית: אם לא ביצעת ניקוז כמו שצריך (וגם זה מפורט כאן בלפחות אחד מהשרשורים) ונשאר אויר במערכת חום המנוע יעלה.

רביעית: תבדוק כניסת מאוררים לפעולה - שים לב יש שתי עוצמות למרות שבמהירות גבוהה המאווררים פחות מקררים (יחסית) בקיצור גבר תכנס, תחפור,] ואני בטוח שתמצא תשובות יותר מפורטות.

פורסם

אני יודע שהטמפ' עבודה התקינה היא 90. החבר שהשאיל לי את הרכב הזהיר אותי שאם תידלק המנורת מנוע אז לכבות ולחכות, לוח המכוונים לא במצב מזהיר, מד הדלק מזייף, והיום כמה פעמים מד המהירות לא פעל ולכן איני סומך גם על מד הטמפרטורה.

אני פשוט נזהר יתר על המידה כי ב405 שהייתה לי נשרף לי המנוע אחרי שלא טיפלתי במערכת והיא ירקה מים כל הזמן.

מצאתי שרשור עם הסבר על ניקוז אויר בפיג'ו 306, לא הבנתי מהו קיר האש, אשמח להסבר, תודה.

פורסם

קיר האש זה הפח שמפריד בין תא הנוסעים לבין תא המנוע. זהו הקיר שדרכו עוברים הכבלים החשמליים אל לוח המכוונים ואל הרכיבים החשמליים המצויים בדשבורד. ומה זאת אומרת "ירק מיים"?

:)
פורסם

מציע לך להיכנס לבעל מקצוע, מכאן ושאלות ותשובות ועד לראש מנוע הדרך קצרה מאוד, לדעתי הטרמוסטט שלך תפוס, זאת אומרת שהוא לא נפתח עד הסוף , עוד נקודה לבדיקה.

צרפתי זה הכי אחי

• תוכן חדש...