Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצת פינוקים לפיאסטה MK2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אתמול היה לי קצת זמן פנוי, אז עשיתי פרויקט קטן, אין תמונות של התהליך לצערי.

לפני שנה פירקתי מהפיאסטה שהיתה לי CL את הפסי קישוט, ומאז הם סתם היו זרוקים במקלט,

אז אתמול עשיתי להם שיפוץ קטן, פירוק של הפס (האדום) במרכז הפס קישוט, שיוף של הפסים האדומים, ושל הפסי קישוט עצמם, אם נייר עדין, כל חלק צבעתי 3 פעמים. פעם הבא שאני יעשה משהו אני יצלם את התהליך!

כמה תמונות של התוצאה:

תמונה0132.jpg

תמונה0133.jpg

תמונה0134.jpg

תמונה0135.jpg

FORD FIESTA MK2 CVH

:arrow:

פורסם

השתמשתי בפוליש של חברת טרטל, וגם בוואקס של טרטל,

לי יש צבע מטלי, אני לא ממליץ לך לישתמש בפוליש אם יש לך צבע מטלי,

לי זה עשה קצת שריטות, לא ידעתי שאסור לישתמש בפוליש לצבע מטלי.

רועי.

FORD FIESTA MK2 CVH

:arrow:

פורסם
השתמשתי בפוליש של חברת טרטל, וגם בוואקס של טרטל,

לי יש צבע מטלי, אני לא ממליץ לך לישתמש בפוליש אם יש לך צבע מטלי,

לי זה עשה קצת שריטות, לא ידעתי שאסור לישתמש בפוליש לצבע מטלי.

רועי.

היום נעסוק בהפרכת מיתוסים:-D

רועי היקר,

אם היית משתמש בפוליש אמיתי מקצועי, היית רואה איזה תוצאות יפות הוא יכול לתת על צבע מטלי !

הרי איך זה יכול להיות שפחחים ,תחנות שטיפה ודיטיילרים עושים פוליש ללא אבחנה בין צבע מטאלי (דו שכבתי+לכה) לצבע רגיל (ברק ישיר) ?

הרי תסכים איתי שאם החומר שלהם היה גורם לשריטות במטאלי הם היו מגרשים את הלקוחות החוצה?

רגע רגע, האם אתה חושב שהם מחזיקים פוליש למטאלי ופוליש לצבע רגיל? אז זהו, שלא ! :-D

ומה בנוגע לפלסטלינה - האם אתה מאלה שחושבים שגם היא תשרוט צבע מטאלי? אז זהו, שלא !:-D

והתשובה: פוליש איכותי מקצועי (לא הטרטל, וגם לא הסוג שהיה לך לפניו וגרם לך לשריטות) מיועד גם למטאלי וגם לרגיל !

כמו כן, פלסטלינה מקצועית בשימוש נכון תבצע עבודה יפה וללא שריטות, והיא מיועדת גם למטאלי וגם לרגיל !

פורסם

אני גם מתחיל עוד מעט בשיפוץ הפיאסטה 1980 שלי.

יש למשהו חלון נהג? שברו לי אותו, והחתולים מתחילים לחגוג שם.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

יא פראייר, על בטוח יכלת להוציא ממנו שווארמה ומיץ ענבים! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...