Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הבדיקה המנוע במצב סביר לחלוטין

יכול להיות שיש חור קטן באגזוז?

או שיש צינור וואקום דולף?

חוץ מזה הכל נראה סביר

אם אתה רוצה להוריד את הHC

למרות שעד100 לא היתי נוגע

אז תחליף חוטי הצתה ופלגים

פורסם

טוב אז ככה,

הייתי היום במכון ממירים החליפו לי את שני הממירים הקטליטים הקידמי והאחורי (לא על חשבוני!!) הממירים של חברת EMICO חדשים!!

תודה לפורום הנכבד שהדריך אותי כיצד לבדוק איזה ממירים מתקינים לי זה עזר לי מאד!!

הסיבה שהחליפו חוץ מבדיקת זיהום האויר היא, רעש במערכת הפליטה בעת לחיצה על הגז ושיחרורו (הממיר התפרק בפנים)

נורת CHECK ENG אף פעם לא דלקה אני יודע שהחיישן שמפעיל את הנורה תקין כי בעת ניתוקו הנורה עבדה.

תחילה החליפו את האחורי הרעש עדיין היה קיים לאחר החלפת הקידמי שיושב בתוך הסעפת נעלם הרעש.

לאחר ההחלפה ניתקו את קוטב ה-מינוס של המצבר ל 10 דקות והחזירו נורת ה-ESP היבהבה ללא הפסק. פתחתי את ספר הרכב וראיתי שזה נורמאלי לאחר ניתוק מצבר ואכן זה נעלם לאחר נסיעה של 10 דקות, ואז בלחיצת כפתור הדלקתי את ה-ESP שוב.

יש לי רק כמה שאלות

1.האם אני רשאי/זכאי לחזור למכון בדיקת הרכב לאחר התיקון ולומר לו לבדוק שוב את רמת זיהום האויר חינם? הלא רשום בטופס הבדיקה

"אין אחריות אם הליקויים לא תוקנו"

2.יש לי הרגשה כאילו הטורים ירדו לאחר ההחלפה יכול להיות? מה הסיבה? הם כרגע, בסרק או ב-D בעצירה על 550, ויש קצת רעש רעידה.

עם הפעלת מזגן אין שינוי כלכך.

שוב תודה לחברי הפורום על כל המידע שיש פה. מאד קשה למצוא בעלי מקצוע אמינים וזה כיף לבוא עם ידע ובטחון כך הם לא מתעסקים איתך כל כך. מי שרוצה יותר פרטים שילחו לי בפרטי.

• תוכן חדש...