Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה מחרידה ליד הישוב מטע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים!

כמו בכל שישי גם היום לקראת אחר הצהריים יצאתי לנהוג קצת באזור הרי ירושלים ועמק האלה,יצאתי מהיישוב שאני גר בו(צור הדסה-המטיילים הקבועים באזור בטוח מכירים)לכיון כביש נס הרים הידוע לשמצה,הגעתי לבית שמש ומשם המשכתי לאזור עמק האלה,בדרך חזור נסעתי דרך כביש הלווינים והתחלתי לטפס בעליות לכביש מטע שמחבר אותי חזרה לצור הדסה.

הגעתי לקטע שבין היישוב מטע לצור הדסה ושם ראיתי מחזה מחריד-MX5 שתקועה עמוק עם החלק הקדמי בתוך המעביר מים שבצד הדרך,אני לא בטוח עד כמה תבינו אבל אני אנסה להסביר באיזה מצב היא הייתה,חלקה הקדמי היה תקוע עמוק עמוק בתוך המעביר מים וחלקה האחורי פשוט תלוי באוויר,ממש כיאלו העיפו אותה מתוך תותח,בזווית של 90 מעלות לקרקע.

מהסתכלות קצרצרה אפשר להבין שהרכב עלה על התחלה של מעקה בטיחות,מעין "רמפה" ששלחה אותו רחוק לתוך המעביר מים בצורה שבו הוא נמצא.

אני מאוד מקווה שנוסעי הרכב יצאו ממנו בשלום,אני אשמח אם מישהו שמכיר את בעל הרכב יוכל לאמת את זה.

לא פעם ראשונה שאני רואה רכב שעף כתוצאה מהרמפה שיוצר המעקה בטיחות,האם יש למע"צ פתרון כלשהו למחדל הזה?

סעו בזהירות.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא פעם ראשונה שאני רואה רכב שעף כתוצאה מהרמפה שיוצר המעקה בטיחות,האם יש למע"צ פתרון כלשהו למחדל הזה?

יש פתרון בדמות "אלמנט קצה" (מן משטח שטוח, לרוב על "בולם זעזועים" ארוך) שמציבים בקצה גדר הבטיחות, במקום להשאיר "שפיץ" או "רמפה." כמובן שגם הרחבת הדרך ברוכה, היכן שיש צורך, והכי חשוב - טכניקת נהיגה. אגב, צורת ההתרסקות הזאת אופיינית לרכבים שפוגעים בחפץ קשיח במהירות. ראיתי רכבים ש"הזדקרו" גם אחרי פגיעה בגדר "W." גם בהתנגשות חזיתית ניתן לראות "העברת משקל" קדימה שגורמת להזדקרות שכזאת.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

באותה נשימה, שמתם לב שכבר לא שומעים על תאונות דרכים בתקשורת בזמן האחרון? הן הפסיקו לקרות, בא לציון גואל?

תאונות דרכים מוצגות בדר"כ כל יום כבעיה הקשה ביותר של ישראל מאז שרק אוגדה אחת ניצבה בין הצבא המצרי לתל אביב בשנת 1973.

רק חומר למחשבה על מגמתיות התקשורת ועל כל עניין הצגת ה"מחאה".

פורסם

אפשר לשאול איזה צבע הרכב ?

חבר שלי הפך את המיאטה שלו באזור הזה ביום שבת ורק ביום שלישי הצלחנו למצוא את השאריות בירושליים

פורסם
באותה נשימה, שמתם לב שכבר לא שומעים על תאונות דרכים בתקשורת בזמן האחרון? הן הפסיקו לקרות, בא לציון גואל?

תאונות דרכים מוצגות בדר"כ כל יום כבעיה הקשה ביותר של ישראל מאז שרק אוגדה אחת ניצבה בין הצבא המצרי לתל אביב בשנת 1973.

רק חומר למחשבה על מגמתיות התקשורת ועל כל עניין הצגת ה"מחאה".

לא רק תאונות דרכים אין בזמן האחרון, אין יותר חדשות בכלל! חוץ מדבר אחד כמובן.

פורסם
יש פתרון בדמות "אלמנט קצה" (מן משטח שטוח, לרוב על "בולם זעזועים" ארוך) שמציבים בקצה גדר הבטיחות, במקום להשאיר "שפיץ" או "רמפה."

אתה מתכוון ליחידת קצה (סופג אנרגיה)

לדוגמא - סוג כלשהו של יחידה שעבדה, לפני החלפתה בכביש 87.

14k88ki.jpg

so far so good so what

פורסם

איך הם איבדו שליטה? היה כתם שמן בכביש?

רפואה שלמה

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

לא צריך כתם שמן בשביל לאבד שליטה עם מיאטה. מדובר ב-NB, ללא בקרת יציבות ועם זנב שמח במיוחד. קצת היגוי יתר, איבוד ריכוז או שליטה מצד הנהג, לחיצה על הבלמים והרכב בדרכו לסבסוב. משם זו רק שאלה של מתי הוא יספיק לעצור...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפי ידיעתי מדובר על נהג שנלחץ לחץ ברקס חזק והמשיך ישר לגדר ההפרדה.

לאחר שראיתי את התמונות אני יכול להבין למה התאונה נראתה מחרידה אך אכן שלום לכולם.

פורסם
מקרה של היגוי יתר שהחריף עם בלימה.

לשני הנוסעים שלום. לרכב לא.

מקרה של נהג שבחר להשתולל ברכב שהוא חושב שהוא מכיר, בכביש שהוא חושב שהוא מכיר, אתה מתכוון?

מזל שלא נפגע אף אחד אחר. לו אני הייתי חברת הביטוח - הייתי שולח אותו שיתבע אותי. ככה סתם הוא יקבל עוד רכב לרסק, ונקווה שגם בפעם הבאה לא ייפגע אף אחד אחר.

אם אתם מכירים אותו - אני מניח שתצאו להגן עליו. זכותכם. אולי תספרו לי איך הוא נכנס להיגוי יתר ולמה הוא לא ידע לצאת ממנו...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כי כולנו בני אדם וטעויות קורות והן יקרו גם ברכבים וכבישים שאתה מכיר כמו כף ידך. התגובה שלך לא לעניין.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

למרות שאני לא רואה הבדל גדול בין המקרה הזה למקרים של השתוללות של "ערסים", אין כאן מישהו שלא היתה לו תקופה של השתוללות. אני מקווה שהנהג מבין את הטעויות שהובילו אותו לתאונה ושאם הוא ינסה משהו כזה שוב אז שלפחות יהיה באזור סגור. הוא היה עלול להרוג מישהו.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!

• תוכן חדש...