Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.gmcmotorsport.co.uk/engine/air-filters/106-gti-gp-a-direct-air-inlet-kit/prod_403.html

אני רוצה לקנות את הראם אייר שבקישור למעלה - פיג'ו ספורט עבור 106 gti.

מהתמונות לא ברור אם יש לקיט הזה כניסה לצינור הנשם. האם למישהו יש ניסיון עם התקנה של הקיט הזה?

עופר

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

לא בדיוק... זה קיט שונה. בשרשור מדובר על הקיט של סימוטה ואני מדבר על הקיט של פיג'ו ספורט.

בקיט של סימוטה רואים בבירור שיש כניסה לחיבור של הנשם. בקיט של פיג'ו לא ברור מהתמונה אם יש כזה חיבור (ואפילו נראה שאין).

פורסם

מה הכוונה לייצר?

מדובר בקיט שאמור להיות הכי מקצועי שיש לדגם הזה.

לא נראה לי שאתה אמור לקנות קיט כל כך יקר ואחר כך עוד לשפצר אותו.

פורסם

יכול להיות שהקיט נועד לעבודה עם פילטר נשם.

אם אתה לא רוצה לשים פילטר נשם, תייצר לך מקום לחבר צינור נשם.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

נראה כמו הקיט של סימוטה רק יקר יותר! לא הייתי משקיע 1500 ש''ח לפני משלוח ומס על פילטר אויר גם אם יגידו לי שהוא יוסיף לי 30 כ''ס!

פילטר אויר במיקום טוב וניקוי מדי פעם יעשה עבודה מעולה ויעלה רק 600-800 ש''ח אך לפני טסט תצטרך להחליף למקורי וראם אייר של סימוטה שעולה 1200 ש''ח (פחות או יותר, אני לא מעודכן) עושה את אותה העבודה ותוכל לעבור איתו טסט. ללכת כ''כ רחוק ולשלם כזה סכום הזוי על פילטר? זה כבר עניין שלך.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

חיקוי? לחברה כמו סימוטה לא הייתי קורא חיקוי וגם כשתראה איך נראה פילטר אויר פתוח או ראם אייר לרכב אתה תבין שאין פה יותר מדי הבדל! ההבדל היחידי שאני יכול לחשוב עליו זה איך הוא ישמר לאורך זמן וגם פה נכנס העניין של הטיפול שלך בו.

אל תשכח גם שאתה חי במדינה עם טמפרטורה של 30 מעלות ביום יום אז פילטר של פג'ו ספורט או של סימוטה זה לא מה שישנה פה את ההספק או הבריאות של המנוע, בשניהם משחק לך המיקום והקור של האויר שנכנס (מה שבארץ קצת חם) בנוסף לכל זה שלא נדבר על כך שרק פילטר לא באמת כ"כ מועיל לרכב. כמובן שאם אתה מעוניין לזרוק כסף על פילטר שלדעתך שווה את זה אז זה עניינך, לטובתך ולטובת הכיס שלך אני מנסה להסביר לך שאין בזה הגיון!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אם כל הכבוד לסימוטה, לא נראה לי שמדובר באותה הרמה.

לא באיכות הפלסטיקה (עובי ובידוד, עמידות לאורך זמן) ולא בגודל ויעילות הפילטר (הקטנטן).

אני אשמח למצוא השוואה רצינית בין השניים, בינתיים לא מצאתי, ואני נוטה לסמוך על פיג'ו ספורט "קצת" יותר מסימוטה.

פורסם

קשה לי לתאר שיש מישהו מספיק משועמם בשביל לעשות השוואה כזאת, מה גם שלא נראה לי שיש אופציה לבדוק את ה''הפרש'' שכנראה לא קיים אלא בדמיונך הפורה, אני מאמין שאם יהיה 30 מעלות בחוץ או 32 אז יהיה יותר הפרש מאשר בין פילטר כזה או אחר.

לא מדובר פה בטורבו או באינטרקולר או אפילו בקאמשאפט, מדובר פה בסה''כ במסנן שמסנן את האויר הנכנס למצערת, האויר הוא אותו אויר באותה הטמפ' שנכנס בכמות כזו או אחרת למצערת, מה גם שאם אין שליטה על כמות הדלק לעומת הכמות אויר וכו' אז אין פה שום יעול.

אם אתה נשאר בשלך ואתה מעוניין לבזבז כזה סכום על פילטר ובעצם אתה כ''כ בטוח בזה שהוא ממש מועיל אז אני לא מבין למה פתחת את השרשור הזה.

תקנה פילטר יותר פשוט ותכסוך כסף לצנרת פתוחה עם ממיר ספורטיבי ותאמין לי שתרגיש הרבה יותר הבדל מאשר גם עם פילטר ב 8K (אם קיים כזה).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אני נוטה לסמוך על פיג'ו ספורט "קצת" יותר מסימוטה.

אתה יכול לבסס את הנטיה שלך בסימוכין כל שהוא?

אם אתה מעוניין "להשקיע" את הכסף אז תתחדש.

אנשים מנסים להסביר לך כאן שמדובר במוצר שהוא מאוד דומה.

בכל מקרה ממליץ לך לנסות לנבור כאן בפורום - בזמנו היה "באז" סביב הנושא.

אני אישית מכיר אנשים שהורידו את הראם אייר - נכון זה נראה סקסי, אבל היעילות שלו בשימוש יום יומי היא נמוכה מאוד ובטח שלא מצדיקה מחיר שכזה. הניקיון של הפילטר מכל היתושים והחרקים למיניהם כל שני וחמישי זה לא פרקטי.

ברגע שלא מנקים, הפילטר נסתם ומתפקד הרבה יותר גרוע מפילטר נייר סטנדרטי.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אוקיי, זה כבר נשמע הרבה פחות אטרקטיבי כל הנושא הזה...

יש כאן מישהו שיש לו ניסיון אישי לאורך זמן עם סימוטה?

זה נכון?

• תוכן חדש...