Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 או קורולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, זה לא היה לינץ' אישי שלי על הרכב, אלא של הבחור שבסרטון.

ודבר שני, סה"כ רציתי שהוא ידע מה איכות ההרכבה של הרכב בשנתון ההוא אם הוא שוקל לקנות אותה.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

SEMI

לא תקפתי אותך :-)

תקפתי את הבחור שעשה את הסרט - הוא זה שעשה שם לינץ' לרכב שתוכנן להיות ככה מראש.

האנשים היחידים שנוגעים בפאנלים האלה שמתפרקים מהמקום הם בד"כ מתקיני מערכות לרכב - אין שום סיבה בעולם שאתה תשב ברכב ותמשוך בפסי קישוט של הקונסולה המרכזית ותגיד - וואו איך זה מתפרק מהמקום - נו בחייאת.

אין שום סיבה בעולם שאתה תמשוך את החופה של לוח המכוונים ותגיד - יו תראו איך זה מתפרק - נו באמת.

כל הרכב הזה תוכנן להיות קל, קל ככל שרק ניתן בכדי לחסוך בדלק - לכן גם בנו אותו מפלסטיקה יותר חלשה ודקה מהדגם הקודם.

אם זאת תכנון הפנים של הבודי האחרון של הקורולות הוא כל כך חכם ופרקטי שזה לא יאמן - לזה משום מה הדביל לא התייחס...

עריכה - אפרופו - לא יודע אם מישהו שם לב אבל הוא מציג את הקורולה 2011 כרכב שיש לו 4 יחסי העברה, זה שקר, לקורולה 2011 יש שישה הילוכים ולא ארבעה - לא ברור מה הוא ניסה לעשות שם אבל הוא יכול לחטוף תביעה על דברים כאלה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לי היתה מאזדה 3 2004 קומפורט (הדגם היותר מפואר של ה1.6),אח"כ פוקוס 2006 ולאחר מכן מגוון רכבי ליסינג החל מהלאנסר (איכות הרכבה באמת מזעזעת) דרך שבועיים פה ושם עם I30,B3 (שלא התחברתי אליהם) ואח"כ 14 חודשים עם מאזדה 3 כשבסה"כ אני עובר בחודש ממוצע כ6000 ק"מ.לפני חודש וחצי קיבלתי קורולה חדשה לחלוטין עם גיר אוטומט רגיל.

למעט חלונות החשמל הידניים מאחורה בגרסת הסאן הרכב שקט,מרווח מאוד ונוח מאד יחסית לקבוצה וודאי וודאי שלעומת המאזדה 3 שהמושב שלה מזעזע מבחינת נוחות.מעבר לזה הקורולה עדיפה לדעתי בכל פרמטר למעט האצות שמשום מה גם היום כשלרכב יש כבר כמעט 9000 ק"מ הוא עצלן למדי.

מעניין שכשעשיתי האצות עם חבר שיש לו כזאת 2008 רובוטית,הוא אכל אותי בלי מלח..

לסיכום הייתי ממליץ לך ללא ספק על פוקוס מנוע 2000.רכב מאובזר,נוח,יציב,שלעתי למרות שהוא כבר קצת מיושן הוא הטוב לדעתי בקטגורייה.

חבר,אתה חופר

פורסם

אי אפשר להשוות בין מאזדה 3 הישנה לקורולה החדשה שקיבלת שהיא בכלל מדגם אחר. אגב החבר שלך עם ה-2008 משיג אותך כי מדובר בדגמים שהגיעו עם הגיר הרובוטי והיו זריזים וחסכוניים יותר.

אני אישית מחבב יותר את המזדה לעומת הקורולה המשעממת, ההבדל במרווח לא כזה משמעותי כמו שמצטייר כאן. למרות היתרון בנתונים היבשים הביצועים דומים למדי והמאזדה הרבה יותר מהנה לנהיגה, גם בנוחות אין מנצחת ברורה, הטויוטה קופצנית והמאזדה קשיחה ומרוסנת יותר. ה-3 בדגמי הקומפורט נראית טוב יותר עם חישוקי מגנזיום ועיצוב נועז יותר לעומת הקורולה הבייצתית.

בהצלחה.

• תוכן חדש...