Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גנסיס ניסגרו לפני שנה בערך

גם אם תמצא מישהו שמוכר את המגברים שלהם

מגבר מתאים להגברה של סט 3WAY יעלה לך סכום לא קטן

הייתי הולך או על הפרופייל 2 אולטרה או עדיפות הדואל מונו מסידרה 3

שני המגברים עולים באזור 3500 שח.

אם אתה לא אוהב KRX2 {ויש גם KRX3 אגב שהוא סט 3WAY מעולה}

אני מבין שאתה לא מתחבר לסטים של פוקאל ,נעבור לצד השני של המתרס

מורל אילייט 3WAY או DLS Gothia 6.3

פורסם

אני לא חושב שמורל יתאימו לו.

יותר כדאי ללכת על כיוון של הרץ בגלל שהמידבאס יתן תוצאה טובה יותר מהאילייט בנפח דלת.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

גם אני חושב שהHERTZ יתאימו פה

מילה 3 חלקים עם איזה מגבר של אודיסון : )

נראה לי אבל רק יד 2 יכנס בתקציב הזה

פורסם

אתה מתכוון לעבוד אקטיבית או פאסיבית? זה משפיע מאוד על הסט שתקנה ועל ערוצי ההגברה שיגבירו אותו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אתה יכול להרשות לעצמך התקנה ראויה של סט 3 חלקים?

איך אתה מתכוון לעבוד פאסיבי/אקטיבי?

במידה ואקטיבי:

1.יש לך את הידע והנסיון לכוון מערכת?

2.אתה צריך 6 ערוצי הגברה.

לפי דעתי לך על סט 2 חלקים איכותי ומגבר שני ערוצים חזק ואיכותי.

בשיפוצים...

פורסם

לשפוט את פוקל לפי שמיעה ברכב של "מישהו " זה דיי בעיתי.אין הרבה אנשים שיודעים לכוון אותם כמו שצריך(בלי לפגוע באף אחד,ובהחלט יכול להיות שטוויטר ששמעת היה מכוון כראוי ואתה באמת לא אוהב.)

פורסם

מסכים אם מוטי, סטים של פוקאל קשים מאוד לכיוון וריסון.

אתה צריך לשמוע את הטוויטרים של ה-K2P מנגן אצלי ותבין איזה צליל אנשים ככה :shock: יוצאים מהרכב שלי, בנתיים הוא נותן את הצליל הכי טוב ששמעתי עד היום לטעמי כמובן, ומאוד הייתי קרוב להחליף אותם בזמנו ומזל שלא עשיתי זאת.

בעיקרון לא ממליץ על פוקאל בכלל למה זה פרויקט לכוון אותם, אני הלכתי עלהם כי אני אוהב אתגרים:-D, אם הייתי קונה משהו שנשמע ישר טוב לא הייתי נהנה מהתחום,:wink: ולא היה לי את האפשרות לרדת כל שעה לרכב לכיוונים, היום זה פחות קורה כי זה נשמע מצויין.

אז למי שאין עצבים לזה לא ממליץ, גם צריך ציוד מסויים שרק איתם הם עובדים טוב, לצערי לי אין אותו אבל זה עדיין נשמע לא רע.

יוני.

פורסם

אני אישית היתי בוחר בשביל רוק את DYNAUDIO או RAINBOW היתי מוסיף את ETON אבל אני לא מכיר 3WAY שלהם.

דוגמה א :

http://cgi.ebay.com/ESOTEC-SYSTEM-342-DYNAUDIO-7-3-WAY-COMPONENT-SPEAKERS-/120611743721?pt=Car_Speakers&hash=item1c150527e9

דוגמה ב:

http://www.speedsound.com/component-speaker-sets/rainbow-profi-3way-component-system-p-4702.html

בכל מקרה להגביר עדיף אקטיבית .

• תוכן חדש...