Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש סט 3 אלמנטים ומגבר טוב בישבילו. תקציב לסט ומגבר עד 7K

שומע בעיקר רוק והאוס. פתחתי ת'רד קודם והמליצו לי על פוקל krx2

לא הכי התלהבתי מהטוויטר בפיקים הוא די צווח מחפש משהו שיהיה סאונד נקי וחלק

פורסם

מה עם התקנה?

מה עם בניה בקורות? יש לך מקום ל3 אלמנטים?

איטום?

מה קיים היום?

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

יש כל כך הרבה בתקציב הזה אתה יכו ליבנות סט חלומי

אני ההיתי שוקל להביא

פוקל אוטופיה BE

דיגיטל דזיינס DDA

אלפין F1

סימפוני סידרה S

רינבאו פלטינום

סטים כאלה יצריכו מגברים רצינים והתקנה רצנית

פורסם

הכי טוב אם פותח השירשור יגיע למפגש הקרוב בנתניה ישמע כמה סטים, יש די הרבה :-) בסופו של דבר אתה צריך להחליט מה מה נשמע לך הכי טוב.

לקחת בחשבון בנייה בקורות? איטום?

A3

K04 Inside

פורסם

בידוד ובניה וכבלים זה בנפרד שמתי תקציב.יש לי סאב אקטיבי של פוקל ומכשיר של אלפיין

legacy3r איזה סט היית בוחר מבין אלה שרשמת ומגבר שיפיק מהם את הסאונד הכי טוב

מה המיקום המומלץ? הרכב הוא איביזה צורה החדשה. אני רוצה שהתקנה תיהיה כמה שיותר אסתטי ושיראה כאילו ככה הרכב בא מהחברה

פורסם

מיפגש לא יעזור לו בכלום יכול להיות אוטו עם מערכת סוף הדרך שישמע על הפנים ומערכת עם רכיבים פחות טובים שישמעו טוב

זה הרבה עיניין שלכיוונים והתאמה בן רכיבים וסוג הרב

פה מדברים על פוטנציאל עם אתה קונה סט יקר מהרשימה פה אז יש לך פוטנציאל וזה תלוי בך כדי לקבל את מה שהוא צריך לתת תיתצתרך להתאים מגברים לפי מה שטתה רוצה להשיג מיבחינת תוצאה ואופי כי הסטים האלו יש להם יכולות מאד גבוהות וזה תלוי בך מה תפיק מהם

אני ההיתי הולך על הדיגיטל DDA זה סט מטורף תיסתכל אצלי בחתימה כי שמעתי אותו והוא בידיוק מה שאני מחפש, עולה להספקים הזוים מבלי טפה עיוות, יש לו פאנץ מטוררף ועוצמה הזויה עם איכות שאי אפשר להסביר ואני יקנה אותו בע"ה חודש הבא הוא גם הכי "זול" פה אני חושב למרות שזה לא שיקול למי שמחפש הסימפוני מאד יקר וגם הפוקל BE אפילו עוד יותר

פורסם
שלום אני מחפש סט 3 אלמנטים ומגבר טוב בישבילו. תקציב לסט ומגבר עד 7K

שומע בעיקר רוק והאוס. פתחתי ת'רד קודם והמליצו לי על פוקל krx2

לא הכי התלהבתי מהטוויטר בפיקים הוא די צווח מחפש משהו שיהיה סאונד נקי וחלק

היכן בדיוק שמעתה KRX2 שלא הייתה מרוצה ממנו.?

הסט הנ"ל הוא סט שניתן דגש מיוחד בשידרוג הטוויטר שלו

מהדגם הקודם ה-K2P ,אם קיבלתה רושם שלילי כי מדובר בטוויטר צווחני כמו של ה-K2P

לא מדובר באותו אלמנט כלל.

מגבר 2 ערוצים ראוי יעלה 2000 שח

זה משאיר לנו 5000 שח לסט 3WAY ,לא כולל בניה בקורות שתעלה עוד 1500-2000 שח

וזה גם לא ישאיר את הרכב בצורה המקורית שלו.

זה אמור להראות כך

http://www.ecaudio.co.il/cpg/albums/userpics/10001/normal_1~7.JPG

פורסם

אני חוזר על עצמי אני מחפש סט של 3 אלמנטים ומגבר עד 7 אלף. התקנה בידוד ובניה יש תקציב בנפרד.

krx2 שמעתי במקרה כשהיתי בחנות הגיע בחור שהתקין אותם לא מזמן.

פורסם

אני רוצה שלוש חלקים בגלל שזה נשמע הרבה יותר טוב לי.

לגבי מגבר מישהו המליץ לי מאוד על מגברים של ג'נסיס הסדרה פרופייל אם אני לא טועה זאת עם החיבורים ציפוי זהב

מישהו יש ניסיון איתם? או המלצה יותר טובה?

• תוכן חדש...